... všetko o BMW ...

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8
reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Re: BMW 524td E34 - motor

Štvrtok, 28. Januára 2010, 17:33

Milosss napísal:
Nechcem sa do toho starat ale toto mi uz nedalo, kamo vsade hovoris ze si sa chcel povozit. A? Kupis baworaka za necelych 15tis sk, dam to na SKK kedze to tak horsie vyzera :D Uvedom si ze za 15tis kupis horkotazko pojazdne facka a podobne. Auto som nevidel ale minimalne kasna vyzera OK. A motor? Je prdnute tesnenie alebo hlava? 100 alebo 150 ecok aj s robotu ked to spravis s extremom? Sam to tiez tak spravil s Bminom. Tu ide o to ze si cakal zazraky, ale tie sa v dnesnej dobe nekonaju. Pokial sa autak nehrial ked si jazdil po meste tak nevidim dovod aby prdla hlava alebo tesnenie pri kludnej jazde to mi nehovor. Mozna praskla ta paska od hadice ci co a preto ti to zacalo vriet. Ale ani tak keby si ho hned odstavil a vypol motor ti to nemohlo odist. Ja som na svojom odvzdusnoval,siel som jak kkt do kopca autak sa trocha prehrieval, dolialo s atam este asi 3-4l vody a autak slape v pohode. Preto mi nehovor ze prdlo tesnenie alebo hlava tym sposobom.
A ked to vymenis ta co dalej jazdis, ja som svoje tiez lacno kupil s tym ze treba investovat don hned. Z nicoho nic zacal pisakt remen, tiekla vodna pumpa. Mal som volat majitelovi ze co mi to spravil ze je to smejd? Lebo po niekolko km vytieklo hodne vody a mohlo sa prehriat. Nie kupil som ju a vymenil. A s tym vozenim zo zaciatku. Auto mi 2 mesiace na zaciatku stalo lebo bol problem s prepisom. Pomohol som si? Nie musel som cakat. Tak sa trocha zobud.

kasna ma dieru v lavom zadnom prahu, o ktorej som nevedel :oops: to bola moja chyba.. tiez som hladil jak puk ze co ti jebee.. pravdupovediac som si myslel ze to novy majitel uz dvihal, ale vravel ze nie.. no to je jedno. .proste tam kde sa zasuva zdvihak tak tam to je uz prehnite.. inak este tukanec na zadnej kapote.. co ja vim. kasna inak v pohode..
s bminom to bola len skuska.. potom sme to robili aj s bminom aj s erzim, to uz s novymi tesneniami a filtrami, hlava odskusana u odbornika, aby som si bol isty ze to bude dobre.. a bolo.. boze, ale je to predsa len stare auto, tam mi bolo jasne ze nepojazdi pol roka bez toho aby sa muselo kuknut pod kapotu, ako si novy majitel myslel :roll: zas takyto scenar nenapadol ani mna v tom najhorsom sne, ze by sa mu to malo po 25km zahriat.. tak som prisiel, spravili sme, a s autom dosiel domov..
Naposledy upravil/-a xtreme v Štvrtok, 28. Januára 2010, 17:35, upravené celkom 1 krát.
.

Milosss
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 28. Januára 2010, 17:35

Vidle si uz auto s prdnutym tesnenim alebo hlavou? My sme mali 325tds, ani jedno ani druhe len bola slabo dotiahnuta hlava, a auto aj pri obycajnej jazde v meste nedokazal udrzat teplotu. A to nehovorim ked sa vytocilo nad 2500 otacok, to bola rucicka hned v cervenom, stalo sa ti to s extremom? Asi ne ze.Preco asi tvoje teplotu udrzalo ked si to skusal s xtremom? Asi preto lebo to fungovalo nie?
Nur Original ist Legal.

xtreme

Štvrtok, 28. Januára 2010, 17:38

Milosss napísal:
Vidle si uz auto s prdnutym tesnenim alebo hlavou? My sme mali 325tds, ani jedno ani druhe len bola slabo dotiahnuta hlava, a auto aj pri obycajnej jazde v meste nedokazal udrzat teplotu. A to nehovorim ked sa vytocilo nad 2500 otacok, to bola rucicka hned v cervenom, stalo sa ti to s extremom? Asi ne ze.Preco asi tvoje teplotu udrzalo ked si to skusal s xtremom? Asi preto lebo to fungovalo nie?

boze ved ja chapem ze sa to mohlo stat, ved je to stare auto, diely uz opotrebovane, tak nevravim ze to je nemozne.. ale tak netreba plakat, ale to spravit boze, vsak to bolo auto za par korun a spustil som na nom vyse 10 000sk, na opravy.. za to si tam vymenim pol auta, nie len motor.. :roll:
.

