... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
Zajo_JZ napísal:Tak tesnenia vymenené takisto olejový filter a olej.Tie uloženia to už bol iný pôrod samému to nikomu nedoporucujem.a ako je písané hore vytieklo trocha chladiacej a ked som to dnes kontroloval tak som zabudol to vicko dotiahnuť a kým som došiel stym domov tak trocha vody vytieklo.Mohol som tým niečo pokaziť?chvíľu svietila aj kontrolka hladiny chladiacej kvapaliny potom zhasla.každopádne musím doliat len som neni istý akú.
januar napísal:Jozef uz si zistil co tomu bolo
Euronimos napísal:pred rokom som mal podobný ak nie ten istý problém so štartovaním. Kúpil novú batériu, sviečky. Pomohlo na 6 dní. Dal som do servisu (nie BMW) a vymenili mi palivovy filter (2 mesačný). Štartovalo to 2 dni. Vratil som ho späť a pochybnou diagnostiou mi zistil chybný snímač kľuky. Vymenil mi ho, vraj. Auto išlo pekne asi tak týždeň a problém bol tu zas. dal som ho do Bavarie. Vyzeralo to na palivové čerpadlo. Spojením el. okruhu cez diagnostiku orig. BMW to islo naštartovať na šupu. Čerpadlo funguje dodnes bez výmeny. Bolo odpálene RELÉ.
Kto tvrdí že benzinové motory su fuuuj, že všetko sa kazí, tak ešte nevidel benzínový motor. Benzin je jednoduchší, ľahší a pružnejši ako diesel. Akurát má slabši krútiaci moment. ALE výkon má vyšší.
Kto čo chce to má. Len najsilnejší motor BMW M3 ( ak sa bavíme o trojkovej rade) je benzín. Prečo?