... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: E70 X5 (Flame - Koho som okradol a oklamal SEM)

Utorok, 31. Marca 2015, 19:15

Hoši nikto z vás to nevyrieši!!!!To môžu vyriešit len dvaja ludia!Právo by malo byť vždy na strane toho kto bol uvedený do omylu!Nepoznám ani jednoho z nich,ani nebudem nikoho si tu zastávať(každy nech si pozametá pred vlastným prahom sa hovorí)!Čo sa týka diskov netreba sa tu ohanat o trhovej hodnote diskov,lebo je jedno či sa predavaju za 400,500,1000€, ide o to v akom stave ich kto predáva a kúpi. Každý kto si dával lakovať disky vie že to stojí okolo 50€/ks ak to má byť urobené poriadne. Takže hodnota diskov sa žvyšuje zo 400 na 600€ napr. Ide o to ak kupujuci niečo kupuje a ma na to limit(je jedno či si prachač či nie) tak si urči za koľko sa mu daná vec oplatí kupit aby bol spokojny,alebo či sa mu to neoplatí a nepripatí si 200-300€ a bude mat niečo bez starosti a problémov!Ak chalan rátal s tým že disky bude iba striekať tak prečo by mal prepácať niekomu disky o rovnanie napr ktoré môže stáť 60-100€ napr.???Ja som kupujuci chcem kupit disky ktoré kupim a dam nalakovať a vozím sa ak som bol oboznameny o tom že su rovné!Prečo by som mal byt ja v strate na niečom o čom som nevedel???Tak isto to nemusel ani dodo vedieť že boli krivé!A tu nastupuje CHARAKTER! Poviem rovno ak by som bolo dodo,tak určite dám chalanovi na vyrovnanie diskov,alebo ich zoberiem spet!Sumu by som dohodol niekde v strede. Čo viem tak rovnanie stojí od 15-25€/ks v priemere a ak má chalan dôkaz o tom že bolo treba rovnať,tak určite by som ho na dodovom mieste kompenzoval nejakou sumov(30€ je nič moc,aj keď za druhe som čital že nejakych pár € kupujuci ešte dostal dole predtym). Alebo ak by na tom nechcel dodo tratit tak mal disky zobrať spet! O tomto su dobré vstahy a nikto by nemusel riešiť ojeby alebo ohovarania!

Môj príklad z minulej soboty!
Išiel som bratovi kupit do cz na hranice disky od cz klubáka na E65. Ako každý obchodník som cenu zjednal z 580€ na 550€ o tom je biznis.Videl som foto, vyzerali pekne, nepoškriabané len kde tu malinka pičovinka. Chalan mi písal, že jasne su rovné. Prišli sme,doviezla ich znama, kedže on bol odcestovany, kupili sme disky vyzerali na živo jak na foto, žiadne skryte vady až na jednu. Všetky 4 boli krive!Dva viac dva menej. Zistil som to až po dvoch dnoch, kedže skorej som sa na vyvažovačku nedostal. Písal som chalanovi že su krive, že nieje možné,ale potom priznal že ich nedaval na vyvažovačku a to vela ludi nevie že jazdy na krivych diskoch, možno aj ja teraz na mojich 20". Ale vyvažovačka neklame. Tak som povedal, že chcem nejaku kompeznaciu alebo vratiť disky, najpv povedal že zoberie disky spet,ale to by som bol ja v strate,keby som mal ratat dve cesty napr, ale kedže si to nevedel nejak zorganizovať aby som mu ich vratil,tak som navrhol sumu na rovnanie nie prehnanu 50€. Do dvoch dní na učte a som spokojny ja(teda brataj ked ešte doplacal zo svojeho,ale lepšie ako keby mal prerobit) a spokojný aj človek, že ma dalej dobré meno tu na klube, že nabuduce tych 50€ zarobí inde a bude v mojich očiach fér! A o tomto je ,to všetko čo tu píšete všetci a zastavate sa jednej aj druhej strany.Chápem aj doda že tažko sa priznáva chyba(už len nazov temy je v znení najlepšia obrana je útok),ale vždy je lepšie si chybu priznať,ako neskôr banovať.....aj ked netvrdím že ma vinu, nepoznam to cele ako to všetko bolo....

