... všetko o BMW ...

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
Euix
Auto: E36 325TD
Kraj: Trenčiansky

Re: BMW 524td E34 - motor

Streda, 27. Januára 2010, 15:55

K.O. rozstrelený chladič ......
ak to ktosi chce... nech si to zobere
E36 325TD

Cosmo
Auto: E53

Streda, 27. Januára 2010, 18:29

To čo píšem nie je celkom OK, ale v zime viskospojku a aj vrtulu von.. V lete zavariť viskospojku a dať na auto, nech chladí stále.

Ako si všímam tak dnes ráno sme mali - 18 stupňov, v lete býva dobre cez 30 stupňov...

Ale viem, bude aj nová viskospojka... :-s

ROBO BMW
Autor témy
Auto: BMW E46 330Xi
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 28. Januára 2010, 14:25

Euix napísal:
K.O. rozstrelený chladič ......
ak to ktosi chce... nech si to zobere

Ako ti mohlo rozstreliť chladič?
No neviem ale na našom BMW sme s týmto problém nemali nikdy.
To čo píše Cosmo / zavariť vrtulu na pevno / radšej netreba robiť. Tá visko spojka tam na niečo je. Aj keď sa motor zohreje, tak vrtula sa netočí rovnako s otáčkami motora. Chlapi, viete si predstaviť, ako sa tá plastová vrtula točí 4500-5000 ot/min? Ja hej videl som to. Chlap ju na E36 privaril a v 200km rýchlosti mu zrazu niečo vyletelo cez kapotu - rozdrbaná vrtula!!!!
Kapota prederavená, chladič roztrhaný, káble dotrhané - proste auto v prdeli.
V zime nech sa krúti a pred chladič treba niečo dať, aby to moc náporovo nechladilo. Treba pozrieť aj termostat - ak je stále otvorený, auto nejde zohriať. Ak stále zatvorený auto sa hreje.

Euix

Štvrtok, 28. Januára 2010, 14:49

nič nebudem zavarať, ani variť .......... je tam podla mna prasknutá hlava, varilo to aj ked to chcel niekto zobrať predomnou, varilo to ked som stým šiel domov ... v bytči uvarene došiel som domov a už zase teplota šla pomaly hore .......... a to som chcel pojazdné auto .... no nič, za 450 euro som si narobil vela starostí zbytočných a nič z toho :( taký čajník .... ešte za príhlásenie platit 70 euro :D nonsens ...... chybami sa človek učí .......
E36 325TD

Cosmo
Auto: E53

Štvrtok, 28. Januára 2010, 15:32

ROBO BMW napísal:

Ako ti mohlo rozstreliť chladič?
No neviem ale na našom BMW sme s týmto problém nemali nikdy.
To čo píše Cosmo / zavariť vrtulu na pevno / radšej netreba robiť. Tá visko spojka tam na niečo je. Aj keď sa motor zohreje, tak vrtula sa netočí rovnako s otáčkami motora. Chlapi, viete si predstaviť, ako sa tá plastová vrtula točí 4500-5000 ot/min? Ja hej videl som to. Chlap ju na E36 privaril a v 200km rýchlosti mu zrazu niečo vyletelo cez kapotu - rozdrbaná vrtula!!!!
Kapota prederavená, chladič roztrhaný, káble dotrhané - proste auto v prdeli.
V zime nech sa krúti a pred chladič treba niečo dať, aby to moc náporovo nechladilo. Treba pozrieť aj termostat - ak je stále otvorený, auto nejde zohriať. Ak stále zatvorený auto sa hreje.

Mno moja ešte nie je zavarená, ale ako vidím asi ju ani zavárať nebudem :-" :-"

xtreme
Auto: felda, stilo

Štvrtok, 28. Januára 2010, 16:50

Euix napísal:
nič nebudem zavarať, ani variť .......... je tam podla mna prasknutá hlava, varilo to aj ked to chcel niekto zobrať predomnou, varilo to ked som stým šiel domov ... v bytči uvarene došiel som domov a už zase teplota šla pomaly hore .......... a to som chcel pojazdné auto .... no nič, za 450 euro som si narobil vela starostí zbytočných a nič z toho :( taký čajník .... ešte za príhlásenie platit 70 euro :D nonsens ...... chybami sa človek učí .......

napis erzie30-mu a opytaj sa ho ci to varilo !!! pici aj s takou robotou, ja uz fakt neviem ako ti to vysvetlit.. varilo to jediny krat, ale potom to erzi spravil a odvtedy pokoj !!!!!!!!! az kym si auto nechytil ty.. vozil si sa na nom po meste, varilo to ???? nevarilo !! hej, dosiel si do bytce, a zacalo.. videl si ze tam bola rozdrbana spojka na hadici, boze chlape.. ](*,)
preto som dal zamknut ten pribeh, bo som uz nemal nervy na to pocuvat ako sa lutujes.. kupil si 21rocne auto pre boha, vravel si ze si si toho vedomy, a tu pri prvej zavade uz auto chces davat do srotu, co ti k tomu povedat.. [-o< ](*,) :evil: uz som pocul aj na pokeci v dt-tuning-u jak si sa vyplakaval a lutoval.. verim ze lutujes ze si ho kupil, ja tak isto ze som ti ho predal.. :roll:
.

Euix

Štvrtok, 28. Januára 2010, 17:00

.... dúfam že si aspom už tie papiere poslal .......
E36 325TD

xtreme

Štvrtok, 28. Januára 2010, 17:00

hej
.

