... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
ice.blade napísal:chcelo by to oddelit AM obvod... ked ta to moc nastve tak si do 100 eur kup CD alebo MC radio a mas pokoj
ice.blade napísal:co takto sa menej pytat, lepsie citat a viac sa hrabat na nete?
http://www.google.sk/search?hl=sk&q=gro ... =&aq=f&oq=
a hned vidis ze grom modul moze byt usb mp3 adapter
to mas taku malu "srandu" ktoru zapojis do konetora radia a mas na radiu par vstupov
btw ked tu uz toto riesime, videl niekto z vas audio BOX co by sa daval namiesto CD menica v kufri? mam na mysli nieco take kde by bol integrovany HDD plus tieto vstupy na vsetko mozne od jacku cez pamatove karty az po neviem co, updatovatelny napr cez USB ako storage disk, ovladatelny cez original radio?
Radim046 napísal:Takhle přeci funguje xcarlink http://www.xcarlink.cz
Jozef napísal:No že sa tak pýtam ale čo je to ten GRON modul? Lebo tak ked stojí 100 eu ale tak trocha doplatím a mám alpine s mp3 dajme tomu
Kadlik napísal:Klucí, díky za návod!! Dnes se podařilo a funguje perfektně a zvuk krásně čistý!! Funguje tedy s iPodem a jinými mp3 přehrávači.
Jedině s čím nefunguje je můj iPhone 3G... Při připojení hraje sekundu a pak se přehrávání přeruší a hraje jen v telefonu. Nevíte čím by to mělo být??
Díky moc!
myroslav napísal:
origo radia v E46 nemaju vystupy na zosik, ale da sa to dorobit, zalezi na tom ake radio mas...
napr.: bmw3/rca-vystupy-z-povodneho-radia-bmw-s-navi-4-3-t11001-15.html?hilit=rca
dyron napísal:Může mi někdo vysvětlit, k čemu je tento postup dobrý? Dá se použít přece redukce kazeta/jack MP3....někdo tady psal že to neni taková kvalita, ale to není pravda. Ta kazeta funguje na principu elektromagnetické indukce. To znamená že audiosignál z MP3 se indukuje do hlavy v rádiu (oddělovací trafo). Dokonce je to ještě lepší, protože MPtrojka a rádio jsou galvanicky oddělené, tudíž se nepřenáší žádné brumy a ruchy...Na tomhle principu fungule velká spousta audiotechniky. Zdá se mě zbytečné pájet něco do rádia...Jako návod je pěkný a přehledný, nic proti němu...ale řikám si možná je lepší ta redukce za 300 kč.
dyron napísal:Může mi někdo vysvětlit, k čemu je tento postup dobrý? Dá se použít přece redukce kazeta/jack MP3....někdo tady psal že to neni taková kvalita, ale to není pravda. Ta kazeta funguje na principu elektromagnetické indukce. To znamená že audiosignál z MP3 se indukuje do hlavy v rádiu (oddělovací trafo). Dokonce je to ještě lepší, protože MPtrojka a rádio jsou galvanicky oddělené, tudíž se nepřenáší žádné brumy a ruchy...Na tomhle principu fungule velká spousta audiotechniky. Zdá se mě zbytečné pájet něco do rádia...Jako návod je pěkný a přehledný, nic proti němu...ale řikám si možná je lepší ta redukce za 300 kč.
alfi666 napísal:PS: Brum sa z MP3 prehravaca nema ako preniest lebo ho negeneruje, kedze ma vlastne baterky a spojeny je s radiom len cez tieneny GND vodic
Okrem toho, brum je nespravny vyznam, lebo ten sa generuje len pri napajani zariadenia zo striedavej siete a ta v aute nieje ako iste dobre vieme
Jedine co moze vzniknut je zemniaca slucka a aj to len vtom pripade ak by bol iPod napajany trebars z popolnika... vtedy by sa to muselo riesit...