... všetko o BMW ...
pepo06 napísal:Super tema, pre mna nastastie aktualny iba bod 11 :) Ale mam zase iny problem. Niekedy ked prejdem po dajakej nerovnosti tak ako keby mi vrzgalo daco v streche... nestretol sa s tym niekto? Kde by mohla byt zrad?
kreveta napísal:Objavilo sa mi klikanie (tukanie, ako hlasny klik mysou, plastovy zvuk) ked prejdem aj po malej nerovnosti na vodicovej strane pri zadnych sedadlach. Za studena castejsie a hlasnejsie. Niekde priblizne v okoli C-stlpika, reprodukturu parcel shelfu alebo hlavovej opierky pasaziera, pasu a operadla sedadla.
Obcas mam pocit, ze to iste ide aj na druhej strane interieru, a teda to je nejaky zrkadlovy problem.
(Gumene tesnenia okolo dveri mam perfektne vycistene a natrete s Gummi-pflege. Vyzeraju byt v dobrom stave.)
Nejake napady? Ak to nie je tretie brzdove svetlo, co to moze byt? Vdaka.
voMacK napísal:stretol sa niekto s vrzganim od zadneho okna?? [E60]. Musim to este lepsie lokalizovat, zatial mi to robilo len na dvoch cestach...ked zacali takto mrazy...
ak by som to mal opisat - asi ako keby niekde uviazla plastova flasa od mineralky :)
Jejtyno napísal:Páni,
S tym vrzganim od riadenia a volantu je to ako? Skusal niekto ten Lubrizol?
Mne to v tixto letnyx mesiacox doslovne huci a nieze jemne škripe :) Za studena je to v poriadku ale po zahriati hruza des, hlavne ked sa niekde vytacam na parkovisku s niekym v aute a hluk jak v starej škodovici...Co si dotycny pomysli...
onow napísal:cawte chalani chcem sa spytat na tie pazvuky to sa tykaju vsetkych e60???![]()
Ci hlavne tych prvych modeloch ?
Ake rocniky su uz podla vas natom lepsie do ktoreho sa oplati ist kludne aj typ! alebo bmw e60 ide dolu vodou![]()