Milosss

Štvrtok, 28. Januára 2010, 17:38

To som nepisal na tvoj prispevok ale na jeho :wink:
Nur Original ist Legal.

Euix
Auto: E36 325TD

Štvrtok, 28. Januára 2010, 17:39

ved vravím že som si to pokazil sám :-D už to tu nekomentujem svet ide dalej ..... čo dáš to dostaneš .... tak sa to vraví :D asi som musel niekomu riadne spraviť zle ....
E36 325TD

xtreme

Štvrtok, 28. Januára 2010, 17:45

Milosss napísal:
To som nepisal na tvoj prispevok ale na jeho :wink:

ja viem.. :wink: ale ja som reagoval na tvoj :mrgreen:

Euix napísal:
ved vravím že som si to pokazil sám :-D už to tu nekomentujem svet ide dalej ..... čo dáš to dostaneš .... tak sa to vraví :D asi som musel niekomu riadne spraviť zle ....

chlape, tak isto sa to mohlo stat tebe ako mne.. stalo sa, tak to treba spravit, na pokeci ani recami tu sa to nespravi..
k tomu chladicu neviem co ti povedat, to si myslim ze to bola tvoja chyba.. to som ti vravel aj o tom termostate, ze by som to neriskoval zavitnikom, ale dal dole aj tu spodnu cast ked mi to tam raz nejde.. ale tak nechal som ta, je to tvoje auto, ty si sa rozhodol.. s tou cistou vodou to bola chyba, ved vonku bolo -20°C :!: to by som ja v zivote nespravil ! ale tak tvoja vec.. ani ja uz nejdem komentovat, bo sa tu vzdy len vytocim.. neoplati sa jednat ferovo, treba len ojebavat, ojebavat a este raz ojebavat, taki sa maju najlepsie.. :evil:
.

Euix

Štvrtok, 28. Januára 2010, 17:50

už to peťo prosím ťa neriešme .... ten termostat je spravený .... neprepúšťa to vodu .... už to neriešme prosím ťa, na teba nič nevravím nekydám a ked už na azete píšem tak len že to predávam a že som sa stým ojebal o peniaze a ani sa natom nepovozil, nevravím že si ma ojebal ty .. vravím na seba ...no nič idem sa ja dobre napapať :-) ... mier [-o<
E36 325TD

ROBO BMW
Autor témy
Auto: BMW E46 330Xi

Štvrtok, 28. Januára 2010, 20:23

Euix napísal:
už to peťo prosím ťa neriešme .... ten termostat je spravený .... neprepúšťa to vodu .... už to neriešme prosím ťa, na teba nič nevravím nekydám a ked už na azete píšem tak len že to predávam a že som sa stým ojebal o peniaze a ani sa natom nepovozil, nevravím že si ma ojebal ty .. vravím na seba ...no nič idem sa ja dobre napapať :-) ... mier [-o<

Nazdar Euix.
Keď budeš robiť BMW a bude ti treba nové tesnenie pod hlavu napíš tomuto chalanovi na mail: 69alcapone@azet.sk
Volá sa Vilo, je z Čadce a má na niektoré veci perfektné ceny. Napríklad tesnenie pod hlavu nové 10,- €. Čo sa týka chladiča "chyba" tá čistá voda. Čo už stalo sa. Nájdi si tu na BMW klube či niekto nepredáva chladič.
Na Peťovu obranu: za 450,- € si kúpil auto BMW a podľa toho čo som čítal pojazdné. Pozri si na Autobazár EU, tam predavajú autá za 1500,- € a chlap píše , že auto je nepojazdné, ďalší s dierou v bloku atď..............
Ak ti bude treba druhú hlavu, môj brácho predáva. Má aj chladič - dám ti kontakt keď ti bude treba.
Čav

Euix

Štvrtok, 28. Januára 2010, 20:36

ROBO BMW napísal:

