... všetko o BMW ...
Miloš_330i napísal:AB.eu a podobné stránky mám totálne prelustrované. Tých áut je strašne málo.
hyde21 napísal:Pises ze 335i musi byt manual ale moze byt aj DKG.
Do 335i s automatom od 03/2007 je mozne nahrat soft prevodovky z alpiny B3 - radenie prevodovky sa tym zmeni na nepoznanie, podstatne rychlejsie a agresivnejsie radenie na Sku aj Mku vratane strielania do vyfuku pri preradeni a medziplynov pri podradovani, plynulejsie a hladsie radenie na Dcku s tym ze vidis ktory kvalt je aktualne zaradeny (D1-D6) co seriovy soft neponuka.
Je to oproti seriovemu softu prevodovky 1000 a 1 a velmi sa to priblizuje dvojspojkovym prevodovkam. V kombinacii s JB4 map5 je to velmi silna zalezitost, nehovoriac o tom ked sa to este skombinuje s radenim na volante cez DKG padla ktore si mal na predchadzajucej E92 330i.
Tymto ta nechcem odhovarat od manualu, mne samemu ten spojkovy pedal chyba.
Miloš_330i napísal:S tým automatom to vyzerá fajn ale stále hladám prioritne manuál.
Prosím vás neviem či som slepý ale bola kedysi v sekci M ( bmw-m/ ) zoznam majitelov všetkých vozov tu na klube. Zmizlo to?
palzo napísal:
Myslis toto ? bmw-m/bmw-m-power-list-m-auta-uzivatelov-bmwklub-sk-t26486.html
Je to dost neaktualne..
runder napísal:tiež ma zaujalo to s tou prevodovkou :) budem sa asi aj ja informovať o tom bližšie :)
//MPower napísal:Je takyto mod nejaky aj na E60 535d kde by mi na D/S ukazovalo aky stupen je zaradeny? Pripadne keby to na S ostrejsie radilo