... všetko o BMW ...
Moderátor: voMacK
MySh0 napísal:Čo sa PZP týka havaríjnu zbytočne na 10 ročne auto, ale dal som si pripoistenia zver živil atď. dokonca nejaká tá základná rizikovka v Allianzi je automaticky. Dával som Allianz aj keď je jedna z najdrahších, ale aj najlepších ohľadom plnení čiže som volil radšej istotu. A pripoistenie skla, krádeže a vandalizmu by bolo zbytočne drahé. Čo mi týpek vravel cca 300€ nové sklo stojí takže radšej vykešujem. Btw ja som myslel že nemoze byt klimakomfortne aj head up zároveň. Aspoň v konfiguráciách 2010 sa to vylučovalo čo ja aspoň viemTo neviem co ti tam davali za sklo?
Nacenena vymena u mna v Bratislave bola s pracou a lepiacou sadou 665 s DPH.
A to myslim mam iba klasicke zelene s HUD a KAFAS, nie klimakomfortne.
Kazdopadne pre zakladatela temy odporucam ak uz nemas havarijnu, tak si aspon pripoisti celne sklo. Pokial teda nemas HUD poisti ti ho aj Hornet za par susnov. S HUD nepoistuju.
TT-SIMIK napísal:Viac menej áno 😅More co si tu prvy den? Alebo surfujes len tu v tejto jednej teme?🙏
https://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/
starynovy napísal:More, ten 5W-50 to je preklep alebo ti to tam vazne nejaky blbec nalial?
starynovy napísal:Je dobre cerpat odporucenia od ludi, ktori vedia aspon citat. To ti poradil ktory motorista, nech sa vie kde nechodit servisovat. Ten olej nesplna ani len zakladnu poziadavku pred diesel s DPF a to je ACEA C3. Cize tam proste nema co robit a bodka. Za druhe menej podstatne, je to olej pre vysokovykonne benzinove motory, v 530d to je ako prasatam hadzat perly.
Cabinko napísal:A aký olej odporúčas? A značka mobile 1 je Ok?