... všetko o BMW ...
Patkola1 napísal:Presne tak.Tak fajn keď teda prevrtam DPF a KAT ostane celý, založím to a upravuje sa v RJ len toľko že DPF delete a KAT ostáva aktívny?
Pretože ja mám downpipe a nemám celú tú buksu takže ani DPF ani KAT a tak to mám aj v RJ upravené.
Patkola1 napísal:Ale ak idem na EK a nemám ani dpf ani kat tak asi ujo mi nalepku na okno nedá čo?
Patkola1 napísal:NO idem tam mám dvoch čo mi pomožu tak snáď to vybavíme
pedro299 napísal:Tak dnes som aj ja nechal preventivne odstrániť DPF.Trochu to zmenilo zvuk k lepšiemu a aj po plyne to ide lepšie.A mám pokoj a už sa s tým nemusím nikdy zaoberať.
jiro napísal:Ako to zmenilo zvuk k lepsiemu. Definuj. Hlasnejsie, alebo opacne. Nevychadza z vyfuku viac dymu ako pred tym? Dik za odpoved.
pedro299 napísal:Nedymí to vôbec a ten zvuk je k lepšiemu ako keby bolo počuť turbo,na volnobehu to šveholí.Som max spokojný.
Patkola1 napísal:DPF vykuchaný alebo prevrtaný? či ako si to vyriešil? Nahraj zvuk od výfuku nech vypočujeme
Dudecc napísal:Čus, ja som bol tiež minulý týždeň si dať DPF OFF na e61 525d.
Pán hovoril, že vyberal nejakú keramickú vložku z tade, neviem teda čo presne, ale to je jedno.
Neoklamal ma, lebo pred zákrokom bol výfuk z vnútra krásny čistý. Teraz po pár stovkách km, už je čierny![]()
Auto nedymí na oko. Výkon neviem posúdiť, ale možno trošku lepšie ale fakt, že minimálne, možno je to ale placebo.
Alebo možno je to preto, že filter som mal v pohode, nehádzalo do núdzáku, spravil som to len preventívne. Predsalen má auto už 190 000km.
Ale som spoko. Ďakujem mareko258 za kontakt a pánovi z dedinky pri BB za skvelú prácičku a super prístup.