Euix

Štvrtok, 28. Januára 2010, 17:02

ok dík
E36 325TD

Euix

Štvrtok, 28. Januára 2010, 17:06

a chápem že som kupil staré auto ale ani som si ho nestihol užiť a trochu drahý špás za 450 euro sa previezť z KNM a mrznúť ako kár. Mne to je už jedno ja to už nekomentujem...... a nikde som nič nevyplakaval ...... zaujímavé že to vyvarilo aj pred tým ked to bol predomnou niekto pozerať ....... nedá si niekto čaj ?? zalejeme
E36 325TD

Euix

Štvrtok, 28. Januára 2010, 17:10

maximálne som nasraný, lebo som vymrdal 450 euro za auto ktoré ma vyvarilo že som ani domov nedošiel a to som ho šanoval a šiel kludne + nejake eura za cestu tam a naspeť ... teraz 70€ za prihlásenie ... a absolutne nič z toho nieje, nepojazdné. Akurat som si kúpil jeden velký problém .....
E36 325TD

xtreme

Štvrtok, 28. Januára 2010, 17:21

Euix napísal:
a chápem že som kupil staré auto ale ani som si ho nestihol užiť a trochu drahý špás za 450 euro sa previezť z KNM a mrznúť ako kár. Mne to je už jedno ja to už nekomentujem...... a nikde som nič nevyplakaval ...... zaujímavé že to vyvarilo aj pred tým ked to bol predomnou niekto pozerať ....... nedá si niekto čaj ?? zalejeme

keby som nechcel tak ti o tom ani nepoviem ze mi to uz raz varilo! ale dal som to spravit, a nelial som tam len cistu vodu, pekne som vysolil zase 16eur za nemrznucu.. odpovedz mi.. varilo sa ti ked sme behali s tym po meste? sam vies ze nie..
na to sanovanie ti nejdem nic vravit.. videl som ked si siel od mojho panelaka.. :roll: ale to je tvoja vec, to ja neriesim.. len ma sere ako sa spravas.. ja sa snazim ti pomoct aj s takymi vecami co som sa mohol na teba vykaslat, a ty co mi za to? auto predam za 450e, z toho este 50 prevozim co chodim za tebou to robit.. tie prachy mi nikto nevrati.. tak isto ako to co som natrepal do motora aby to auto slo.. diely si k tomu nechcel, tak som ti spustil 200eur, teraz ti ich tam pomalicky nosim zadara.. ked sa tak varilo, ako to ze si s nim dosiel potom v pohode domov? videl si tu prasknutu spojku na hadici? videl.. je voda v oleji? nie je.. chladic ti rachol pretoze si tam nalial cistu vodu miesto nemrznucej, vies to velmi dobre..
z pokecu mi pisalo par ludi co vedelo ze mam to auto a vedeli aj o tych problemov, tak mi napisali rp ze co si pisal.. chlape, to kazdy druhy den budeme toto riesit a potom na dalsi den, kasli na tu sms, a vsetko v pohode? [-X
.

Milosss

Štvrtok, 28. Januára 2010, 17:28

Nechcem sa do toho starat ale toto mi uz nedalo, kamo vsade hovoris ze si sa chcel povozit. A? Kupis baworaka za necelych 15tis sk, dam to na SKK kedze to tak horsie vyzera :D Uvedom si ze za 15tis kupis horkotazko pojazdne facka a podobne. Auto som nevidel ale minimalne kasna vyzera OK. A motor? Je prdnute tesnenie alebo hlava? 100 alebo 150 ecok aj s robotu ked to spravis s extremom? Sam to tiez tak spravil s Bminom. Tu ide o to ze si cakal zazraky, ale tie sa v dnesnej dobe nekonaju. Pokial sa autak nehrial ked si jazdil po meste tak nevidim dovod aby prdla hlava alebo tesnenie pri kludnej jazde to mi nehovor. Mozna praskla ta paska od hadice ci co a preto ti to zacalo vriet. Ale ani tak keby si ho hned odstavil a vypol motor ti to nemohlo odist. Ja som na svojom odvzdusnoval,siel som jak kkt do kopca autak sa trocha prehrieval, dolialo s atam este asi 3-4l vody a autak slape v pohode. Preto mi nehovor ze prdlo tesnenie alebo hlava tym sposobom.
A ked to vymenis ta co dalej jazdis, ja som svoje tiez lacno kupil s tym ze treba investovat don hned. Z nicoho nic zacal pisakt remen, tiekla vodna pumpa. Mal som volat majitelovi ze co mi to spravil ze je to smejd? Lebo po niekolko km vytieklo hodne vody a mohlo sa prehriat. Nie kupil som ju a vymenil. A s tym vozenim zo zaciatku. Auto mi 2 mesiace na zaciatku stalo lebo bol problem s prepisom. Pomohol som si? Nie musel som cakat. Tak sa trocha zobud.
Nur Original ist Legal.

Euix

Štvrtok, 28. Januára 2010, 17:30

.... :roll: nekomentujem pokladam vec za vyriešenú ...... papiere poslane nič viac už od teba nepotrebujem ... dakujem za VŠETKO
E36 325TD

Euix

Štvrtok, 28. Januára 2010, 17:32

ok ok ospravedlňujem sa som na hlavu .... pokazil som si to sám ....
E36 325TD
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní