... všetko o BMW ...

Moderátor: voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: Kúpa F10

Nedeľa, 7. Februára 2021, 16:02

Podla mna Naj vybojka je PH extreme vision Gen 2....Testoval som vsetky znackove v novej optike,niekedy som sa tomu venoval viac....Ano rozdiely su ale hlavne vo farbe svetla...Ja som chcel co najbelsie....CBI neboli tie prave pre mna,NBU boli pre mna moc zlte+ Xy inych.....ale to je moj nazor,mozne ze iny ako maju ostatny....
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Cabinko
Autor témy
Auto: F10
Kraj: Košický

Nedeľa, 7. Februára 2021, 16:05

starynovy napísal:
V pohode, realitaci, financni poradcovia a poistovacie podrztasky to je vsetko jedna kategoria. :D
Tak tvrdiť nieco take je presne to iste ako ked ja som mal smolu na zle servisi a servisakov ktory podvádzali, odrbavali alebo nerobili svoju pracu dobre a poctivo a ja potom budem tvrdiť ze kazdy servis a servisak je jedna banda vandraci a zlodeji. Myslis ze by to bolo trefne škatuľkovanie? 🤔 tak ako v tomto su taky a taky, tak isto aj v každom inom fachu.
Každý sme si strojcom svojho šťastia. Slovo nedá sa, väčšinou vypovedá len o zlom uhle pohľadu na danú problematiku.

Cabinko
Autor témy

Nedeľa, 7. Februára 2021, 16:15

TT-SIMIK napísal:
Podla mna Naj vybojka je PH extreme vision Gen 2....Testoval som vsetky znackove v novej optike,niekedy som sa tomu venoval viac....Ano rozdiely su ale hlavne vo farbe svetla...Ja som chcel co najbelsie....CBI neboli tie prave pre mna,NBU boli pre mna moc zlte+ Xy inych.....ale to je moj nazor,mozne ze iny ako maju ostatny....

O tych som ani nepocul i ked Philips moc nepozeral, ale ulozim si typ do budúcna mozem vyskusat ked ich odporucas. Pozerám ze tieto maju 4800 a osram 4500 farbu. Cena je tam vpodstate rovnaká. Dakujem za odporúčanie 😊 ps: mne denná biela asi najviac vyhovuje, páčia sa mi do Modra ale za zhoršených podmienok to ide na úkor bezpečnosti a zas žlté mi tiez moc nesmakuju, takze by to mohol byt dobry kompromis.
Každý sme si strojcom svojho šťastia. Slovo nedá sa, väčšinou vypovedá len o zlom uhle pohľadu na danú problematiku.

starynovy
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 7. Februára 2021, 16:45

TT-SIMIK napísal:

Tak NBU ma rovnakych +/-4000K ako classic. Tam dristaju o vacsim jase a dosvite, co je oboje blbost. Ty si mal na E65 4 projektory nie? :D Tam sa ta nizsia ucinnost 5000K svetla strati.. ja som dal CBI do A7, reku skusim, nikdy som to nemal.. No uz by som to nedaval, je to slabsie ako klasika. Nastastie dnes uz ficia LED projektory, sice to akosi zatial nevidim ale su. A tam nieje problem 6000K tak ako maju OE LED svetla pri zachovani svietivosti.

PKuncik
Auto: F07, N55

Nedeľa, 7. Februára 2021, 17:23

Starý: OK, zase si ale vem, že xenon výbojky jsem vždy měnil na svých autech velmi sporadicky snad jen 2x a prostě jsem tam dal ty breaky a svítilo to v pohodě. Takže subjektivní pocit dobrý a dál jsem to neřešil, pokud něco svítí stejně a nebo ne. Ale dík za info.

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 7. Februára 2021, 17:37

Ano,ale tie som testoval aj pri dvoch...Viem ich vypnut....Rozmyslam nad biled ale nejak sa do toho neviem dokopat🤣 Nech som ale robil co som robil,vzdy ma medved presvietil farbou,proste ta farba ma vzdy dostane....🤷‍♂️
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

Cabinko
Autor témy

Pondelok, 15. Februára 2021, 23:06

No tak auto už je od soboty doma. Statočne skúšam. Rád by som prihodil aj nejaké fotečky (ale neviem ako 😅). Autíčko ide pekne, trošku neohrabane mi príde oproti kamarátovému (ale myslím že to buď vyrieši update FW, alebo proste nezvyk na jazdenie v zime za studena), po zahriatí to už je lepšie. Zajtra idem do servisu na prehliadku ku kamošovy, v zásade sú problémové len drobnosti o ktorých som bol oboznámený vopred (ložisko, mikrospínač na otváraní kufra, asi časovač na vypnutie interiérového svetla a pod.). Čo sa týka podvozku ide to, ale ten rozdiel v tuhosti je pre mňa dosť zanedbateľný, najviac to cítiť asi na plyne a rozmedzí otáčok. Inak s autom maximálna spokojnosť. Btw zisťoval som vysokotlakové čerpadlo. Bolo menené cca 15-20k km do zadu. Kamoš pri kúpe auta keď robili servis tak na to pozerali že naozaj bolo menené, aj pri výmene palivového filtra bolo všetko čisté bez nejakých čiastočiek. A svetlá (tie osramky) za mna max spokojnost, aj keď to nemám veľmi s čím porovnať 😊. Ale rozdiel je znatelny

PKuncik

Pondelok, 15. Februára 2021, 23:17

No sláva. A bude to “daily car” teda jo?

starynovy

Utorok, 16. Februára 2021, 00:39

Časovač.

Cabinko
Autor témy

Utorok, 16. Februára 2021, 01:16

Áno rozhodne to bude daily car, uz aj je. Plany sa nezmenili, len som musel vyriešiť veci tak ako som potreboval, bohuzial koli korone sa vsetko strasne natahovalo. Uz finisujem, snad aj ten koniec vide podla očakávaní 😊. Inak taka otázočka, kamarat ma v 330d 2013 v nastaveniach aj moznost zapnut budiky na nm pri zrýchľovaní ale ja tam nic take nemam. To bola súčasť nejakého “balíka” vybavy? Alebo to je tym ze mam zatiaľ starší soft a po upgrade to pribudne?

Abyssko
Auto: E60 535d, e91 330xd
Kraj: Žilinský

Utorok, 16. Februára 2021, 06:16

Ty mas pravdepodobne ccc a on uz ma nbt

Cabinko
Autor témy

Utorok, 16. Februára 2021, 08:49

Abyssko napísal:
Ty mas pravdepodobne ccc a on uz ma nbt

Prosím môžeš mi to preložiť do našej reči čo to znamená a aký v Tom je vlastne rozdiel?

PKuncik

Utorok, 16. Februára 2021, 08:56

Má novější infotainment. Ty máš CIC a on má NBT verzi. Modernější. Rozdíl je řekněme. Má to rychlejší, více místa na interním disku, možnost přehrávání videí z USB. A taky bylo možné za příplatek si objednat sportovní zobrazení budíků. A to ty nemáš a mít nemůžeš.

Cabinko
Autor témy

Utorok, 16. Februára 2021, 09:15

Aha. Už chápem. Čiže sw update to nevyrieši. Ok ďakujem pekne za objasnenie 😊 aspoň v Tom mám jasnejsie

RKa74
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 16. Februára 2021, 20:59

Fotky môžeš aj niekde uploadnut a dať sem tak. Celkom som zvedavý

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 4 neregistrovaní