... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Re: E46-Urob si sam-vystup na mp3 z oem kazetaku

Pondelok, 30. Novembra 2009, 08:24

videl som taku srandu ze MP3 player na USB... ze bola "carovna" krabicka velkosti minimalnej kde si vopchal usb kluc s MP3 druhy koniec si mal na jack 3.5 a hral si :) sice bez displaya 3 tlacitka ale good choice na toto

pripadne si spravit vlastny modul z ponuky SOS... http://www.sos.sk/?str=502 (VMUSIC2 – prehráva aj MP3 hudbu z USB kľúča) ale za tu cenu by som sa na to mohol viete co :)

Jozef
Auto: BMW 318i 105kw
Kraj: Žilinský

Pondelok, 30. Novembra 2009, 11:30

Inscene napísal:
tak toto sa asi neda teda isto nie ..a preco na usb to tam chces co napojit ;D

vieš myslel som nejaký usb kľúč :) alebo nejaký hdd ale tak bude stačiť aj to čo si ty robil.mám se walkman a tie slúchadlá sa spájajú jackom ak vieš takže by to malo ísť aspoň si myslím.len ja musím tiež zohnať prázdne mc čo?a ďalšia vec pôjde mi to na prázdne mc čo povieš?vieš tam ide o to že sa kazeta točí aj prázdna ale ked nebude nič na tom MC ako cd a nebude nič nahraté tak to nebude asi hrať čo?takže ja to nerozbehnem čo?

ice.blade

Pondelok, 30. Novembra 2009, 11:41

Jozef napísal:
vieš myslel som nejaký usb kľúč :) alebo nejaký hdd ale tak bude stačiť aj to čo si ty robil.mám se walkman a tie slúchadlá sa spájajú jackom ak vieš takže by to malo ísť aspoň si myslím.len ja musím tiež zohnať prázdne mc čo?a ďalšia vec pôjde mi to na prázdne mc čo povieš?vieš tam ide o to že sa kazeta točí aj prázdna ale ked nebude nič na tom MC ako cd a nebude nič nahraté tak to nebude asi hrať čo?takže ja to nerozbehnem čo?

moc sa pytas malo citas a skusas ;) preco by ti to nemalo ist? ak budes mat prazdnu kazetu tak radio zisti ze bola vlozena a automaticky zacne prehravat z predzosilnovaca na kazetu... kde budu priletovane kabliky a bude ti to hrat nie z kazety ale z jack vstupu... uz je to logickejsie?

Jozef

Pondelok, 30. Novembra 2009, 17:20

ice.blade napísal:

moc sa pytas malo citas a skusas ;) preco by ti to nemalo ist? ak budes mat prazdnu kazetu tak radio zisti ze bola vlozena a automaticky zacne prehravat z predzosilnovaca na kazetu... kde budu priletovane kabliky a bude ti to hrat nie z kazety ale z jack vstupu... uz je to logickejsie?

ja som sa snažil čitať :) ale tak funguje to tak že na kazrtovom prehravači daš hrať tu prazdnu kazetu nie? a preto to hra potom aj s jacku nie? alebo ako? ale ja ked mam MC to znamena mini DVD či CD v takom obale. A ked daš akože hrať tak radio nebude hrať lebo na CD zisti lahko že je prazdne nie? napiše prazdne cd alebo niečo a hrať nebude nie?

ice.blade

Pondelok, 30. Novembra 2009, 17:25

Jozef napísal:
ja som sa snažil čitať :) ale tak funguje to tak že na kazrtovom prehravači daš hrať tu prazdnu kazetu nie? a preto to hra potom aj s jacku nie? alebo ako? ale ja ked mam MC to znamena mini DVD či CD v takom obale. A ked daš akože hrať tak radio nebude hrať lebo na CD zisti lahko že je prazdne nie? napiše prazdne cd alebo niečo a hrať nebude nie?

s kazetou to funguje... s prazdnym cd neviem... ale ked si napalis cd s jednou audiostopou kde bude "ticho" tak ti to z jacku pojde...

alfi666

Pondelok, 30. Novembra 2009, 21:46

Jozef napísal:
ale ja ked mam MC to znamena mini DVD či CD v takom obale. A ked daš akože hrať tak radio nebude hrať lebo na CD zisti lahko že je prazdne nie? napiše prazdne cd alebo niečo a hrať nebude nie?

