... všetko o BMW ...
benyadam napísal:keďže jazdím väčšinou krátke trasy/ 4 km do roboty a späť/ a asi 3 krát do týždňa 8 km tam a 8 späť je pre mňa lepšia batéria 90Ah alebo 110 Ah, či je to jedno????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
benyadam napísal:bohvie či toto platí?? čo sa tu píše: http://www.oleje.cz/forum...akumulatoru-t3913-15.html že väčší je lepší na krátke trasy
benyadam napísal:nevie niekto ako sa na na baterke Bosch z výrobného čísla zistiť rok výroby? na mínus póle nie je žiadne číslo.
benyadam napísal:dnes som bol na diagnostiku. Vypisovalo tam, že kábel IBS je vadný a nedala sa sprvu chyba vymazať, avšak po zaregistrovaní novej batérie sa už chyba dala vymazať a už nenaskočila, takže nevieme či je ozaj kábel vadný. Iné chyby neukázalo. Mám vraj jazdiť a keď sa vybije aj táto batéria tak mám prísť a pozrú znovu, či naskočí chyba IBS kábla. Potom vraj bude zlý kábel, ktorý stojí 200.-€. Inak do systému s napojenou diagnostikou sa vraj na originál diagnostike BMW nezadáva dátum výmeny batérie ani hodnota Ah, iba sa vraj potvrdí jedná položka a diagnostika si sama zaregistruje batériu. Keby bolo nová batéria AGM tak vtedy by sa ešte poznačila zmena, že je AGM. Tí, čo nemajú vraj originál BMW diagnostiku tak oni musia nahadzovať pri registrácii batérie dátum aj Ah batérie. Zatiaľ je tam batéria 5 dní, uvidíme čo bude.A inak je vraj OK keď sa auto uspí za 30 min ako moje.
No neviem či aj niekto toto číta, no aspon čítanie na dobrú noc.
benyadam napísal:.....Problém mám aj v tom, že keď napríklad vysávam auto a mám otvorené dvere alebo ich priebežne otváram tak asi za 40 minút baterku vybije uplne, že sa nedá naštartovať alebo ani len okno stiahnuť. Pred chvíľou mi to urobilo a beterka je nová, nabitá pred tromi dňami. Alebo aj Vaše autá vybijú batériu keď si vysávate, asi nie, však?