... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
...len jednu otazku mam, pises tu ze je to lacnejsie riesenie ako pchat tam USB adaptery (GROM, X-CARLINK, DENSION) za vyse 100€ a nie je iPOD prave naopak drazsi ako toto?
Radim046 napísal:Nemusíš to přeci hrát z ipodu ale z mobilu který má dnes každy a myslím i s dostatečně velikou kapacitou karty a pak to vyjde určitě levnějc než ty věci za 100eur.
myroslav napísal:
do maloktoreho mobilu strcis klasicky maly jack a pocuvas, maju vetsinou specialne koncovky pre hands-free sady alebo najnovsie tie usb koncovky
myroslav napísal:inscene: velmi pekne si to spravil, konecne nejaka dalsia inspiracia pre E46-karov urobit nieco so zvukom bez toho aby v prvom rade vymenili radio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...len jednu otazku mam, pises tu ze je to lacnejsie riesenie ako pchat tam USB adaptery (GROM, X-CARLINK, DENSION) za vyse 100€ a nie je iPOD prave naopak drazsi ako toto?
a co sa tyka navodov typu "urob si sam" tak prilozim link na nejake veci co som sem kedysi v minulosti daval aj ja:
-podobne ako Ty ale naopak neriesil som vstup ale vystup z pôvodneho radia (radio s malou navi -monochromatickou) a je to tu postupne na tomto odkaze: bmw3/rca-vystupy-z-povodneho-radia-bmw-s-navi-4-3-t11001-15.html?hilit=rca
-vytlmenie dveri a osadenie 165 reprakov do prednych dveri: bmw3/e46-audio-t1535-135.html?hilit=audio%20e46
-na dalsich strankach postupne vyroba subwoofera do touringa bmw3/e46-audio-t1535-150.html?hilit=audio%20e46
Inscene napísal:neviem komu mam napisat ale vazne jedno oddelenie DIY alebo USS :) (urob si sam) by tu mohlo byt ...
nie kazdy je taky zrucny aby dokazal rozobrat zapojit a tak ...ale staci mu navod a pusti sa do toho:)
cize kazdy novy prispevok ocenujem.
myroslav napísal:
do maloktoreho mobilu strcis klasicky maly jack a pocuvas, maju vetsinou specialne koncovky pre hands-free sady alebo najnovsie tie usb koncovky
SnipE_88 napísal:
dnes uz snad kazda nokia ma obycajny jack...
len netreba kupovat blbosti typu siemens, sony ericson, atd
SnipE_88 napísal:
SnipE_88 napísal:
ice.blade napísal:
ale tie blbosti typu sony ericsson maju taku ppci kvalitu ze sa nokia alebo hocico z windows mobile moze schovatpar eur za redukciu to stoji :)
SnipE_88 napísal:
nechcem tu zacat hadku ktora by bola mimo temy ale na toto sa neda nereagovat. Nokie prevazne bezia na S60ke maloktore maju windows mobile
mal som tu cest zo sony ericsonom a posral sa tyzden po kupe tak ze uz ho nerozchodili.. dostal som dalsi a do mesiaca zhorel display ked mi nukali dalsi poslal som ich do pice a kupil nokiu ktora fakci do dnes (su tomu asi 4 rokov ale uz ju ma kamarat) moznoze sa sony ericson uz troska vysvihol ale...
proste nove nokie maju 3.5mm jack a ak si kupis xpress music tak budes mat aj pomerne kvalitny audio vystup...