... všetko o BMW ...
Miloš_330i napísal:jj nakoniec som skončil s Golfom VI GTI. Môžete ma v pohode hejtovať. Auto je v záruke má najazdených 30 tis. km ani škrabanec. Potreboval som auto nenáročné na servis a so zárukou, kedže som kúpil nehnuteľnosť a auto muselo ísť na druhé miesto aspoň na istý čas. GTIčko je slušne napratané a okrem strešného okna má všetko...veci ako bezklúčove odomykanie a štartovanie, Dynaudio audiosystém, Media-in, cúvacia kamera, klimatizovaná priehradka atď ... Momentálne behám len po meste takže menší objem a DSG je ideálna kombinácia. Časom mierna úprava na 260Ps ale chodí to pocitovo naozaj pekne. Sedadlá su lepšie ako v mojej E92. Riadenie je v poriadku len brzdy sa horšie dávkujú.
na klube zostávam momentálne ako fanúšik, pozorovateľ a komentátor :) BMW je stále na prvom mieste ale nebol ani žiadny model, ktorý by som vyslovene chcel a už som dlhšie bez auta byť nemohol. Aj ten mesiac bol trápenie. Skúšal som 535d, ktorá ma neoslovila a ísť nazad do 3er triedy som už nechcel, pretože krajší kus ako som mal, by som nezohnal a buhožial na M3 E92 LCI v takej výbave ako by som chcel neboli financie, takže si musím ešte počkať. Kúpiť M3 problém nie je ale som pedant a chcel by som servis a všetko okolo na 100% lenže to by v tej to chvíli asi nešlo.