... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
//MPower
Autor témy
Auto: BMW F82 ///M4
Kraj: Bratislavský

Re: [ E60 535d LCI ] Photo str.82 & 84

Utorok, 27. Januára 2015, 11:43

Ale no tak , to ze je auto na predaj je tu spomenute hadam skoro aj 2 mesiace cize nejak neskoro reagujete (asi preto ze auto nepredavam na klube lebo tu je kazdy odbornik na stav a cenu :lol: )
Tie vtipne poznamky si nechajte na doma , tu nato zvedavy niesom , a o tej cene ako mam 3000e nadhodene ( vravim na BMW klube vedia lepsie co ma stalo auto ako ja sam :D ) tak tomu sa ani nevyjadrujem... Zrychleniu tak isto, vy ste mi vsetci odbornici na to, napise mi tu niekto kolko to ma koni podla fotky? :mrgreen: A kludnite sa , viem ze vam to auto lezi v zaludku ale komplexujte sa kazdy vo svojom. Dakujem.

PS: auto pride pozret coskoro 2. zaujemca , ten prvy kupil X5 (nevedel sa rozhodnut) , a mozno ze aj predaj zrusim, nejak to nepotrebujem hned predat som spokojny.

pyranes
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 27. Januára 2015, 12:41

//MPower napísal:
(asi preto ze auto nepredavam na klube lebo tu je kazdy odbornik na stav a cenu :lol: )
Zrychleniu tak isto, vy ste mi vsetci odbornici na to, napise mi tu niekto kolko to ma koni podla fotky? :mrgreen:

MPOWER
Podla toho videa zrychlenia z tachometra som si 100% isty ze tam 1100koni nebolo ani na mile daleko.. ani 700koni by som tomu nepovedal.. Keby to malo 1100 tak ta rucicka sa na tu 280ku troska inak dotlaci.. Dokonca mam pocit ze hentak chodi aj seriove GTR, staci si dat youtube. Neverim tomu

//MPower
Autor témy

Utorok, 27. Januára 2015, 12:53

Co? ja som napisal len ze tam nebolo 1100k ako uvadza autor videa.. Hadam sa stoho neda tvrdit ze som napisal presny pocet koni.

pyranes
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 27. Januára 2015, 12:54

ty mas bud lobotomiu alebo to len hras

//MPower
Autor témy

Utorok, 27. Januára 2015, 12:57

Ved bud konkretny, videl si zrychlovat 1100konove auto? vies za aky cas da 280km/h? Nie? Tam bude ten problem.. tak si pozri, porovnaj a az potom reaguj. (to mozem uz aj ja asi tvrdit ze moja 535d ma 500koni lebo ma 4.8s na 100 z videa :thumbup: )

dedo1
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Utorok, 27. Januára 2015, 13:38

keď ani toto neberieš ako dôkaz toho, že si s prepáčením serieš do huby, tak ja už neviem

pyranes napísal:
MPOWER
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

//MPower
Autor témy

Utorok, 27. Januára 2015, 13:57

Ja neviem ci som na pomocnej alebo ci sa mi sniva... Ked raz ma jedno auto 1100k ktore zrychluje uplne inak ako druhe s udajne takym istym vykonom, tak bud som ja debil ze mi tam nieco nehra alebo potom uz fakt neviem, a nema to vyznam... A este to dakazt prekrutit ked napisem ze to auto nezrychluje na udajne 1100k adekvatne rychlo a tvrdit stoho ze som napisal kolko ma to auto koni tak to uz je vrchol...

Maco
Auto: visavytena pajta

Utorok, 27. Januára 2015, 13:59

Mpower a co mas nebodaj komplexy ked mi mazes komentare?

EDIT //MPower : tie tvoje komentare stoja za... a si absolutne mimo temy , tak mi tu laskavo nepis, na smajlika zvedavy niesom, ten ma velku vypovednu hodnotu

Tak to zeditujem aj ja, bud hrdy na to ze si v zlatom fonde, zasluzil si si :)

EDIT //MPower : Myslim ze by si to zasluzil niekto iny , lebo nema asi dobre vyvynute chapanie :wink:
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Simpson
Kraj: Košický

Utorok, 27. Januára 2015, 15:30

pyranes napísal:
kto mi maze komentare?

cptObvious napísal:
asi ten pan s velkym silnym autom a malym ftakom :mrgreen:

co mate vsetci dnes s vomackom? :mrgreen:

//MPower
Autor témy

Pondelok, 16. Marca 2015, 16:41

Tak nejaku update po čase..

