wikyxxx napísal:Ja som bol tiez jadit na ferari a fakt do 4000 otacok hluche mrtve prevodovka radila hrozne ale po vytoceni to bol cisty orgszmus. kde si bol jazdit ?? ja som bol v tn.
Ono to na 1ke tahalo dobre alebo ked som mu v 60km/h podradil do 2 za sprievodu krasneho medziplynu a dal podlahu ono to islo pekne problem nastal ked som isel napr 100km/h na 5ke a na 5ke som pridal a chel len tak obehnut auto..tak nato ze to ma 1350kg ci kolko a moje BMW 1800kg tak mne v tomto ide BMW dost lepsie proste ako to malo nizke otacky tak sa to na ten vykon moc nezbieralo na vysom stupni zaradenom.. Nato aby to vystrelio a islo ako sa na Ferrari patri tak to potrebovalo podradit aj o 2 stupne , ale zase sa mi pacilo na tom ten linearny zatah ze cim vysie otacky to tocilo tym viac to tlacilo do sedacky

a clovek mal niekedy pocit ze ten motor sa necha tocit do nepricetnosti a nema konca

Prevodovka na tomto kuse radila dobre tam som problem nezaznamenal skorej od zadu sa mu nejaky skripot sem tam ozval.. ked to mam zhodnotit tak ono zas extremne rychle nebolo z 0-100 ma 4s a M5ka je porovnatelne rychla, ale tie odozvy a sposob akym to podavalo vykon, taku radost z jazdy M5 neponukne asi nikdy

v tom to Ferrari vynika skorej ako vykonom. Ja som jazdil tu zahorie okresne cesty a dialnicu do BA