Medzi ludmi sa da najsť vždy komporomis.

Hoší verím že to obaja v dobrom doriešite a chybu si priznaju obaja a ide sa dalej.....

viva la bmw....

Len škoda že niektorý ludia zabúdaju o čom BMWKLUB vlastne je, že má spájat nadšencov bmw, ludí atd....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Jamikadze
Kraj: Prešovský

Utorok, 31. Marca 2015, 19:32

TT-SIMIK napísal:
Hoši nikto z vás to nevyrieši!!!!To môžu vyriešit len dvaja ludia!Právo by malo byť vždy na strane toho kto bol uvedený do omylu!Nepoznám ani jednoho z nich,ani nebudem nikoho si tu zastávať(každy nech si pozametá pred vlastným prahom sa hovorí)!Čo sa týka diskov netreba sa tu ohanat o trhovej hodnote diskov,lebo je jedno či sa predavaju za 400,500,1000€, ide o to v akom stave ich kto predáva a kúpi. Každý kto si dával lakovať disky vie že to stojí okolo 50€/ks ak to má byť urobené poriadne. Takže hodnota diskov sa žvyšuje zo 400 na 600€ napr. Ide o to ak kupujuci niečo kupuje a ma na to limit(je jedno či si prachač či nie) tak si urči za koľko sa mu daná vec oplatí kupit aby bol spokojny,alebo či sa mu to neoplatí a nepripatí si 200-300€ a bude mat niečo bez starosti a problémov!Ak chalan rátal s tým že disky bude iba striekať tak prečo by mal prepácať niekomu disky o rovnanie napr ktoré môže stáť 60-100€ napr.???Ja som kupujuci chcem kupit disky ktoré kupim a dam nalakovať a vozím sa ak som bol oboznameny o tom že su rovné!Prečo by som mal byt ja v strate na niečom o čom som nevedel???Tak isto to nemusel ani dodo vedieť že boli krivé!A tu nastupuje CHARAKTER! Poviem rovno ak by som bolo dodo,tak určite dám chalanovi na vyrovnanie diskov,alebo ich zoberiem spet!Sumu by som dohodol niekde v strede. Čo viem tak rovnanie stojí od 15-25€/ks v priemere a ak má chalan dôkaz o tom že bolo treba rovnať,tak určite by som ho na dodovom mieste kompenzoval nejakou sumov(30€ je nič moc,aj keď za druhe som čital že nejakych pár € kupujuci ešte dostal dole predtym). Alebo ak by na tom nechcel dodo tratit tak mal disky zobrať spet! O tomto su dobré vstahy a nikto by nemusel riešiť ojeby alebo ohovarania!

Môj príklad z minulej soboty!
Išiel som bratovi kupit do cz na hranice disky od cz klubáka na E65. Ako každý obchodník som cenu zjednal z 580€ na 550€ o tom je biznis.Videl som foto, vyzerali pekne, nepoškriabané len kde tu malinka pičovinka. Chalan mi písal, že jasne su rovné. Prišli sme,doviezla ich znama, kedže on bol odcestovany, kupili sme disky vyzerali na živo jak na foto, žiadne skryte vady až na jednu. Všetky 4 boli krive!Dva viac dva menej. Zistil som to až po dvoch dnoch, kedže skorej som sa na vyvažovačku nedostal. Písal som chalanovi že su krive, že nieje možné,ale potom priznal že ich nedaval na vyvažovačku a to vela ludi nevie že jazdy na krivych diskoch, možno aj ja teraz na mojich 20". Ale vyvažovačka neklame. Tak som povedal, že chcem nejaku kompeznaciu alebo vratiť disky, najpv povedal že zoberie disky spet,ale to by som bol ja v strate,keby som mal ratat dve cesty napr, ale kedže si to nevedel nejak zorganizovať aby som mu ich vratil,tak som navrhol sumu na rovnanie nie prehnanu 50€. Do dvoch dní na učte a som spokojny ja(teda brataj ked ešte doplacal zo svojeho,ale lepšie ako keby mal prerobit) a spokojný aj človek, že ma dalej dobré meno tu na klube, že nabuduce tych 50€ zarobí inde a bude v mojich očiach fér! A o tomto je ,to všetko čo tu píšete všetci a zastavate sa jednej aj druhej strany.

