... všetko o BMW ...
Maco napísal:Sice mozno trosku odveci ale ked maju urcite kolesa trhovu hodnotu 800-900€ v top ci akom stave a ty ides kupovat podla toho co som sa docital koelsa za 410€ aj s gumami aj ked starinami na odpis ale s gumami tak myslim ze od zaciatku si musel vediet ze to nebudu lestenky. Mozno ti to nenapisal ale uz si tam mal ist tak naladeny (osobne keby som kupoval nieco za polovicu trhovej hodnoty a chcel by som to asi by mi to bolo jedno a ocakaval by som to aj ked ano, disk bol krivy to je vacsinou zla vec ale tie odreniny to ako sa hovori, jebat).
Nejdem tu Doda obhajovat, do toho ma nic, to je len moj nazor.... Ked som daco pochopil zle kludne ma oprav.
btw aky danovy unik? Boli ste dohodnudy ze ste to brali na firmu ale dal ti to bez faktury a bez blocku? Lebo ak nie tak ked si dobre pamatam tak si daky danovy unik mozes nechat. Ci mi chces povedat ze ked ja predam nieco svoje niekomu inemu ako FO-FO alebo kamarat kamaratovi, mal by som na to odviest dan?
dodoIPD napísal:Nedavno som mal možnosť skúsiť nachvílu BMW M4, určite to bude moje daľšie auto (2015).
Kombinovana spotreba 8.5l/100km , je neskutočne komfortné, velmi civilizovane a ked clovek chce, sprava sa tak ako sa od M ocakava.
Elektricke riadenie je uplne super, neni to skoro vobec citit, ze to neni oldskuul mechanicke.
Co sa tyka zrychlenia, auto sa vobec nesprava ako turbo motor, ide stale, proste furt. Turbo diera vpodstate neexistuje a hlavne neni take nervozne ako E9X V8.
Bikemann napísal:Ano, ak s niecim obchodujes vo vacsom mnozstve
jararak napísal:
ak predavas 4 kusy to je obchod vo vecsom mnozstve? v pravnickej logike by sa to dalo tak chapat. v pripade predaja v8 uz otvaras velkosklad na piesty a megasklad na ventily.
Bikemann napísal:....
dodoIPD napísal:
Vies ako sa volam, pozri si ORSR. Vacsinou neobchodujem ako fyzicka osoba
Ty ked si predaval bicykle z nemecka tiez si nevystavoval faktury nie? :))
A ano, M4 kombinovana spotreba 8.4l / 100km. Auto malo vtedy cca 2000km.
Sak som neni kokot, si myslis ze som siel po petrzalke a odfotil sa vedla M4?
dodoIPD napísal:Kombinovana spotreba je spotreba mesto + mimo mesto pri ! beznej ! jazde. Nie mesto bomby + mimo mesto bomby.