Co konkretne sa na X5 "viac" kazi? To ze to nebude na blbnutie mi je jasne , aj ked to jazdi na SUV dobre, skorej ten posed a vyska a celkovo ze je to kus auta kde netreba riesit obrubnik alebo vjazd do strmej garaze mi pride zatial ako vyhoda, nejako mi padla do oka.. mohli by sa aj majitelia vyjadrit
Ja osobne by som do e70 nesiel z lcickovej 535d a este v tvojom prevedeni. E70 je zvnutra nudna, kym nanu nedas 21" kolesa zvoka je nudna tiez. Je sice pekna ale nudna premna oproti novej x5. Co sa tyka dynamiky a jazdnych vlastnoti aj s rovnakym motorom to bude pre teba velke sklamanie, sedenie vzadu onicom, iny motor 30biturbo by som ani neriesil ale.dynamicky oproti tvoje zahadne upravenej e60 bude uplne zaostavat. Jedine zeby si chcel silou mocou velke auto. Ja by som nemenil
Ale ta nova X5 akoze nic moc.. Zvonka to vyzera akosi chudobno , take uzucke nenapadne to ma byt X5? Nedavno som vnej sedel interier ma jasne lepsi lebo predsa kopiruje Fkove rady ale zvonka je to umna krok vvzad oproti E70 ta bola nadcasova.
Prave ze s 5er som max spokojny, skorej spekulujem skusit E70 ked ze som ju chcel uz davno.. Len som sa pytal co si o tom aute ludia myslia , a ked ju nekupim v 2015 tak uz sa asi kumne nikdy nedostane. Idealne by bolo prikupit
Nedávno som sa viezol na F01 a je to iná liga, kancelária na kolesách
Pri F01 je dilema, či ju šoférovať alebo sa nechať voziť
IN - AUDI RS4 B7 4.2 V8 , BMW E92 330xi , VW GOLF V GTI EX - BMW E90 325xi EX - BMW E92 335xi - príbeh Ex - VW GOLF VI GTI Ex - BMW E92 330i - príbeh Ex - BMW E90 330i - príbeh Ex - Audi A3 8l 1.8T
Novy MAYBACH od Mercedesu.. Prisaham ze toto je asi jedine auto v ktorom by chcel radsej sedet vzadu ako soferovat, brutal popici to je Rolls-Royce od BMW sa ma asi co ucit
Tak nam už nasnežilo a dole je vysledok zazracneho snehu Zimna udrzba ako sa patrí , profesionalne osetrene, dekontaminacia laku , osetrene a naimregnovane vsetky tesnenia , komplet vycisteny a naimpregnovany interier - proste komplet winter setup
Auto bolo na predaj istú dobu na nete. Už si ale stiahol inzerát, že? :)
IN - AUDI RS4 B7 4.2 V8 , BMW E92 330xi , VW GOLF V GTI EX - BMW E90 325xi EX - BMW E92 335xi - príbeh Ex - VW GOLF VI GTI Ex - BMW E92 330i - príbeh Ex - BMW E90 330i - príbeh Ex - Audi A3 8l 1.8T
Nie toto su letne a veru dobre im je v tento krasny vianocny cas Ano , bolo aj je na predaj ak sa najde niekto seriozny, ale bol som skusat X6 35d stala pomali raz tolko co moja 535 ale lenive to bolo voci mojmu jak hovado neviem co by som kupil dalej..