... všetko o BMW ...
//MPower napísal:Nie toto su letne a veru dobre im je v tento krasny vianocny cas![]()
Ano , bolo aj je na predaj ak sa najde niekto seriozny, ale bol som skusat X6 35d stala pomali raz tolko co moja 535 ale lenive to bolo voci mojmu jak hovadoneviem co by som kupil dalej..
//MPower napísal:Zhodou okolnosti kumne jedna F10 prisla a pozri na tlacitka ako sa osupali (najazdene 150 000km) Neviem co si mam o tom mysliet...
PS: nejako sa mi zapacil desing X6 , hlavne na zivo zo strany vyzera to auto kruto
//MPower napísal:Mne chalan povedal co sa stara o moje auto ze to bude "kvalitny" tesco sprej za 0,50€ a ze to na slniecku v lete pekne rozlepta a potom sa to supe.. Ale ze BMW pouziva niekte nekvalitny material je zname , ja som musel na E92 sriekat na novo komplet diel na dverach kde su gombiky na okna , cele sa to supalo odtial ako sracka, taka guma.. ale boh vie co nato tiez majitelia predomnou davali aku lidl kozmetiku, ale vecsina ma stym problem, ale asi to bude kombinacia tych sprejov a materialu, nevinil by som len BMW ze sa to supe ale aj uzivatelov ze sa nevedia starat je to tak 50/50.. Na E60 su inak tie materialy citelne kvalitnejsie voci E90, a tam nie je problem.
nadro napísal:E90(1,2) majú na dverách použitý veľmi zlú kombináciu materiálov. Nieje to len starosť vodiča, ale hlavne to, že to je zle navrhnuté na také miesto ako sú dvere a ovládacie prvky na nich. Skoro každá má s tým problém a to môže mať akéhokoľvek majiteľa čo sa stará.