... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12
bmwtt.sk

Risho_21
Autor témy
Auto: BMW E36 318i LPG
Kraj: Košický

Re: Vaše názory a skúsenosti s policajtmi

Štvrtok, 8. Marca 2012, 23:55

Like tibi :) a auto je spôsobilé na jazdu ak mu nesvieti ŠPZ
Ex BMW E39 523iA 98" Cosmoschwarz
Ex BMW E39 540iA 98" Kashmeerbeige

Adam_BA
Auto: E39 530d Touring
Kraj: Bratislavský

Piatok, 9. Marca 2012, 00:03

TibiKE napísal:
idem dnes pred policajtom.... nesvieti.... vravim kamosovi co siel so mnou vyber mobil fot ho..... co cert nechcel policajt siel za mnou odstavil ma..... (nesvieti mi zadna SPZ) vyliezol bla bla viete ze nemate sposobile auto k premavke? ja ze nie.... no tak ze vam nesvieti SPZka (mam v aute dve tie zarefky ale je to tam vykorodovane cize nesvietilo aj tak....) vravim viem tu mam ziarovky ale ze idem s tym akurat do servisu.... zacal ma cepovat ze to bude za 50€... a vravim mu akurat idem do servisu..... ze to malo byt odstranene a nemal som s tym ani liest na cestu.... vtedy mi dosli nervy.... vravim mu a Vy pan policajt viete ze jazdite bez zapnutych svetiel a podla zakona mate celi den svietit? ..... on ze som svietil.... vravim peto daj sem mobil.... ked som mu ukazal fotku skoro sa posral vratil mi doklady a zazelal stastnu jazdu pan vodic.....

dobre si spravil ;) :D tú fotku si treba nechať do budúcna :lol: :lol:
EX-BMW E36 323i coupe avusblau

BMW E39 530d Touring - Anthracite metallic

Užívateľov profilový obrázok
SurrendeR
Auto: e36 328i Tour

Piatok, 9. Marca 2012, 08:22

Risho_21 napísal:
Like tibi :) a auto je spôsobilé na jazdu ak mu nesvieti ŠPZ

ak ti nesvieti colenkolvek jedna ziarovka na osvetleni spz, neprejdes cez STK, neprejdene auto cez STK = auto je nesposobile

hehe tibi, teraz si mu to nandal.. asi namontujem kameru aj dozadu nech mam aj odtial dokazy ;)

TibiKE
Auto: BMW 330dA

Piatok, 9. Marca 2012, 09:48

Ano je nesposobile a ja to viem pretoye uy ked som bol na STK ma za to ten servisak tam alabo ako to nazvat prudil ale uz vtedy som tie zarovky mal.... tak sme to nejak ututlali s tym ze si to mam dat doporiadku....

a k tym kameram uz aj ja som nad tym uvazoval ze si jednu dam dozadu pre pripady ze mi dakto vleti do zadku alebo nieco nie su drahe cca 100e

Adam_BA
Auto: E39 530d Touring

Piatok, 9. Marca 2012, 10:36

ja keď som bol na STK s mojou bývalkou mazdou, kde som ani nevedel, že mi nesvieti osvelenie ŠPZ, tak mi to zapísali ako ľahkú závadu spolu asi s piatimi ďalšími a auto prešlo...ale samozrejme s tým, aby som si to dal doporiadku
EX-BMW E36 323i coupe avusblau

BMW E39 530d Touring - Anthracite metallic

nnoorrbbii
Auto: E36 320i,E91 325i

Piatok, 9. Marca 2012, 11:08

tiez pripojim nejake tie skusenosti s policajtami.
tych pozitivnych bolo viac, a za to im patri moja vdaka a ucta.

ale ohladom tych negativnych, spomeniem len tie dve naj"buzerujucejsie".

1.Piatok vecer (cca 23,00) som si isiel po Kovacskej zamnou policajna fabia, po chvilke na mna zacal blikat (bez majakov) a zasvietila STOPka. tak som zastavil ako to bolo mozne a cakal. Prisiel policajt, ani sa nepozdravil, len mi povedal ze budem fukat. Tak som povedal ze dobry vecer a ano suhlasim s tym ze budem fukat. Nafukal som samozrejme 0,00, ukazal mi a bez pozdravu odisiel. Ak sa to zopakuje v momente si opytam jeho cislo a udaje.

2. Sobota nadranom smer KVP cez moskovsku, kamos ma viezol domov zo stanice, bol som na MotoGP, a v buse sme si fajne popili, donalady. Pocas jazdy sme fajcili (cigarety), a bol z toho dym samozrejme, fabia sla oproti a rovno cez dvojitu ciaru sa otocila a nas odstavila. Vybehol zasrany policajt typu majster sveta a tiez s pristupom debila hned zacal donas trepat ze fajcime travu. Tak sme pozreli nanho ci je normalny, ze fajcime cigarety co som doniesol z ceska (mentolve :D). tak zacal ine veci hladat, az kym za nim neprisiel starsi kolega a nas pustili.

