... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Inscene napísal:tak toto sa asi neda teda isto nie ..a preco na usb to tam chces co napojit ;D
Jozef napísal:vieš myslel som nejaký usb kľúč :) alebo nejaký hdd ale tak bude stačiť aj to čo si ty robil.mám se walkman a tie slúchadlá sa spájajú jackom ak vieš takže by to malo ísť aspoň si myslím.len ja musím tiež zohnať prázdne mc čo?a ďalšia vec pôjde mi to na prázdne mc čo povieš?vieš tam ide o to že sa kazeta točí aj prázdna ale ked nebude nič na tom MC ako cd a nebude nič nahraté tak to nebude asi hrať čo?takže ja to nerozbehnem čo?
ice.blade napísal:
moc sa pytas malo citas a skusaspreco by ti to nemalo ist? ak budes mat prazdnu kazetu tak radio zisti ze bola vlozena a automaticky zacne prehravat z predzosilnovaca na kazetu... kde budu priletovane kabliky a bude ti to hrat nie z kazety ale z jack vstupu... uz je to logickejsie?
Jozef napísal:ja som sa snažil čitať :) ale tak funguje to tak že na kazrtovom prehravači daš hrať tu prazdnu kazetu nie? a preto to hra potom aj s jacku nie? alebo ako? ale ja ked mam MC to znamena mini DVD či CD v takom obale. A ked daš akože hrať tak radio nebude hrať lebo na CD zisti lahko že je prazdne nie? napiše prazdne cd alebo niečo a hrať nebude nie?
Jozef napísal:ale ja ked mam MC to znamena mini DVD či CD v takom obale. A ked daš akože hrať tak radio nebude hrať lebo na CD zisti lahko že je prazdne nie? napiše prazdne cd alebo niečo a hrať nebude nie?
alfi666 napísal:
Mas MD - teda minidisk?? (to je male CD v obale, aj ked to s CD nema vela spolocne)
Staci ti na ten Minidisk nahrat "tichu" pesnicku... vyrobis si ju v hocijakom hudobnom softe na PC... to iste plati aj pre CD... darmo tam das prazdne CD... prehravac zisti, ze je prazdne a nefungovalo by to
Radim046 napísal:Aha,tak to už vubev nevim o čem píšeš
Jozef napísal:jedna vec nieje dobrá a to zas taká že nejdem kupovať mechaniku na MC sice predpokladám že nebude drahá ale to sa mi skôr oplatí asi ísť do noveho rádia či ako? Alebo nemá tu niekto tu mechaniku? Že by to napálil :) skúste pomôcť aspoň na tu skúšku
alfi666 napísal:
Minidisk bol omyl.... neujalo sa to.. a preto je nato malo prehravacov/rekorderov... a dost sa cudujem, ze take nieco mas v auteani som nevedel, ze take radia sa v E46 robili... ale zjavne existuju
Predpokladam, ze mas tento prehravac: