... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
baky e46 napísal:čaute chalani, neviete mi poradit či by sa vobec nejak dalo zapojit do orig radia zosilovač na woofer ? za napad dakujem
Sodap napísal:Takze, vdaka navodu mam tuto prerabku uz aj ja uspesne za sebou.
Kvalita nic extra, dost pomoze ak vas MP3 prehravac vie dat dostatocne velku hlasitost na vystup. Lebo ked sa to zosilnuje cez radio,je viac pocut skreslenie. Asi to budem mat len ako nudzovu zalezitost a ostanem verny CD menicu.
Tu je to foto kde su draty prispajkovane na plosak. Ja som pouzil tenke kable zo starych sluchatok ktore maju tieneny kabel. Polepene to mam naschval,aby pri spajkovani a skladani nedoslo k skratu.
Sodap napísal:Tu je to foto kde su draty prispajkovane na plosak. Ja som pouzil tenke kable zo starych sluchatok ktore maju tieneny kabel. Polepene to mam naschval,aby pri spajkovani a skladani nedoslo k skratu.
Sodap napísal:sme ma sprdli jak maleho chlapca, prerobim to teda,ked vravite ,ze to vie hrat lepsie...![]()
(ps. nechcite vediet aku mam skolu...heh ,snad na svoju obhajobu poviem,ze sa mi fest nechcelo a bol som len zvedavy co z toho bude)