... všetko o BMW ...
defe napísal:sranda ako ho obhajuju kamarati z Bratislavymoj nestranny nazor ze ked sa venuje predajom diskov tak mal presne vediet v akom su stave a povedat to aj kupujucemu,pre vlasnu istotu pri pripadnej reklamaci ak ak nevedel mal povedat neviem preto je taka cena a nie ze disky su ok.
kupujuci sa asi spoliehal ze je to dlhorocny klubak co ma dobru povest tak mu veril a neoveroval si to
maco zidak by mal bit potom aj dodo ked nakupuje lacno auta.
a teraz do mna!
IGLA003 napísal:\:D/![]()
toto je parada,jamikadze ty si drbo najprv som myslel ze vazne ta ojebal ale ty si iba drbo spekulant, co kupil asi tak 5veci za cely zivot z netu.Precital som si to cele a to vazne s tym vysokopostavenym pravnikom?aj mpower ma takeho pravnika nebude to ten isty?
A k veci kupil si pouzite kolesa to ze boli krive to je tak 50/50 ked to kupujes a nedas na vyvazovacku dal ti peniaze na vyrovnanie a zrazu z dvoch boli vsetky krive?co si si myslel ako ze niekto kto sa zaobera predajom kolies ti ich da za polovicu lebo?a ta trhova cena 800e s ojazdenymi gumamy sedi tak nerob zo seba este vacsieho trula ako si, ked sa nevyznas.vies ako sa to vola takato kupa?cena primerana stavu.
a doda poznam iba podla tych super inzeratov ze ti da k autu plnu nadrz fanty a detailng auta na pumpe s tempo pastov mas v cene
defe napísal:sranda ako ho obhajuju kamarati z Bratislavymoj nestranny nazor ze ked sa venuje predajom diskov tak mal presne vediet v akom su stave a povedat to aj kupujucemu,pre vlasnu istotu pri pripadnej reklamaci ak ak nevedel mal povedat neviem preto je taka cena a nie ze disky su ok.
kupujuci sa asi spoliehal ze je to dlhorocny klubak co ma dobru povest tak mu veril a neoveroval si to
maco zidak by mal bit potom aj dodo ked nakupuje lacno auta.
a teraz do mna!
Jamikadze napísal:
Najmudresi pan na cenu ! Uz sa nejdem hadat ,len smiesne,asi ty rad kupujes take vraky. Pekny den.A trhova cen NA SK je 800az 1000eur s pneu!! citas PNEU!!NA SLOVENSKU! Ja niesom ten co kupi potom gumy z roku 2000 len aby mali dezen ako poniektori.Gumy budu stat dalsich 800 eur plus 670 eur si spocitaj! Trhova cena? uz dost chlapci.