... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
auto111 napísal:Majo & pistacik11 - ako nechcem vas znechucovat ale v dost slusenej casti krajin Europy (casto zapadnej) su tie pokuty nizsie.
Napr. v AT je prekrocenie o 20kmh za 20EUR. Cize prekrocenie rychlosti o 16kmh by pistacika11 vyslo lacnejsie v AT ako v SR.
auto111 napísal:Majo & pistacik11 - ako nechcem vas znechucovat ale v dost slusenej casti krajin Europy (casto zapadnej) su tie pokuty nizsie.
Napr. v AT je prekrocenie o 20kmh za 20EUR. Cize prekrocenie rychlosti o 16kmh by pistacika11 vyslo lacnejsie v AT ako v SR.
auto111 napísal:Sadzba za prekrocenie rychlosti (o 20kmh) v DE je do 35 EUR.
A zaco si sa nemeckym policajtom podakoval - ze ta pokutovali podla zakona ? :-)
toledo26 napísal:ja mam taku skusenost s mestkou policiou v ciernej nad tisou ze dotycny pan policajt ma skoro vytiahol z auta nadaval my obciansky nechcel vratit pokuta 60eu a to len kvoli tomu ze som nacuval do jednosmerky cca 10male ppotom mu bolo vysvetlene ze nech nie je takym velkym panom raz tu uniformu da dole a potom sa ospravedlnil ze to prehnal
RTG napísal:
Ak si nieco platil, tak si si zasluzil, lebo do jednosmerky cuvat mozes - obaja ste ocividne nepoznali predpisy.
RTG napísal:Hej - avsak nepopisal presne situaciu, pretoze napisal, ze zacuval 10 metrov odhadom co moze byt aj vycuvanie z miesta - aspon ja som si to tak predstavil a v takom pripade to vynimku ma.