... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
tomas.k napísal:Ak mi vedia tieto čo máš ty v BMW odobriť pre zápis tak výborne. Pozerám že aj r20 tam máš dokonca. Uvidim čo mi povedia keď tam zavolám a mi aj zdvihnú 😅. Lebo čo mám Seat tak tak strasne kraviny vymýšľali že podľa typu motorizácie len taký a taký rozmer i keď na inom motore (rovnaké auto) môže mat aj iné rozmery. Dúfam že v BMW takéto kraviny neriesia. Som vcelku zvedavý čo mi povediaTu mas z mojho auta
boborjelotor napísal:co su to zimne rozmery?
Cabinko napísal:som si az teraz vsimol to poznamku o skode penazi :)Ako ja im nechcem nic diktovať, len chcem zapisat rozmer r18 na letne gumy, to co tu tomas.k postol co ma on v technicaku to mi bohate stačí, aj tak to chcem len do rezervy mat zapísané zatiaľ. Len chcem aby mi najprv podla VIN, alebo typu auta povedali ake gumy mi vedia dat certifikát, naco by som mal platiť za certifikát ak by som potom zistil ze mi dali r18 ale len na zimne rozmery chapes, to by bola skoda penazi
pablohablo napísal:dam ti radu na mieru, zober 18” oem bmw origo disky jednu sadu jednorozmer na leto aj zimu. v podstate najefektivnejsie jazdenie a ostanu ti prachy na potrebnejsie veci. hentie dvojrozmery byvaju drahy spas, najme rozmery r19/r20 v tej sirke dozadu.
Ak mi vedia tieto čo máš ty v BMW odobriť pre zápis tak výborne.