Nazdar Euix.
Keď budeš robiť BMW a bude ti treba nové tesnenie pod hlavu napíš tomuto chalanovi na mail: 69alcapone@azet.sk
Volá sa Vilo, je z Čadce a má na niektoré veci perfektné ceny. Napríklad tesnenie pod hlavu nové 10,- €. Čo sa týka chladiča "chyba" tá čistá voda. Čo už stalo sa. Nájdi si tu na BMW klube či niekto nepredáva chladič.
Na Peťovu obranu: za 450,- € si kúpil auto BMW a podľa toho čo som čítal pojazdné. Pozri si na Autobazár EU, tam predavajú autá za 1500,- € a chlap píše , že auto je nepojazdné, ďalší s dierou v bloku atď..............
Ak ti bude treba druhú hlavu, môj brácho predáva. Má aj chladič - dám ti kontakt keď ti bude treba.
Čav

dakujem za ponuky, auto už nebudem robiť ja .........
chcelo by to další motor ......... neprplať sa s hlavou........ len kde zohnať motor .... že to tam vymením len kus za kus ......

možno keby to vedel niekto spraviť za lacný peniaz sa nechám ukecať .......
poznáte niečo ?? navrhnite cenu opravy .... mám vovačku posledných 200€ 70 budem platit za prepis + 20€ za naftu kamaratovi čo ma viezol do KNM, som študák takže tak .... možno tých 200€ by som dal do opravy viac nie ...... ak zoženiem zbytok ....
chladič, druhú hlavu ....... tesnenie, šroby hádam boli mené
E36 325TD

Tuner S
Auto: BMW e28

Sobota, 13. Februára 2010, 21:20

Zdravim vas pani.
Takze od Euix-a som kupil BMW za 300 €.
Išiel som s nim z Dubnice n. Vahom do Prievidze a auto sa mi ani raz neprehrialo.
V Dubnici som vybral termostat a asi kazdych 10 Km som dolieval vodu a odvzdušnoval system.
Za 300 € je to dobre vozenie ale musim samozrejme pocitat s tym ze este do auta dam minimalne dva krat tolko.
Negativa: auto nekuri, prehrieva sa, z motora tečie olej ak divy, špatne štartuje, dymi, nema tah a turbo je totalne KO - tolko oleja v turbe som este nevidel a to som robil stare Karosi, bucha zadna naprava, ma volu v riadeni, . . . a milion dalšich veci
Pozitiva: Mam BMW a čaka ma vela prace - ale bez prace niesu kolace takze dufam ze ked si to BMW porobim, tak budem mat dobry "kolač"
Drzte mi palce a ak by mal niekto navyše vedro trpezlivosti tak sem s nim.

PetiE34
Auto: E34 524 TD +E34+E30
Kraj: Košický

Nedeľa, 14. Februára 2010, 16:30

Ja ti držím palce , a keby si potreboval poradit kludne napiš , nevravým že vždy budem vediet poradiť ale mam taký istý motor a daco som stým už odskakal.
Velmi silno dúfam že sa to auto dostalo do spravních rúk. Extrem to auto už celkom pekne poskladal len už stratil dich a posledný majitel no som radšej ticho.
E34 525 tourig tds-ON AIR
E34 524 td-Sterlingsilber-Metalic
E34 525 tds
E34
E30
Kočky chcú BMW, seriem nanich ... mám BMX! 8998

Tuner S

Nedeľa, 14. Februára 2010, 18:45

Ja si hadam s tym motorom nejak poradim len dufam ze nebude prdnuta hlava valcov kedze uz ma za sebou tlakovu skusku a je v 100 % stave (alebo bola).
Mam otazočky: kolko cca stoji - hlava valcov na 524
- turbo na 524
- kardan
- kardanove križe
- uloženie kardanu

Euix

Nedeľa, 14. Februára 2010, 21:15

vela šťastia a hlavne pevných nervov ktoré som ja bohužial nemal
E36 325TD

Tuner S

Nedeľa, 14. Februára 2010, 21:59

Ďakujem :D

Tuner S

Utorok, 16. Februára 2010, 12:06

tesnenie hlavy - 3 dierky
Prílohy
Snímka0073.jpg
Snímka0073.jpg (36.33 KiB) 1160 zobrazení
Snímka0072.jpg
tesnenie hlavy - 3 dierky
Snímka0072.jpg (26.92 KiB) 1160 zobrazení
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní