... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Demkowicz
Auto: E46 323 Ci cosmo
Kraj: Prešovský

Re: Vaše názory a skúsenosti s policajtmi

Štvrtok, 22. Marca 2012, 10:49

Moj kamarat ma zase taku uchylku ze rad policajtov provokuje nech ho zastavia :lol: Minule sme lopotali po meste na jeho felicii a uvideli sme jednu hliadku stat tak sympaticky v krizovatke tak reku - ideme na lov :twisted: stali na krizovatke kde je stopka tak sme si davali bacha, presli sme okolo raz, druhykrat, tretikrat (to som sa na policajtku co tam sedela uz dost sympaticky škeril no stale nic :evil: ) , ked sme isli zase tam tak uz tam neboli... davaj snorit po meste :lol: neskor sme ich nasli, isli oproti nam tak zase otočka hneed kde sa to dalo a za nimi... akurat isiel na bajku nejaky dedo cez cestu tak ho zastavili a šacovali ho tam tak my sme vosli do jednej uličky (boli sme presne oproti nim) , davaj vonku, cigáro a provokacny postoj oprety o kapotu a kukat na nich , panderlákov :lol: Doriesili toho nešťastníka a davaj oproti nam, vosli do uličky a tesne pred nami ( :!: ) sa nam otocili riťou, totalna ignoracia :x a zase zastavili mimochodom v tej istej krizovatke ako na zaciatku... toto nas uz solidne naštvalo (snazili sme sa byt nápadní az az) tak zase davaj okolo nich, policajtka na nas čumela jak na hory ale totalne nic... takze dalsich 5 kolečiek okolo nich a nic , nakoniec to zabalili a odpratali sa na stanicu... vtedy ked netreba a ked clovek nespravi ziadny pruser tak vtedy su snaživí az az a ked si vyslovene pytate ich zaujem tak nic, toto mi najviac zrazilo sebavedomie za posledny cas, ze uz ani pre fuzatych nesom atraktivny :( musim si tu svoju frajerku vazit ked je este so mnou :lol:

takze prva negativna skusenost s nimi, ta ignoracia ma bolela :? :D

ketxup
Auto: BMW 525D Touring E61
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 22. Marca 2012, 12:50

Tak u mňa tých skúsenosti s policajtami je ako vidím až nadmieru. Vodičák mám cca 9rokov. Niektoré boli humorné, niektoré ma štvú až doteraz. Dám taký výber:

1. Zastavili ma na aute, že mi nesvieti predné svetlo (na fiate), tak som im tvrdil, že pri nastupovaní mi svietilo a muselo sa počas cesty. Dali ultimátum, že ok, ak nechcem pokutu tak nech si ju tam na mieste vymením. Pýtali sa či mám žiarovky - ja že však povinná výbava (samo-sebou že v aute neboli). Tak som tam začal špekulovať ako sa to asi vymieňa - medzitým kamoš behal od domu k domu a pýtal sa či nemá niekto žiarovku. Ako naschval nikto takú ako som potreboval tak nemal. Tak sa vybral na neďalekú pumpu - 2-3km. Keď sa vrátil, tak sa vymenila a s usmevom a želaním príjemnej jazdy sme sa rozlúčili (čas čo som im robil spoločnosť bol skoro 2 hodiny kym došla žiarovka :) ).

2. Teraz mi nesvieti parkovačka na E-39. Bol som s priateľkou na výlete a zastavili ma, že mi nesvieti svetlo. Hovorím, že som si toho neni vedomí, že palubák nesignalizuje a tak som nemal ako vedieť že niečo nesvieti, pred začatím jazdy svietilo. On že ale takto ohrozujem auta, keby niekde stojím a že by ma nebolo vidno a chceli 60€ - tak som zapol parkovačky a rozsvietilo sa smerovkové na strane, kde je vypálena žiarovka. Prišiel som pred auto a policajt ,,Ale to svietilo iba na jednej strane". Potom zaostrili a hovoria, že to nemá svietiť a že mám pokazené auto. Ospravedlnil som sa im, že auto je dovezené zo zahraničia. V tom policajt - tak to asi majú spravené tak aby bolo vidieť roh vozidla od vozovky - zhodou náhod to je totiž strana šoféra. Odporučili mi, aby som si dal v servise to pozrieť.

