... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
Tomeo napísal:njn, je to vtipne, mne to predtym tiez nezlo absolutne pohnut, neviem preco to teraz ide - mozno mi tam nieco posahali, bohvie. podla jedneho videa na youtube je to na to, aby to zlepsilo aerodynamiku. to by ma nenapadlo, ale potom dava zmysel, ze sa to otvara az po 100C. Radsej to ale mam pod kontrolou, nezda sa mi, ze by motoru pomohla kolisajuca teplota 10 stupnov hore-dole.
Juventus napísal:Ja som aj dal dole mriezku ale neviem ako ich otvorit, je tam silny odpor, mam obavu ze to zlomim
teraz som ho bol prevetrat, pri 96°C soom zastal, motor nevypol, a klapky zatvorene, ventilator som nepocul hucat, nechapem ako sa ten motor chladi more tu
edit: dnes som to vyhnal na 100°C, vyskocil som vonku a hla, klapky otvorenefunguju, inac sa auto asi chladi ventilatorom, inac neviem
imhotep73 napísal:Hrozí niečo motoru keď tam tie žalúzie nemám? Môžem s tým takto jazdiť alebo to mám radšej kúpiť a domontovať. Predchádzajúci majiteľ dorábal M-packet a či tam tie žalúzie boli predtým, netuším.