... všetko o BMW ...
ViktorDDD napísal:a ešte by ma zaujímalo, ako rýchlo ti to prepína po studenom štarte na plyn? resp. ako rýchlo sa ti zohrieva auto?
biggest99 napísal:takze po vikendu 2x 52litru LPG, prumerka 10.03 a 9.9 pricemz sem se s tim moc nemazlil a proste jel, dalnice 140-150 km/h, okresky 100-110km/h a dediny 50-55 km/h. sem maximalne spokojen se STAG-em. Funguje na jednicku. A BMW taky![]()
biggest99 napísal:
nevim kolik bylo dnes stupnu venku (Zvolen) ale do 1km a myslim ze i mene. Mam nastavene prepnuti pri 30°C vode.
jestli si rano vzpomenu tak kouknu presne teplotu i denni pocitadlo :)
na kazdy pad je to rychle ohraty, odhadem dnes cca 700m kdyz to tak cca metruju v pameti
asfethan napísal:
Tak dobre sa to cita, az lutujem ze mam BRC.. Navyse este 4 vstrekovace KO a cena vsetkych spolu vychadza na komplet STAG kit na evilbayi...
sineDko napísal:chlapi a ja mam nieco s nazvom KME - NEVO. o tom ste niekedy vobec poculi?
miki012 napísal:Ja mam tiez brc a ziadny problem.na 53 litrov robin 570 km:)
ViktorDDD napísal:a ešte by ma zaujímalo, ako rýchlo ti to prepína po studenom štarte na plyn? resp. ako rýchlo sa ti zohrieva auto?
EBOLA napísal:ja to nechapem. 570km na 53. ja som rad ked spravim 520km na 63 litrov