3. Išli sme s partiou na akciu v jednom areáli. Mal som vtedy ešte fiat. Prichádzali sme k areálu a tam policajti usmerňovali dopravu. Zastavili len mňa, že či idem fúkať. Hovorím že v pohode. Nafúkané 0,00. Poslali ma, že nech idem parkovať nad areál až dozadu. Ostatným čo išli so mnou umožnili parkovať aj tam pri nich. Keď som prichádzal tak druhá hliadka, ktorá to zas usmerňovala z druhej strany. Začali otázkou, že kam som sa vybral - hovorím, že ich kolegovia ma poslali sem parkovať. V zápätí druhý dobehol s testerom a že či idem fúkať - hovorím, že som už fúkal ich kolegom cca 5 minút s5. On hneď na mňa či odmietam fúkať. Hovorím že nie a fúkal som - výsledok rovnaký ako predtým. Sa ho pýtam, kde zaparkovať a on že kam chcem. Mali tam odstavené dve policajné auta, tak som to zaparkoval medzi ne. Pozerali na mňa ale nič nepovedali. To bola asi moja chyba - lebo keď som išiel si potom len pre bundu do auta, tak na mňa vybehol že nech fúkam - hovorím, že autom nikam neidem, že len bundu beriem. Ževraj sedím na mieste šoféra a aj keď neni naštartované tak sa považujem za šoféra. Tak som nafúkal po 3ti krát hodnoty 0,00 a išiel som pokračovať na akciu. Keď to tak zhodnotím, že stačili 3fúkania a pre auto som mal na celú akciu policajný dozor - tak to neni zlé :D:D.

To boli tie pozitívne, tie negatívne radšej zbežne.

Išli sme v noci a na ceste opitý pán spal. Zastavili sme a zavolali 112. Medzitým sme ho dávali nabok. Policajti prišli po cca 20 minútach. Fotili to tam, nakoľko pán mal krvácanie na tvári a rukách - bolo podozrenie, že ho niekto dobil. Jeden z nich mal vestu a druhý nie. Ten s vestou išiel do auta kontrolovať jeho aj naše doklady. Ten bez vesty len odskakoval z cesty zakaždým čo išlo auto. Sanitka prišla po hodine a pol. Chceli sme už s kamošom isť a policajti povedali, že do príchodu sanitky nemôžeme isť. Ako prišla sanitka naložili pána do sanitky, sadli do auta a ani nepovedali dovidenia. Po cca 10 minútach čakania sme išli tiež domov.

Druhý prípad, vychýlený kanál, niekto si chcel prilepšiť - auto predomnou ho nadvihlo a ja som si na ňom prevalil obe kolesa aj s diskami. Zavolali sme policajtov a oni na mňa že som išiel ako blázon isto, že si vymýšľam a že chcem vytrieskať z poistky niečo, pritom to neni reálne. Ako po mne kričali tak išli okolo 2 auta a pri tom druhom zaznela rana. Pánovi na peugote poškodilo olejovú vaňu a poškodilo výfukové potrubie. Zrazu už to bolo reálne ako som to hovoril im ja. Stalo sa to o cca 21ej. Dokončila sa procedúra okolo pol 1nej v noci. Sadali do auta a pýtam sa , že nejaký odťah - oni že tak nech si nejaký zoženiem, tak pýtam aspoň číslo a oni len pozreli a nereagovali. Dojal ma hláškou, však musíš mať rezervu tak si to prehoď. Osobne poviem že ešte som nezažil auto s dvoma rezervami a som mu to ozrejmil. Ako som to povedal, tak zaželali pekný večer a bez zastavovania sadli do auta a odišli.