Buzeraciu takehoto typu odmietam, a ked ma budu zastavovat bezdovodne budem si pisat udaje a podam staznost. Samozrejme ak ma zastavi s nejakym podozrenim tak je to ine, ale bezdovodne to beriem ako cistu buzeraciu.

rebuss
Auto: Efko

Piatok, 9. Marca 2012, 11:59

TibiKE napísal:
idem dnes pred policajtom.... nesvieti.... vravim kamosovi co siel so mnou vyber mobil fot ho..... co cert nechcel policajt siel za mnou odstavil ma..... (nesvieti mi zadna SPZ) vyliezol bla bla viete ze nemate sposobile auto k premavke? ja ze nie.... no tak ze vam nesvieti SPZka (mam v aute dve tie zarefky ale je to tam vykorodovane cize nesvietilo aj tak....) vravim viem tu mam ziarovky ale ze idem s tym akurat do servisu.... zacal ma cepovat ze to bude za 50€... a vravim mu akurat idem do servisu..... ze to malo byt odstranene a nemal som s tym ani liest na cestu.... vtedy mi dosli nervy.... vravim mu a Vy pan policajt viete ze jazdite bez zapnutych svetiel a podla zakona mate celi den svietit? ..... on ze som svietil.... vravim peto daj sem mobil.... ked som mu ukazal fotku skoro sa posral vratil mi doklady a zazelal stastnu jazdu pan vodic.....

tak treba na nich :wink: ja som vcera skoro najebal do PMJ tak chujovo sa otacali v strede krizovatky ze si ma ani nevsimli ked som zacal blikat a trubit tak usli jak zbabelci. Keby ze to ja, tak dostanem taku pokutu jak svina.
F11 520d LCI
F20 116d
Ex F11 520d
EX Superb3V|E60|A8|ML|Superb1
V rodinnej garazi:
E71 30d

majro
Auto: e36 328i limo LSD

Piatok, 9. Marca 2012, 12:36

ja tiez furt vydavam skrz plne ciary, nezdovodna vysoka rychlost atd.. chcelo by to fakt tu kameru :)
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

demos
Auto: e30 1.8is
Kraj: Trnavský

Sobota, 10. Marca 2012, 18:44

moja najprijemnejsia skusenost je taka ze ma zastavili dosiel pozdravil skontroloval doklady dal fukat a odisiel, inak ma prehladavali ci nemam drogy rovno pred robotou, nadavali ze som zle zastavil aj ked som stal dobre, v den ako som kupil auto sa hned tocila za mnou prva hliadka cez dve plne a ked som im povedal ze som to estelen kupil tak si robil srandu ze mam este ela roboty aj ked to videl iba zo zadu lebo som bol na pumpe, dva krat ma zastavili hned po sebe prvy krat ma obiehalo nejake SUV cez velku svetelnu krizovatku cez uplne iny pruh isiel asi 100 a z dalsej strany sa pripajali policajti a zastavili samozrejme mna aj ked som ja isiel 50 ](*,) a pitali si OP od kazdeho kdo sedel v aute a chvilu potom ma zase zastavili .............. uz rok som nevidel starsieho policajta ako 30 rokov a mam aj vela dalsich horsich skusenosti, inak na 30ke ma az tak casto nezastavuju skor na fiat tipo a aj sestru pravidene na fiate stopovali 5 krat tyzdenne uz ju poznali ale zastavovali aj tak, asi je moc pekna :lol: a zastavili ma uz aj o 3 rano medzi mestom a dedinou na upne neosvetlenej ceste hned za zakrutou kde kazdy leti a este som aj kufer musel otvarat a tak

ice.blade

Sobota, 10. Marca 2012, 19:01

budme radi ze to nemame ako v cechach... ze ak sa policajtovi nezdas nech nafukas aj 0.00 musis sa podrobit testu krvy v alkohole... ak nepojdes znasas nasledky a je im jedno ajkeby si isiel na pohreb vlastnemu clenovi rodiny... total bez sucitu

sperhy

Sobota, 10. Marca 2012, 19:46

tak ono stále platí tá klasika..dosť prilákava policajtov aj auto...ked jazdím na fiate tak ma zastavia vždy ked majú príležitosť...kdežto na jednotke ked idem minimalne 3 krát sa už stalo že z dialky ma zastavoval prišiel som bližšie, policajt zaostril na auto a hned aj ukazoval že môžem pokračovať dalej v jazde... :D a inak skúsenosti prevažne zlé...z vlastnej skúsenosti našťastie nie....zastavili ma už vela krát dokonca sa to pár krát skončilo aj dohovorom (na moje obrovské prekvapenie) ....
120d 120kw

Rottwa
Kraj: Zahraničie

Sobota, 10. Marca 2012, 22:58

Adam_BA napísal:

presne takto som to myslel aj ja v mojom príspevku...

a hovorím, zas je to celé napi*u napísané, každý si to bude vysvetľovať po svojom a potom z toho budú zbytočné opletačky..

Je to napisane normalne, jasne a vystizne. Otec/drzitel moze byt aj v Kambodzi v case priestupku, riesit to budu s nim az do konca v danom pripade.

Lukynko
Auto: E34 2.5TDs-ko :)

Streda, 21. Marca 2012, 19:48

Najlepsi policajt je u mna ten ktory si ma nevsima.
Moje skusenosti su dobre...aj ked obcas im hrabe.Podla mna najhorsi su taky ktorych jak deti sikanovali a teraz si robia co chcu.Aj ked je to neprijemne tak si robia tez len svoju robotu.Ale ako vravim co najdalej odomna!

vreco
Auto: Potuzený Touring
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 22. Marca 2012, 10:15

Raz sa mi stalo,že ma chceli zbuzerovať za rýchlosť v meste s odôvodnením,že oni ma videli ísť "rýchlo" a samozrejme 60e bez bločku lebo s bločkom mi dajú neviem koľko viac.Samozrejme som ich poslal kade ľahšie a nech si to vysvetľujú na správnom konaní.
Inak keď už idem rýchlo a ma aj namerajú nestalo sa mi ani raz aby sa nedalo s tými korupčními hovadami dohodnúť a ani raz som nedostal bloček.
Obrázok
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 227 neregistrovaných