... všetko o BMW ...
MateX3 napísal:
vazelinu
mareko258 napísal:
to fakt?
ci si robis prdel?
mareko258 napísal:chalani co dat na gumy na tesneni dvier aby to bolo tiche a aby to neskripalo???? WD stoji za hovno....
RACERMAN napísal:Novy poznatok k vrzganiu po zohriaty vyfuku len po rychlej jazde skripoce vyvuk ako plech o plech v blizkej dobe idem odhalovat dovod tohto otrvaneho zvuku....po odstraneni poslem info.
rooc napísal:
to mám taky...a už mi z toho patřičně mrdá![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..., já el cestou největšího odporu.., čili hadryspojka atd...a furt to dělá..na výfuk mám podezdření taky...,ale kde hledat, netuším.., takovej štiplavej plelechovej zvuk to je že
![]()
![]()
![]()
mareko258 napísal:kupil som chalani v autodieloch specialny produkt na precistenie a premazanie gumenych tesneni dvery od nemeckeho vyrobcu je to na osetrenie gumenych casti a proti zamrznutiu gum na dverach cez zimu a od vtedy gumy sa spravaju slusne a nevrzgaju co ma dost potesilo. akurat este su dake tie skripoty od koze sedaciek ale tie ma az tak nezaujimaju.
rooc napísal:
to mám taky...a už mi z toho patřičně mrdá![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
..., já el cestou největšího odporu.., čili hadryspojka atd...a furt to dělá..na výfuk mám podezdření taky...,ale kde hledat, netuším.., takovej štiplavej plelechovej zvuk to je že
![]()
![]()
![]()
RACERMAN napísal:
Aky produkt co za produkt kde si kupil ? Osetril by som to preventivne
acid napísal:
Ja by som tiez rad vedel co je to za znacku presne. Ja som nemal ziadne problemy s vrzganim az do momentu, co som tie gumy preventivne nenatrel silikonovym sprejom zo stavebnin:)) odvtedy mi to zerie nervy.