Pak už len nepríjemnosti z mojej blbosti - čoho som si vedomí a už myslím že aj tak som vás unudil :D

danko2002
Auto: BMW 530D
Kraj: Bratislavský

Piatok, 23. Marca 2012, 05:19

Niektore pribehy co som tu cital mi pripadaju ako keby pisali 12-rocny chlapci co sa chcu niecim pochvalit :roll:
Moja osobna skusenost s policjatami je pozitivna,aj ked mam asi velke stastie na nich lebo jazdim velmi vela a zastavuju ma velmi malo :smile:

Na dialnici som isiel vyrazne vyssou rychlostou ako 130km/h,prekrocil som ju o vyse 60km/h,ale priznal som chybu vedel som o tom a dalo sa dohodnut a nakoniec som obisiel aj s velmi milou a decentnou pokutou,oproti tej co som mal dostat :wink:

Myslim,ze zaklad je sa spravat slusne a pokial mam chybu tak si ju priznat,pokial ju nemam tak....tak to som este neriesil :smile:

mitrik
Kraj: Prešovský

Piatok, 23. Marca 2012, 11:27

My sme boli v lete v Rusku,tam je zname ze policajt na kazdom kroku... Svokor nevedel cestu navigacia sa nam po...,pozerame na benzinke policajti tak tam zahneme, ale plna ciara,zakaz odbocenia. Policajt stastny zarobi. Zastavuje nas,a svokor hned,ale my sme za vami išli,ze cestu potrebujeme poradit,tak nam poradil a hovori.. Co teraz,a svokor co?mame ceske pivo dame vam, a ideme.... Oni,no ta hej... \:D/

TibiKE
Auto: BMW 330dA
Kraj: Košický

Piatok, 23. Marca 2012, 23:02

hahahaaa mitrik si ma pobavil :D mozno to sem nepatri ale k tomu rusku :O))
http://www.youtube.com/watch?v=cZTQOV1Y ... re=related

Adam_BA
Auto: E39 530d Touring

Piatok, 23. Marca 2012, 23:41

keď už o tých rusoch, tak takto sa tam zastavujú autá :D

EX-BMW E36 323i coupe avusblau

BMW E39 530d Touring - Anthracite metallic

partizan
Auto: E39 530dymivych

Piatok, 30. Marca 2012, 13:49

http://vimeo.com/39413507 proste som to tu musel dat :lol:

tomas20
Auto: f31 320xd

Nedeľa, 1. Apríla 2012, 09:14

fake?

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 1. Apríla 2012, 09:40

Pokiaľ je ten biker real, tak :thumbup: :thumbup: :thumbup: ako s nimi vyjebal :D
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

voMacK
Auto: G31 540i

Nedeľa, 1. Apríla 2012, 11:31

ten biker je fake, robila to nejaka skupina, co robi viral videa. Ale je to super :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Risho_21
Autor témy
Auto: BMW E36 318i LPG

Nedeľa, 1. Apríla 2012, 11:43

Je to real, biker ma pretekarsky bicykel a ako ste si mohli vsimnut vyuziva zavetrie velkych aut a tam moze dosiahnut vyssiu rychlost ako maju tie auta.
Ex BMW E39 523iA 98" Cosmoschwarz
Ex BMW E39 540iA 98" Kashmeerbeige

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 1. Apríla 2012, 11:59

Risho_21: a čo nám ešte povieš ?
Agelias© by migo
///MARKETING

voMacK
Auto: G31 540i

Nedeľa, 1. Apríla 2012, 12:50

Risho_21 napísal:
Je to real, biker ma pretekarsky bicykel a ako ste si mohli vsimnut vyuziva zavetrie velkych aut a tam moze dosiahnut vyssiu rychlost ako maju tie auta.

http://www.metro.cz/video-cyklista-se-r ... -extra_jbs

ale pokial tomu stale vo svojej naivite veris, mozes ho podporit na FB: https://www.facebook.com/pages/Bajker-H ... 8877836354
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

ice.blade

Nedeľa, 1. Apríla 2012, 13:02

ak by mal chalan ziletku a isiel by za vacsim autom tak by mohol v pohode frcat 90km/h teda ak by mal taku dobru kondicku... ale to ze v takej rychlosti obieha tak to ma dostalo :thumbup:

TibiKE
Auto: BMW 330dA

Pondelok, 2. Apríla 2012, 00:53

popravde to az bije pri objehani aky to je fake.... videl som uz kopec kvalitnejsie urobenych videi ale toto akoby si miestami to trikrat zrychlil :D :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 212 neregistrovaných