... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
marosss napísal:Aj mne trasie volantom pri brzdení, kotúče mi premeriavali dva krát a sú o.k. a čo som skúšal žiadane vôle nenachádzam, mám podozrenie na poškodený zadný silentblok predného ramena, tie mám už na pošte tak skúsim to tam dnes hodiť čo to spraví. Ešte som niekte čítal, že to môže robiť brzdový valček, že sa zle vracia, ale veď keď brzdím, tak sa nevracia, má byť stále vysunutý, dobre to chápem?
neowell napísal:Takze znova otvaram tento problem .... zase my trasie volant. mam nove gumy aj kotuce a capy aj geometriu a vyvazene disky a staaale trasie pri jazde troska a pri brzdeni trosku viac.....kotuce som dal premerat je tam nejaka mala nerovnost........co mam este spravit???![]()
![]()
![]()
Miro528 napísal:Lozisko predneho kolesa (zisti v akom stave su ),vyskusaj dat ine disky s gumamy (ani nova guma nemusi byt 100%,disk nemoze byt buchnuty??),horne ulozenia tlmicov ,silenty prednej napravy ........atd
neowell napísal:Mirko vsetko je vymenene a co neni vymenene tak je v poriadku ....boli to kotuce znova