Medzi ludmi sa da najsť vždy komporomis.

Hoší verím že to obaja v dobrom doriešite a chybu si priznaju obaja a ide sa dalej.....

viva la bmw....

Len škoda že niektorý ludia zabúdaju o čom BMWKLUB vlastne je, že má spájat nadšencov bmw, ludí atd....

Velmi pekne napisane.Vsestranne a zaroven poucne.Ano vsetko co si napisal sedi.Je to len na nas dvoch.Ale keby Dodo neprizvukoval,ze ich mal na vyvazovacke a su ok.Tak som proste veril! Pracoval som 3 roky za mladych cias pri otcovi V Pneuservise,cize az taky hlupy v tom niesom.Ano priznam aj to,ze Dodo mi hned ponukol vyrovnanie zdarma!Ale pre mna kusok nerealne koli dialke a dobierka 50 eur a spat by pre nas oboch nemala zmysel.Tak ja popravde som bol natolko sklamany z diskou,ze som nemal ziadnu sancu len pristupit aj na tych 30 eur co mi poslal na ucet to vse k tomu.A este berte,ze vtedy sa nedali vratit spat za plnu sumu.Cize jedina moja sanca je ich opravit,i ked za nemale peniaze ale lepsie ich mat na aute ako v garazi znicene.

Ale celkovo si mal pravdu aj to som sa snazil naznacit Sudurznost v Klube.Mam este jedno auto ,kde chodim tak isto na zrazy a a viem co je sudurznost.A ANO VIEM SI AJ JA PRIZNAT CHYBU,ZE SOM VIAC SI TO NESKONTROLOVAL,NERYPAL O LEPSIE FOTO A TAK.ALE CLOVEK SA UCI CELY ZIVOT !DA Priznavam,ze sme to tu troska prehnali prispevkami a rozoberali. PEACE :thumbup: vsetkym.Verim,ze aj Dodo sa poucil a ,ze este tie krytky ktore zabudol,hadam este posle,ked boli slubene.Tot vse.

banned
Kraj: Bratislavský

Re: E70 X5

Utorok, 31. Marca 2015, 21:48

Mal si si kupit VW a nie BMW. Tam maju ludia charakter, a keby nastane takato situacia, tak ti isto vrati vsetky prachy, disky ti necha a ku vsetkemu si klakne a hrdo ta vyfajci!!!
banned... ...connecting people :)

cptObvious

Streda, 1. Apríla 2015, 03:55

banned napísal:
Mal si si kupit VW a nie BMW. Tam maju ludia charakter, a keby nastane takato situacia, tak ti isto vrati vsetky prachy, disky ti necha a ku vsetkemu si klakne a hrdo ta vyfajci!!!

Pocuj a ako si zvladal prechod od vw do BMW ty? ...take znizenie urovne musi zanechat trpku pachut... :mrgreen:

M3driver

Streda, 1. Apríla 2015, 07:28

nemusis ma lutovat, neboj :wink:
v kupno-predajnom vztahu je "slovo chlapa" celkom smiesny pojem, to snad uznas

btw ja este stale sem-tam nakupujem s platbou dopredu. vzdy je to ale za tovar o ktorom viem vsetko a nie su nijake pochybnosti. samozrejme aj mne sa stalo ze ma niekto odrbal, vtedy som si povedal ze som kkt a bola to len moja chyba, konec vybavene... :-"

KONNI napísal:

