... všetko o BMW ...
voMacK napísal:SRY za OT, ale som jediny kto si vsima sucasny trend na tomto fore, ze sice tu vacsina ludi picovala uplynule roky, aka je E60 kokotina, no zaroven ako ich ceny padaju na uroven "za par korun" tak sa pomaly vozovy park clenov s E46 a E39 premiena na E60?![]()
Nechcem sa tym nikoho dotknut teda...
Bengalll napísal:presiel som z e39 do e60 a čo sa týka pazvukov, praskania atď. je e60 riadna rachotina, ale vedel som o tom a mám v piči, jazdím a snažím sa to nepočúvať. e60 je zasa lepšie odhlučnena no len tie interierove pazvuky![]()
![]()
voMacK napísal:SRY za OT, ale som jediny kto si vsima sucasny trend na tomto fore, ze sice tu vacsina ludi picovala uplynule roky, aka je E60 kokotina, no zaroven ako ich ceny padaju na uroven "za par korun" tak sa pomaly vozovy park clenov s E46 a E39 premiena na E60?![]()
Nechcem sa tym nikoho dotknut teda...
Rogiman napísal:Ludkovia, prosim vas poradte kde sa na inete dopracovat k Lubrizol 6178? Nasiel som len v USA, ale pomohlo by mi to keby sa to dalo kupit aj v EU. Dakujem. Vrzga mi riadenie iba ked ho vytocit do najkrajnejsej polohy do prava. Tak verim ze by to mohlo pomoct