Tak... než jsem stihl dát fotku hotového předku, je všechno jinak

. Zvláštní na tom je, že mi to vůbec nevadí! Ta zahřívací akce COI byla naprosto skvělá

, málo aut, super parta, epesní poježdění spolu s novým kámarádem, který mi pomohl jezdit i stopu, ne jen bokem (bude i video, kde sice není moc vidět ale to jak dotírám Imprezu vidět jde

) A mít navrch nad STi na slickách a jedné další dávat podle traťáka 1sec. na kolo a dotahovat Focuse ST o 5 metrů na kole v přímém ,,souboji´´ je vážně fajn pocit, řidič za mnou pak přišel a pochválil mě, mám z tohoto dne zase úplně největší radost, i když jsem to trošku očesal

(pokud mluvím za mě, jakékoli pochybnosti vyplývající ze zvarosvoru co se týče jízdy na čas, pro mě dneškem zkončily

) byl jsem neustále přemlouván ať jedu na CDS a kluci nešetřili chválou až jsem se čebrenal

. A taky mě oslovil Honza Baláž, hned ze začátku, když si všiml rozhozených gum a náhradního diffu na zemi

. Vzal si kontakt a říkal mi, že mi dá startovné na Drift king na czechringu zdarma

. No vážně, bylo to epesní, ani ve snu jsem si to tak nepředstavoval :). Nějaké videjko tu zas hodím, i zvuk zase nevyšel z těch zvenku a ze vnitř pro změnu obraz

. No neva, zatím pár foto a i to jak auto vypadalo ještě včera a jak nyní :), no není to nic co by se hned nespravilo a aspoň už vím, že takové serepetičky na mé auto nepatří
První fotka krasavice před odjezdem :), páru co už je webu z akce a poslední... no to s čím jsem přijel domů

(Pak tu hodím nějakou celou galerku až bude :) )