Ahojte, taky si dovolim svou trosku na toto tema.
svou 5er sem koupil cca 3/2014 od te doby stale nejaky problem s jiz davno zabudovanym STAG-em. Resil sem to ve dvou servisech. Prvni cesky - banda amateru nic jineho. Druhy byl a vlastne stale je p. Hatiar - Zvolen. Tam sem byl 3 ci 4 krat na odstraneni zavad na LPG ktere spocivaly v pocukavani za jizdy - jemne, brutalni kolisani otacek na volnobeh na neprohratem motoru, podle me vyssi spotreba nez by mela byt, cukani pri rozjezdu atd. Vyresili mi spoustu problemu jako absence filtru pred splynovacem, tesnost systemu okolo vstrikovacu atd. Ale nektere problemy nebyli schopni odstranit. Stag delaji malo - chybi zkusenosti - prax. Ale na me se predpokladam dost naucili

Toho servisu si vazim i kdyz mi nebyli schopni pomoct nahned. Systemy ktere delaji bezne delaji zcela jiste dobre o tom sem presvedceny.
Muj problem ve finale byly nevhodne vstrikovace a nedobre nastaveny system. Mam konktretne STAG 300 ISA2. Dosly mi nervy s kolisanim otacek za studena a nasel sem originalniho dovozce STAGu na SK - Auto+LPG p. Oravec z BA - ten uz po telefonu a popisu problemu usoudil na vstrikovace coz me udivilo ale... byly to oni! Dal tam original AC od Stagu namisto stavajicich Magic FX a auto je jako vymenene. Pak uz stacilo doladit system jako takovy a je to vse na jednicku. Zadny check engine, zadne kolisani, chcipani, cukani proste nic. Auto jede jako gula jako BMW.
BA-ZV po R1 -> celou cestu tempomatovych 130km/h + parkrat kick down kvuli predjeti abych nebyl pomalik v rychlem pruhu kdyz sem zrovna predjizdel a to vse za 10.56 litru lpg /100km. Pred tim sem pri 100km/h nesel pod 11/100
Takze za me STAG do BMW s M54B25 urcite ano, jen to musi delat firma ktera vi co to potrebuje.