... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
runder
Auto: ropak
Kraj: Prešovský

Re: E70 X5

Štvrtok, 23. Apríla 2015, 21:36

dodo, tak to musíš ku GTR dokupiť m4 jedine :mrgreen:
BMW F01 740d
ex: BMW e92 335d
ex: Nissan 350z

Bikemann

Re: E70 X5 (Flame - Koho som okradol a oklamal SEM)

Utorok, 28. Apríla 2015, 10:05

Maco napísal:
Sice mozno trosku odveci ale ked maju urcite kolesa trhovu hodnotu 800-900€ v top ci akom stave a ty ides kupovat podla toho co som sa docital koelsa za 410€ aj s gumami aj ked starinami na odpis ale s gumami tak myslim ze od zaciatku si musel vediet ze to nebudu lestenky. Mozno ti to nenapisal ale uz si tam mal ist tak naladeny (osobne keby som kupoval nieco za polovicu trhovej hodnoty a chcel by som to asi by mi to bolo jedno a ocakaval by som to aj ked ano, disk bol krivy to je vacsinou zla vec ale tie odreniny to ako sa hovori, jebat).

Nejdem tu Doda obhajovat, do toho ma nic, to je len moj nazor.... Ked som daco pochopil zle kludne ma oprav.

btw aky danovy unik? Boli ste dohodnudy ze ste to brali na firmu ale dal ti to bez faktury a bez blocku? Lebo ak nie tak ked si dobre pamatam tak si daky danovy unik mozes nechat. Ci mi chces povedat ze ked ja predam nieco svoje niekomu inemu ako FO-FO alebo kamarat kamaratovi, mal by som na to odviest dan?

Ano, ak s niecim obchodujes vo vacsom mnozstve co je DODOv pripad, tak by si mal podla zakona na to vystavovat FA a pekne to znadovat a dat do danoveho priznania. Uctovnik mi to vsetko vysvetlil ked som riesil takyto pripad....

Bikemann

Utorok, 28. Apríla 2015, 10:26

dodoIPD napísal:
Nedavno som mal možnosť skúsiť nachvílu BMW M4, určite to bude moje daľšie auto (2015).
Kombinovana spotreba 8.5l/100km , je neskutočne komfortné, velmi civilizovane a ked clovek chce, sprava sa tak ako sa od M ocakava.
Elektricke riadenie je uplne super, neni to skoro vobec citit, ze to neni oldskuul mechanicke.

Co sa tyka zrychlenia, auto sa vobec nesprava ako turbo motor, ide stale, proste furt. Turbo diera vpodstate neexistuje a hlavne neni take nervozne ako E9X V8.

Dodo M4 kombi ovana 8,4L ?? Ty si naozauj uz mimo a dost. Ked som tu pisal o mojej 535i ze spotreb 10,5L ty hned ze (budem klamat, nepamatam sa presne) ze ty na 335i ci neviem kto 13-15litrov, ale zrazu M4 jazdi 8,4L
Jebe vam tu uz total na karbit....

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Utorok, 28. Apríla 2015, 11:22

Bikemann napísal:
Ano, ak s niecim obchodujes vo vacsom mnozstve

ak predavas 4 kusy to je obchod vo vecsom mnozstve? v pravnickej logike by sa to dalo tak chapat. v pripade predaja v8 uz otvaras velkosklad na piesty a megasklad na ventily.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Bikemann

Utorok, 28. Apríla 2015, 11:35

jararak napísal:

ak predavas 4 kusy to je obchod vo vecsom mnozstve? v pravnickej logike by sa to dalo tak chapat. v pripade predaja v8 uz otvaras velkosklad na piesty a megasklad na ventily.

Prepac neviem sa vyjadrovat pravnicky. Myslel som vo vacsom mnozstve za rok. Pretoze bezny clovek nepredava xy sad kolies rocne a x aut rocne. Choeme sa uz?
Ak niketo predava pravidelne nieco tak sa jedna uz o zarobkovu cinnost, spravne by sa to malo priznavat do danoveho a vystavovat FA. Ale kto to dnes robi vsak? :D to som pisal len k tomu ze keby chcel chlapec najde si na neho napr toto....

jararak

Utorok, 28. Apríla 2015, 12:09

myslel som to ako vtip :)

podla mna taky michalTT tiez prestrieda tych diskov za rok ako kurva zakaznikov (taka menej uspesna) a pritom ho nepovazujem za dilera ani obchodnika v tejto kategorii
bmwcoding.sk
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off

cptObvious

Utorok, 28. Apríla 2015, 14:23

co klubak to eksperd na pravo... :thumbup:
chlapci idete...este trosku dajte, dnes som nestihol ani kliknut na picoviny sk; staci sa zabavit tu :mrgreen:

jararak

Utorok, 28. Apríla 2015, 16:15

ja niesom expert na pravo, preto ho nerobim, nikdy ma pavedy nezaujimali. na opacnu stranu nam tu mozes vdychnut svoj uhol pohladu, popripade profesionalny, ak sa nahodou nezhoduju.
bmwcoding.sk

dodoIPD
Autor témy
Auto: BMW

Utorok, 28. Apríla 2015, 21:25

Bikemann napísal:
....

