... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Jozef napísal:mne robilo niečo dosť podobne ako hovoriš ty, no ja som to dal do servisu mám to opravené ale neviem ani presne čo to bolo![]()
čosi tam vravel ale neviem čo už. No a dal mi akesi papiere že všetko beži ako má možno by som tam našiel niečo okolo toho INPE DIS akesi papiere tam boli čo ani neviem čo znamenajú a že to je v poriadku.
neeeeo napísal:
Vies mi aspon povedat, ze kde v servise si to mal a kolko stala oprava? Mozno by som to tam skusil odniest a uvidime.
neeeeo napísal:
Vies mi aspon povedat, ze kde v servise si to mal a kolko stala oprava? Mozno by som to tam skusil odniest a uvidime.
Jozef napísal:No vieš čo ked tak mu možem skusiť zavolať možno si bude pamätať ktovie má toho doma viac. No on je skoro priamo od žiliny cca 7 km od no on pracuje priamo v žiline v BMW Bavaria a popri tom doma takto opravuje auta.
neeeeo napísal:
To by bolo skvele, ak by si vedel zistit co opravil. Myslim, ze bude mat dobre skusenosti, ked robi v Bavarii.
Jozef napísal:Inač hoši toto je je veľmi zlé založená téma :) keď tak rozmýšľam. V blízkej dobre budem chcieť predať auto a stačí keď niekto napíše do googlu N42 a stránka plno problémov s motorom. To bude potom problém aj predať aj zbaviť sa toho. No a kým som bol slobodný tak bolo auto super aj teraz sa mi ešte vidí e46 su riadne vydarené no ale po zime by som mal začať stavať a e46 ani sedačky sa nedajú sklopiť ani ťažné nič![]()
doteraz som si vždy poradil nejak.
Sijo napísal:
Tak pridam pozitivnu skusenost. Mam tento motor uz 4rok, nabehal som zatial nieco cez 100t km a vsetko ide ako ma, nic nebucha, neklepe, auto bezproblemovo startuje za kazdych podmienok..menil som len separator. Dufam, ze sa mi tento prispevok nevypomsti a budem dalej spokojny.
![]()