Ked pokladas slovo chlapa za smiesne, tak ta lutujem. Ale hold v dnesnej dobe je to celkom bezna vec. Boli casy ked som tu na klube zaplatil za veci dopredu na ucet a nebal som sa, ze mi nedorazia. To uz asi skoncilo.
M3 -> Ducati

k33p
Auto: e87

Streda, 1. Apríla 2015, 09:43

ice.blade napísal:
disky za lacny peniaz, neprist si po ne ale chciet ich niekam doniest (ci po znamom alebo predajcom) a ako pozname naturu slovakov najlepsie zadarmo, nechciet ich vidiet na vyvazovacke (nemam cas na to, nepotrebujem to atd) cakat super stav tzn maximalne s oderkami? oojojoj :) pan si vysnival stav diskov a presnival sa

asi tak chalan z presova je fakt cisty kamikadze a dodo? ten mal zas stastie pri predaji ze na takzeho kamikadzeho co kupuje bezrozmyslu narazil :lol: :D :lol:smiech
e87 118d

Ex.
e30 320i
e39 525d
e46 318i
e46 325i
e46 325i coupe
e90 330xd sedan
e46 320d sedan

cptObvious

Streda, 1. Apríla 2015, 10:10

M3driver napísal:
nemusis ma lutovat, neboj :wink:
v kupno-predajnom vztahu je "slovo chlapa" celkom smiesny pojem, to snad uznas

btw ja este stale sem-tam nakupujem s platbou dopredu. vzdy je to ale za tovar o ktorom viem vsetko a nie su nijake pochybnosti. samozrejme aj mne sa stalo ze ma niekto odrbal, vtedy som si povedal ze som kkt a bola to len moja chyba, konec vybavene... :-"

Slovo chlapa a reputacia je nieco, co raz stratis a uz len velmi tazko ziskas. To ma ucil otec, ktoreho to ucil uz jeho otec a fungovalo to tak po starocia... Ani po 60 rokoch nema problem sa pozriet hocikomu do oci s cistym svedomim. Ja sa toho drzim takisto. Nevazim si ani peniaze, ani moju poziciu, ale moj charakter a to, ze slovo naozaj robi chlapa.
...keby si navyse nieco o prave a historickom vyvoji prava vedel, mozno by si nedaval do jednej vety "smiesny pojem" a "slovo chlapa pri kupno-predajnom vztahu" kedze ani v sucasnosti kupno predajna zmluva nemusi byt uzavreta pisomne.

M3driver

Streda, 1. Apríla 2015, 10:31

nnn, nepochopil si to (resp. zle napisane, priznavam). o pravne akceptovatelnej ustnej zmluve mi pisat nemusis, ani o reputacii alebo poctivosti. kto ma pozna urcite nebude namietat ze s tymto problem nemam ani ja a dokoca ani predavajuci... (preto moja reakcia co inak nerobim)
ale v tomto pripade je smiesne spominat "slovo chlapa", kedze podmienky predaja a celkovo cela "afera" je dost neurcita a nejasna. napr nikde nevidim ze by predavajuci jasne a zrozumitelne opisal co si predstavuje pod pojmom "disky su OK". samozrejme, kupujuci ocakava urcity stav a prave tu je problem... pokial Dodo pisomne alebo do telefonu tvrdil ze disky su NEPOSKODENE alebo BEZ CHYBY a na tom trval, nemame sa o com bavit. ale pokial je cela debata o tvrdeni ze disky su OK (pouzitelne) je to varenie z cistej vody v tomto kontexte mi to pride smiesne odvolavat sa na jeho slovo... ](*,)

jebem na to, cele je to slovickovanie a len zabijanie casu... :mrgreen:
nech sa dohodnu medzi sebou ako dospeli, vybavene!

cptObvious napísal:

Slovo chlapa a reputacia je nieco, co raz stratis a uz len velmi tazko ziskas. To ma ucil otec, ktoreho to ucil uz jeho otec a fungovalo to tak po starocia... Ani po 60 rokoch nema problem sa pozriet hocikomu do oci s cistym svedomim. Ja sa toho drzim takisto. Nevazim si ani peniaze, ani moju poziciu, ale moj charakter a to, ze slovo naozaj robi chlapa.
...keby si navyse nieco o prave a historickom vyvoji prava vedel, mozno by si nedaval do jednej vety "smiesny pojem" a "slovo chlapa pri kupno-predajnom vztahu" kedze ani v sucasnosti kupno predajna zmluva nemusi byt uzavreta pisomne.
M3 -> Ducati

Jamikadze

Streda, 1. Apríla 2015, 11:59

Uz sa to aj tak vsetko tu poplietlo) ja ako kupujuci po pisomnej forme ale aj o to,ze som 3x volal ci su naozaj v poriadku, nezvarane,kryve! Vsetko bolo potvrdene aj pisomne ze su velmi pekne! Tak ja kupujuci som tomu veril a cakal aj take disky! Len s 3 bodoch ktore boli potvrdene ani jeden nenastal!Jedine co som vedel,ze 1x cierny a 3xstrieborny!Dodo dobre vie, ze este presne pred potvrdenim, ked som ich bral opat som volal a pytal sa ci vsetko v poriadku! Odpoved ano su dobre v poriadku!tak preco neverit clenovy ktory tu je par rokou!Uz to nerozoberajte, lebo je s toho uz kolotoc))

Miloš_330i
Auto: 335xi
Kraj: Trenčiansky

Streda, 1. Apríla 2015, 17:19

Ahoj Jamikadze, zaujímalo by ma aké ideš kupovať pneumatiky za 800 Eur? Čisto informačne, žiadny hate. Ja som kupoval ContisportContact 5 s DOT číslom roku 2015 za cca 550 Eur.

Doda sa zastávať nejdem, neviem ako je to v tejto veci ale mne tiež viac krát pomohol resp. poradil. Posielal som mu aj nejaké veci a vždy všetko prebral a spravil ako sme sa dohodli. Nebudem mať žiadny problém od neho niečo kúpiť alebo mu niečo poslať aj nabudúce.
IN - AUDI RS4 B7 4.2 V8 , BMW E92 330xi , VW GOLF V GTI
EX - BMW E90 325xi
EX - BMW E92 335xi - príbeh
Ex - VW GOLF VI GTI
Ex - BMW E92 330i - príbeh
Ex - BMW E90 330i - príbeh
Ex - Audi A3 8l 1.8T

dodoIPD
Autor témy

Streda, 22. Apríla 2015, 21:40

Nedavno som mal možnosť skúsiť nachvílu BMW M4, určite to bude moje daľšie auto (2015).
Kombinovana spotreba 8.5l/100km , je neskutočne komfortné, velmi civilizovane a ked clovek chce, sprava sa tak ako sa od M ocakava.
Elektricke riadenie je uplne super, neni to skoro vobec citit, ze to neni oldskuul mechanicke.

Co sa tyka zrychlenia, auto sa vobec nesprava ako turbo motor, ide stale, proste furt. Turbo diera vpodstate neexistuje a hlavne neni take nervozne ako E9X V8.
Prílohy
10408038_10153644772263294_5921677934436492681_n.jpg

Miloš_330i
Auto: 335xi
Kraj: Trenčiansky

Streda, 22. Apríla 2015, 23:13

Pre tohoto asi bola nervózna aj M4 :D https://www.youtube.com/watch?v=xrvx6roGdhk

Musíš niekedy dovaliť tú M4 na zraz a asi spravíš chute viacerým :)
IN - AUDI RS4 B7 4.2 V8 , BMW E92 330xi , VW GOLF V GTI
EX - BMW E90 325xi
EX - BMW E92 335xi - príbeh
Ex - VW GOLF VI GTI
Ex - BMW E92 330i - príbeh
Ex - BMW E90 330i - príbeh
Ex - Audi A3 8l 1.8T

runder
Auto: ropak

Streda, 22. Apríla 2015, 23:14

vymenil by si GTR za m4? :shock:
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

Maco
Auto: visavytena pajta

Štvrtok, 23. Apríla 2015, 04:58

Co som ja pocul tak praveze ludia zo silnejsich aut co skusali M4 tak ze sklamanie ze urcite by do toho nesli, nicim neocarilo.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

dodoIPD
Autor témy

Štvrtok, 23. Apríla 2015, 21:20

Tak co sa tyka vykonu a sportovej jazdy ako vikendovku tak GT-R je TOP naozaj.

Co sa tyka daily pouzitia tak M4/M3 je najlepsi kompromis.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 34 neregistrovaných