... všetko o BMW ...
Euix napísal:druhý motor aj so zotrvakom a je to .........
Tuner S napísal:Ja ten motor skladat uz nebudem, radšej zozeniem druhy - momentalne mam na ruke z 324 D a ide ako hodinky - bolo o neho dobre starane.
Tuner S napísal:popripade tam dam turbo z Fiata Cromi 2,5 TD - prirubi pasuju . . .
Tuner S napísal:Ostrekovanie piestov malo až TDS-ko nie?
Oprav ma ak sa mylim.
rasto524 napísal:
tiez som to chcel napisat.....ale pozeral som na etk......m21 td a m21 d........a zialbohu bloky motora podla etk nie su rovnake tak neviem mozno ze aj td ma ostrekovanie piestov
ROBO BMW napísal:
Rasťo nazdar, ako žiješ? BMW funguje?
rasto524 napísal:
cau robo........funguje ale uz ma akosi nebavi.......chcelo by to insie........toto sa uz rozpadava
ROBO BMW napísal:
Čavte. No presne takto rozobraté BMW sme mali aj my s bráchom. Lenže v prdeli bol blok motora. Praskol medzi válcami a tlak išiel do vody.Mysleli sme si, že odišlo tesnenie alebo hlava. Zohnal novú hlavu 150 km / 15000,- Sk/, založili sme ju a stále tlačilo do vody. BLOK v prdeli. Zohnal druhý blok / 5000,-Sk/ založili sme novú hlavu a motor išiel ako nový.Zotrvák bol tiež KO, zohnal starší za 2000,- Sk. No neviem či sa starý rozpadnutý dá urobiť. Nový stojí asi 500,- €. Brácho má na garáži hlavu, aj olejové čerpadlo. Keď budeš robiť to čerpadlo daj medzi zúbky na tých kolieskách vazelínu, aby ti spravilo podtlak a potiahlo olej. Tesnenie pod hlavu mal za dobré ceny 69 alcapone, pozri moje staršie články.
No nech sa ti darí. Je to makačka. A ozaj bacha na rozvody.