... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
starynovy napísal:Tak tvrdiť nieco take je presne to iste ako ked ja som mal smolu na zle servisi a servisakov ktory podvádzali, odrbavali alebo nerobili svoju pracu dobre a poctivo a ja potom budem tvrdiť ze kazdy servis a servisak je jedna banda vandraci a zlodeji. Myslis ze by to bolo trefne škatuľkovanie? 🤔 tak ako v tomto su taky a taky, tak isto aj v každom inom fachu.V pohode, realitaci, financni poradcovia a poistovacie podrztasky to je vsetko jedna kategoria.![]()
TT-SIMIK napísal:Podla mna Naj vybojka je PH extreme vision Gen 2....Testoval som vsetky znackove v novej optike,niekedy som sa tomu venoval viac....Ano rozdiely su ale hlavne vo farbe svetla...Ja som chcel co najbelsie....CBI neboli tie prave pre mna,NBU boli pre mna moc zlte+ Xy inych.....ale to je moj nazor,mozne ze iny ako maju ostatny....
TT-SIMIK napísal:Podla mna Naj vybojka je PH extreme vision Gen 2....Testoval som vsetky znackove v novej optike,niekedy som sa tomu venoval viac....Ano rozdiely su ale hlavne vo farbe svetla...Ja som chcel co najbelsie....CBI neboli tie prave pre mna,NBU boli pre mna moc zlte+ Xy inych.....ale to je moj nazor,mozne ze iny ako maju ostatny....
Abyssko napísal:Ty mas pravdepodobne ccc a on uz ma nbt