... všetko o BMW ...
BMW 07 napísal:Výborná téma![]()
Mám otázku: Je možné, že toto sa môže objaviť aj v e39tke?
3. Jemné klepkanie akoby od zámku dverí spolujazdca/vodiča
Tento hrkot ide od otvoru bezpečnostných pásov.
Je vhodné demontovať stĺpik a skontrolovať skrutku uchytenia pásu.
Nie je to ani taký doslova hrkot, ale skôr jemný cinkot, ktorý nie je až tak počuť, ale ide mi na nervy![]()
Ide to práve odniekial zo stredového stlpika na šoférovej strane, ale pravdupovediac to nie je ľahko definovateľné miesto. Možno aj dvere ...
MateX3 napísal:Taký cinkot som mal od uchytenia pásu. Ale neskôr som prišiel na to že je tam ďalší takmer rovnaký kovový cinkot a ten bol od zipsov z mojej vetrovky.
Michal NR napísal:Caute chalani, pred casom som zapocul nejaky hrkot zo stredoveho panela.
Pocut ho len ked prejdem cez nerovnosti, ako keby nieco uvolnene bud v klime, alebo na dispejom.
Pripomina mi to ako keby kluce buchali o pristrojovku, no kluc to nieje, mozno nejaky srobik uvolneny..
netusim co to može byt, mate stym niekto skusenost?
RACERMAN napísal:Novy poznatok k vrzganiu po zohriaty vyfuku len po rychlej jazde skripoce vyvuk ako plech o plech v blizkej dobe idem odhalovat dovod tohto otrvaneho zvuku....po odstraneni poslem info.
mareko258 napísal:chalani co dat na gumy na tesneni dvier aby to bolo tiche a aby to neskripalo???? WD stoji za hovno....