Mas MD - teda minidisk?? (to je male CD v obale, aj ked to s CD nema vela spolocne)

Staci ti na ten Minidisk nahrat "tichu" pesnicku... vyrobis si ju v hocijakom hudobnom softe na PC... to iste plati aj pre CD... darmo tam das prazdne CD... prehravac zisti, ze je prazdne a nefungovalo by to ;)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

Radim046
Auto: BMW E60 523i
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 30. Novembra 2009, 21:50

A ty už víš kam ty dráty napájet u CD a u MD? Porad prosim.

alfi666

Pondelok, 30. Novembra 2009, 21:53

Nie, ja ked si rozoberiem radio, tak to vyriesim cez vstup AM radia... ale nemam nato cas 8)

Radim046
Auto: BMW E60 523i
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 30. Novembra 2009, 22:02

Aha,tak to už vubev nevim o čem píšeš :lol:

Jozef

Utorok, 1. Decembra 2009, 07:27

alfi666 napísal:

Mas MD - teda minidisk?? (to je male CD v obale, aj ked to s CD nema vela spolocne)

Staci ti na ten Minidisk nahrat "tichu" pesnicku... vyrobis si ju v hocijakom hudobnom softe na PC... to iste plati aj pre CD... darmo tam das prazdne CD... prehravac zisti, ze je prazdne a nefungovalo by to ;)

jedna vec nieje dobrá a to zas taká že nejdem kupovať mechaniku na MC sice predpokladám že nebude drahá ale to sa mi skôr oplatí asi ísť do noveho rádia či ako? Alebo nemá tu niekto tu mechaniku? Že by to napálil :) skúste pomôcť aspoň na tu skúšku

alfi666

Utorok, 1. Decembra 2009, 10:29

Radim046 napísal:
Aha,tak to už vubev nevim o čem píšeš :lol:

No na radiu mas 3 tlacitka - CD, FM, AM ... a kto pre boha pouziva AM radio?.. nikto 8) ... takze AM radio zrusim a namiesto neho by som zapojil MP3.... ale nemam nato cas :(

alfi666

Utorok, 1. Decembra 2009, 10:32

Jozef napísal:
jedna vec nieje dobrá a to zas taká že nejdem kupovať mechaniku na MC sice predpokladám že nebude drahá ale to sa mi skôr oplatí asi ísť do noveho rádia či ako? Alebo nemá tu niekto tu mechaniku? Že by to napálil :) skúste pomôcť aspoň na tu skúšku

Minidisk bol omyl.... neujalo sa to.. a preto je nato malo prehravacov/rekorderov... a dost sa cudujem, ze take nieco mas v aute ;) ani som nevedel, ze take radia sa v E46 robili... ale zjavne existuju ;)

Predpokladam, ze mas tento prehravac:
Prílohy
111219365_full.jpg
111219365_full.jpg (44.1 KiB) 1941 zobrazení

Jozef

Utorok, 1. Decembra 2009, 18:51

alfi666 napísal:

Minidisk bol omyl.... neujalo sa to.. a preto je nato malo prehravacov/rekorderov... a dost sa cudujem, ze take nieco mas v aute ;) ani som nevedel, ze take radia sa v E46 robili... ale zjavne existuju ;)

Predpokladam, ze mas tento prehravac:

Tak predpokladaš dosť spravne :D. A bol taky menši problem že ked som kupoval ja som si mysle lže to je aspon mini CD alebo čo ktore sa daju kupiť a nie dosť sproste MD. No a k tomu AM ja to mam volne ano a to bude fungovať už len tak že ked zapnem AM tak sa bude prehravať AM? nebudem mať problem so šumom alebo s niečim takym ked to je akože radio.

profor
Auto: E46 nemám

Streda, 2. Decembra 2009, 10:05

Ja sa len bojím že to AM bude mono.

na E65 som robil podľa návodu úpravu na AUX a tiež ma napadlo, že použiť AM, ale houby, procesor ktorý prepína vstupy je autom nakonfigurovaný ako mono a tým to hasne.

Potom som rozmýšlal dať na ten AM vstup generátor nejakého sínusového signálu a na výstup detektor toho signálu ktorý by pri prepnutí na AM následne odpojil cez relé výstup a pripojilo vy AUX...utópia :D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 9 neregistrovaných