Tak nejaku update po čase..
Chcel som vymenit pred víkendom disky tak som si dal rukavicky

a sup do garaze, zdvihak vsetko nastavene idem do kufra ze si nachystam orech a mi chyba.. pici nadaval som jak kkt, prehadzal cele auto, garaz obratil hore nohami ani som ho nenasiel.. Pici uz druhy som stratil tak som bol nasraty na seba jak hovado, nikdy nic nestratim vsetko mam na poriadku a takuto vec prejebem... Isto ho najdem ked ho nebudem potrebovat. Ale hrialo ma pri srdci istota ze v BMW mi ho (zase) daju dole, na pockanie. Tak volam Auto Palace že jasne nech dojdem, no že asi nestiham dnes ale ze asi by som chcel vela keby ze ste aj v sobotu , nie ze su do 13tej ziadny problem nech to dovezem, vyborne si vravim ako to dobre dopadlo kupim novu sadu a mam klud, tak v sobotu som tam ako sme sa dohodli , slečne vravim to a to , isla do zadu po niekoho pan uz mal kufrik pozre na koleso "No asi vam moc nepomozeme, tieto skrutky nie su od BMW" skoro ma jeblo... Tak zajtra mam ist kamosovi do pneuservisu ze mi to da niecim dole tak hadam sa mu podarí lebo som ich troska viac aj zatiahol.. Inak neviem co stym.. Je to skrutka taky tisichran na vonkajsej okrajovej strane, keby dakto take daco mal na skusku bol by som vdacny. Vobec neveim co je to za NO NAME bezbecaky..
Inak auto malo v sobotu aspon komplet jarnu udrzbu, cize interier + exterier , cize je ako nove :) akurat ze hned nato vonku zmoklo
A aby som nezabudol, do garze k nam pribudnu 2 nove auticka na firemne ucely ked ze stare uz maju co to za sebou,to len tak na okraj :) jedna sa o Hyundai i20 1.4 CRDi (Diesel) a Kiu Ceed SW 1.6 CRDi Automat, v podstate su v plneke asi, ked ze tieto automobilky ponukaju rozne stupne vybavy ktore zahrnuju uz viacero prvkov vybavy a doplnkovej uz tam moc nie je (uplne iny system aky ma BMW alebo Audi) tak sa objednali najvysie konfiguracie, povodne som pozeral po Fabii III + Octavia III ale cim viac som pozeral testy a porovnaval ceny tak škoda by bola v rovnakej vybave cenovo troska inde.. A ani v testoch nie je o nic lepsia ako toto, niekde dokonca horsia, no a moje BMW stale caka na druheho majitela

V sobotu sa bol jeden pan pozret a mi povedal ze naposledy ho pocitovo takto tlacila Audi R8 ako moje

Inak pre predstavu: