... všetko o BMW ...
marian933 napísal:Takze po viacerych SS a najazdenych cca 1500km sem pisem moje skusenosti.
Po oznameni na i-drive panely o chybe DPF, sa mi zvysila priemerna spotreba pri rychlosti 130km/h na D1 na useku BA - IL
na hodnotu 8,9 l/.
Nevahal som a hladal som na roznych forach.....
Odhodlal so ma na tzv. 3-kombinaciu :
DPF -OFF
EGR - ZASLEPENIE
CHIP - 620Nm / 275 hp
moje skusenosti - pozitiva:
1/ auto je zivsie
2/ spotreba na D1 BA - IL 130km/h klesla na 6.8 l
3/ zvysenu dymovost som nepostrehol
http://www.chipup.sk/sk/novinky.html
Patkola1 napísal:Minule som tak postupne spomaloval na červenú a taký dement anglický sa na mna lepil jak chuj blikal a keď skočila oranžová tak som trošku pridal a kúsok ho očmudil. Celkom ma to ale serie tak to musím doriešiť lebo v marci STK a EK a to neviem či sa im bude páčiť.
Prejdem keď to mám celé von či nie?
DesertFox napísal:
Toto by malo byť podla BMW Servisu moje DPF (BMW E60 525d 2006). Inu, keď som ale zbadal stav tých šraubou, tak ma skoro ohlo. Skúšal som to povoliť 13 kľúčom ale s matkou ani nehlofajn reku, toto bude na dlhšie
![]()
Každopádne, kuchať ho nechcem, skúsim ten Pro-Tech. Ako som tu už čítal tak sú na to len pozitívne reakcie. Šupnem ho dole, nehám to vyžrať (pre istotu 2x), prefúkam a založím, a potom ešte Pro-Tech super DPF Clean (či ako sa volá to aditívum).
Obávam sa toho, že keby som ho vykuchal, prípadne vymenil za rúru, tak neprejdem cez EK.
Btw. Kde sa autu spúšťa Regenerácia ? Dá sa mu zapnúť aj manuálne (okrem tej čo má auto naprogramovanú) ?
Patkola1 napísal:Teda bez DPF a bez KAT neprejdem EK však?
Patkola1 napísal:tak mas aj KAT off tak urcite nie to im ukaze hodnoty ine