Chcel som vymenit pred víkendom disky tak som si dal rukavicky :mrgreen: a sup do garaze, zdvihak vsetko nastavene idem do kufra ze si nachystam orech a mi chyba.. pici nadaval som jak kkt, prehadzal cele auto, garaz obratil hore nohami ani som ho nenasiel.. Pici uz druhy som stratil tak som bol nasraty na seba jak hovado, nikdy nic nestratim vsetko mam na poriadku a takuto vec prejebem... Isto ho najdem ked ho nebudem potrebovat. Ale hrialo ma pri srdci istota ze v BMW mi ho (zase) daju dole, na pockanie. Tak volam Auto Palace že jasne nech dojdem, no že asi nestiham dnes ale ze asi by som chcel vela keby ze ste aj v sobotu , nie ze su do 13tej ziadny problem nech to dovezem, vyborne si vravim ako to dobre dopadlo kupim novu sadu a mam klud, tak v sobotu som tam ako sme sa dohodli , slečne vravim to a to , isla do zadu po niekoho pan uz mal kufrik pozre na koleso "No asi vam moc nepomozeme, tieto skrutky nie su od BMW" skoro ma jeblo... Tak zajtra mam ist kamosovi do pneuservisu ze mi to da niecim dole tak hadam sa mu podarí lebo som ich troska viac aj zatiahol.. Inak neviem co stym.. Je to skrutka taky tisichran na vonkajsej okrajovej strane, keby dakto take daco mal na skusku bol by som vdacny. Vobec neveim co je to za NO NAME bezbecaky..

Inak auto malo v sobotu aspon komplet jarnu udrzbu, cize interier + exterier , cize je ako nove :) akurat ze hned nato vonku zmoklo :mrgreen:

A aby som nezabudol, do garze k nam pribudnu 2 nove auticka na firemne ucely ked ze stare uz maju co to za sebou,to len tak na okraj :) jedna sa o Hyundai i20 1.4 CRDi (Diesel) a Kiu Ceed SW 1.6 CRDi Automat, v podstate su v plneke asi, ked ze tieto automobilky ponukaju rozne stupne vybavy ktore zahrnuju uz viacero prvkov vybavy a doplnkovej uz tam moc nie je (uplne iny system aky ma BMW alebo Audi) tak sa objednali najvysie konfiguracie, povodne som pozeral po Fabii III + Octavia III ale cim viac som pozeral testy a porovnaval ceny tak škoda by bola v rovnakej vybave cenovo troska inde.. A ani v testoch nie je o nic lepsia ako toto, niekde dokonca horsia, no a moje BMW stale caka na druheho majitela :wink: V sobotu sa bol jeden pan pozret a mi povedal ze naposledy ho pocitovo takto tlacila Audi R8 ako moje :wink: Inak pre predstavu:
Prílohy
i20.jpg
i20.jpg (133.01 KiB) 959 zobrazení
ceed.jpg
ceed.jpg (64.82 KiB) 959 zobrazení

miso_525d
Auto: SOBI 20

Pondelok, 16. Marca 2015, 17:43

///Mpower pocuj to si robis srandu ze ti hentaku vyjazdenu vytuzenu popolnicu niekto vymeni za X5 E70, ci dokonca F10? :mrgreen: Kolko im chces do tej F10 doplatit? 20 tisic? si asi v F10 nikdy nesedel, lebo by ti bolo jasne, ze ked niekto ma F10, urcite by sa do tvojej E60 neposadil, ani keby mu danova kobra klopala na dvere :mrgreen:

//MPower
Autor témy

Pondelok, 16. Marca 2015, 17:56

No tak to ta sklamem kamarat moj ale ponuka na vymenu za E70 X5 bola , a bola aj zamietnuta (s mojej strany).. A tak isto som F10 nie len sedel..
Co sa tyka F10 je tam vymena mozna ale malo pravdepodobna ked ze za nejaku 523i a pod to nevymenim.. A nechapem logiku ze preco by niekto nechcel E60 namiesto F10? Ako to je niekde napisane v knihe? ci co? Hoc koho to moze zaujat, ci uz s dovodu ze potrebuje € a nemusi cakat na predaj a potom by zhanal aj tak E60 alebo s XYZ dovodov..
Doplatky su vec dohodou, ako nechapem o co ti ide a co sa staras do niecoho do coho ta absolutne nic.. ](*,)
Tam sa radsej staraj o svoje popolnice nie o moju , myslim ze o tu je lepsie starane ako o tvoje..
Naposledy upravil/-a //MPower v Pondelok, 16. Marca 2015, 18:07, upravené celkom 1 krát.

Maco

Pondelok, 16. Marca 2015, 18:04

//MPower napísal:
Tam sa radsej staraj o svoje popolnice nie o moju , myslim ze o tu je lepsie starane ako o tvoje..

Tooo by som asi netvrdil moc nahlas ale ok :mrgreen:

Inac vsak sprav s tym bezpecakom kratky proces, navar nanho srob a povol a kup novu sadu napr. z bmw aby si mal potom moznost volby....
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

//MPower
Autor témy

Pondelok, 16. Marca 2015, 18:11

Tak moje auto co potrebuje to vzdy dostane, nesetrim na nicom.. Tak isto je pravidelne cistene, voskovane uz ani neviem ako lepsie by som sa onho mohol starat :mrgreen:

Za ten srob dik za radu, ale ako nanho navarim srob ked je zapusteny v disku? a disk by som nerad poskodil , sice zimne nie su zas tak v dobrom stave ale co najmenej skody by som chcel napachat pri tom..

Maco

Pondelok, 16. Marca 2015, 18:13

Neboj sa, kazdy druhy pneuservisak co ma zvaracku vie o com hovorim a spravi ti to tak aby dobre bolo, je to bezna prax.... Alebo nabuchat tam orech ale toto mas jednoduchsie.
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní