... všetko o BMW ...
//MPower napísal:boha ako tak citam tu prvu stranu skade vsade idu pazvuky v E60 , som rad ze som ju nakonec nekupil..Ako je mozne ze tak drahe premiove auto BMW ma take detske problemi? Tusim nasa Octavia II je natom po 200 000km omnoho lepsie..
//MPower napísal:boha ako tak citam tu prvu stranu skade vsade idu pazvuky v E60 , som rad ze som ju nakonec nekupil..Ako je mozne ze tak drahe premiove auto BMW ma take detske problemi? Tusim nasa Octavia II je natom po 200 000km omnoho lepsie..
stefandano napísal:Ako keď trebars máte kameň v drážke pneumatiky, keď idete krokom, tak to cinká pomaly, zvyšujete rýchlosť a zrýchluje sa podla otáčania kolesa aj zvuk. Toto je niečo podobné, ibaže to tak jemne tlmene duní. Má niekto podobnú skúsenosť? E60 / 2006 diesel. Ďiky
Asvo41 napísal:už tyždeň mi vrzga sedačka vodiča zavrzga vždy ked zmačknem spojku
a už mi to ide neskutočne na nervy najprv som si myslel že spojkovy pedal ane nie
skusil som rozobrať ten bočny kryt a ta prašiva tyč to nebola
kupil som vazelinu v spreji čo nijako neškodi ani el častiam...
celu sedačku som tym nastriekal zospodu a pomohlo to na 10minut![]()
sa naserem zajdem na šrotovisko a mrdnem tam sedačku s feldy čo NEVRZGA jak hupačkove kreslo starej mami
akurat sa mi ruky vyhadzali ešte stej prašivej vazeliny
alfi666 napísal:
Toto robi aj moje.. ale po zhliadnuti navodu sa mi do toho teda vobec nechce... vyzera to teda dost komplikovane ... sranda, ze rovnaky problem a kvilenie od ventilatoru som mal aj na E46... som cakal, ze odvtedy to uz vymysleli lepsie
opisk napísal:zdravim chlapi,
mam e61, 2007, a vrzga mi ta cast vzadu v kufri hore medzi dvoma repracikmi... asi antena alebo co tam je... co s tym?
Matelo napísal:Sabas moj ved jasne ze treba tam dat vytlmovák a mas pokoj :)
Cortezo360 napísal:Borci, pořád nikdo nepřišel na to jak odstranit kvílení. Myslím, ten návod je nad moje síly. A kvílení mi už leze krkem. Pomoc prosím...
alfi666 napísal:
Inak to spravit nejde... ja som moj kviliaci ventilator uz poriesil.
Matelo napísal:Staci ti vybrat repro a nalepit aspon keden pas na strechu a nerezonuje ja mam celu strechu a je to super vazne :)