Vies ako sa volam, pozri si ORSR. Vacsinou neobchodujem ako fyzicka osoba ;)
Ty ked si predaval bicykle z nemecka tiez si nevystavoval faktury nie? :))

A ano, M4 kombinovana spotreba 8.4l / 100km. Auto malo vtedy cca 2000km.
Sak som neni kokot, si myslis ze som siel po petrzalke a odfotil sa vedla M4?

Bikemann

Nedeľa, 17. Mája 2015, 02:04

dodoIPD napísal:

Vies ako sa volam, pozri si ORSR. Vacsinou neobchodujem ako fyzicka osoba ;)
Ty ked si predaval bicykle z nemecka tiez si nevystavoval faktury nie? :))

A ano, M4 kombinovana spotreba 8.4l / 100km. Auto malo vtedy cca 2000km.
Sak som neni kokot, si myslis ze som siel po petrzalke a odfotil sa vedla M4?

zaujmave, ked niekto jazdi na 3litrovom twin turbe 10,5L tak vypisujes mudrosti o tom ako to nie je mozne, ze je tam spotreba tak 13,5 ak nie viac, ale ak mas ty benzin 3L dokonca M tak zrazu sa jazdi za 8,4L =D>

kedze auto malo len 2000km, tak bolo len v zabehu takze prepodkladam ze sa na tom jazdilo max do 100km bez vytacania do otacok atd, tak tam sa taka kombinovana spotreba mohla spravit.

Ludia maju priemerku na M4 11 Litrov a nie 8,4 :roll:

www.spritmonitor.de/en/overview/6-BMW/1 ... owerunit=2

dodoIPD
Autor témy

Nedeľa, 17. Mája 2015, 16:57

Kombinovana spotreba je spotreba mesto + mimo mesto pri ! beznej ! jazde. Nie mesto bomby + mimo mesto bomby.

Bikemann

Pondelok, 18. Mája 2015, 08:32

dodoIPD napísal:
Kombinovana spotreba je spotreba mesto + mimo mesto pri ! beznej ! jazde. Nie mesto bomby + mimo mesto bomby.

ty pocitas spotrebu tak ako sa ti to hodi ;)
Otazka znie kto bude jazdit na M4 tak ako si pisal? Jedine ten kto to prave kupil a prve kilometre musi zabehut motor cize nebude ho vytcat do 8tis otacok.
Takze na taku spotrebu na M4 mozes zabudnut ak tomu par krat prijebes. A predsa prijebes tomu nie? alebo potom si radsej kup 320D ked sa chces hrat na milovnika nizkej spotreby :mrgreen:

dodoIPD
Autor témy

Sobota, 16. Januára 2016, 00:00

No caute chlapci, ako sa dari?

Za tu dobu co som to tu prestal po tych rokoch kvoli primitivom citat sa toho vela zmenilo.

X5 uz je prec. Medzicasom som mal krasnu M4 s Sopeko-m a teraz pribudla F01 730d v slusnej funkncnej vybave aby som si mal na com vozit tu zapalkarsku rit.
Porsche 911 Turbo stale predavam, a stale som ho nepredal, aj ked si myslim ze to neni uplne auto na zimny trh.

Kto chce obrazky dacoho, tak sup sem. Momentalne posobim uz par mesiacov aj v Royal Garage kde mame kopu krasnych hlavne non-bmw aut. Urcite si checknite (englishword) https://www.facebook.com/RoyalGarageBratislava/?fref=ts

:thumbup:

kapitanocivid
Auto: Jazdim titanove ego
Kraj: Zahraničie

Sobota, 16. Januára 2016, 00:27

Josko je #zavodou !

A my len tisko safitime.

...ale aby som nebol neslusny, koniky posluchaju?
dúhový bicigľík

dodoIPD
Autor témy

Sobota, 16. Januára 2016, 08:40

Hned prvy kar doma :))

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: bmw-fan-ke a 11 neregistrovaných