... všetko o BMW ...
Euix napísal:K.O. rozstrelený chladič ......
ak to ktosi chce... nech si to zobere
ROBO BMW napísal:
Ako ti mohlo rozstreliť chladič?
No neviem ale na našom BMW sme s týmto problém nemali nikdy.
To čo píše Cosmo / zavariť vrtulu na pevno / radšej netreba robiť. Tá visko spojka tam na niečo je. Aj keď sa motor zohreje, tak vrtula sa netočí rovnako s otáčkami motora. Chlapi, viete si predstaviť, ako sa tá plastová vrtula točí 4500-5000 ot/min? Ja hej videl som to. Chlap ju na E36 privaril a v 200km rýchlosti mu zrazu niečo vyletelo cez kapotu - rozdrbaná vrtula!!!!
Kapota prederavená, chladič roztrhaný, káble dotrhané - proste auto v prdeli.
V zime nech sa krúti a pred chladič treba niečo dať, aby to moc náporovo nechladilo. Treba pozrieť aj termostat - ak je stále otvorený, auto nejde zohriať. Ak stále zatvorený auto sa hreje.
Euix napísal:nič nebudem zavarať, ani variť .......... je tam podla mna prasknutá hlava, varilo to aj ked to chcel niekto zobrať predomnou, varilo to ked som stým šiel domov ... v bytči uvarene došiel som domov a už zase teplota šla pomaly hore .......... a to som chcel pojazdné auto .... no nič, za 450 euro som si narobil vela starostí zbytočných a nič z tohotaký čajník .... ešte za príhlásenie platit 70 euro
nonsens ...... chybami sa človek učí .......
Euix napísal:a chápem že som kupil staré auto ale ani som si ho nestihol užiť a trochu drahý špás za 450 euro sa previezť z KNM a mrznúť ako kár. Mne to je už jedno ja to už nekomentujem...... a nikde som nič nevyplakaval ...... zaujímavé že to vyvarilo aj pred tým ked to bol predomnou niekto pozerať ....... nedá si niekto čaj ?? zalejeme