... všetko o BMW ...
gabikh napísal:ako ono uplne s tebou suhlasim v tomto smere, ja mam na e60 20tky a mkovi podvozok, na ceste to sedi masakralne ale samozrejme po zlych cestach to je tvrde. Na GT cku mam adaptivny podvozok, a je to fakt super vec. na GT tiez planujem ale pravdepodobne r21, tak som zvedavi co to bude na nich :) ale urcite to podvozok bude znasat aspon pocitovo pre pasazierov lepsie ako klasicky
spekter napísal:Kamosko parada nebol som tu dlhsie pekne fotky ked sa nekazi aspon sa pucuje ako ma :)
Bikemann napísal:
Ahoj, prosim ta GTcko ma v TP aj 21"?? Pretoze F10 nema, chcel som 21" videl som to na jednej a vyzralo to lepsie ako na 20", lenze nedalo sa to zapisat kedze BMW to nema v tabulkach. Dik
local napísal:Krasne fotky nadherneho auta!
Zda sa mi to alebo ta seria pri tovarni ukazuje na foto vodu v prednych reflektoroch?
//MPower napísal:Inak pre zaujimavost aky mate nazor na E70 X5?
local napísal:Krasne fotky nadherneho auta!
Zda sa mi to alebo ta seria pri tovarni ukazuje na foto vodu v prednych reflektoroch?
Miloš_330i napísal:Ja si zase myslím, že to bolo búrané na predok, preto je aj voda vo svetlach![]()
srandujem.
Inak X5 E70 je kus auta ale ja som sa v poslednom čase brutálne namotal na F01 až sa mi to prestáva páčiť. Ešte si poblbnem na 335i a potom asi viem čo bude následovať
//MPower napísal:Inak pre zaujimavost aky mate nazor na E70 X5?