... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Pepe napísal:Nečítal som všetky komentáre, ale na 99% je v prdeli kotúč /brzdový/ alebo hneď obidva. Máš ich zodraté a pri intenzívnejšom brzdení sa prehrejú a trocha sa zvlnia, z toho to trasenie volantu. Kotúč sa može trocha vrátiť do povodného stavu, ale to vlnenie ti už ostane navždy, pokiaľ ho nevymeníš. Vymeň čím prv, lebo ti vymláti aj čapy a máš o problém navyše.
Druhá vec, ktorá može sposobiť deformáciu je, že rebrovanie na chladenie kotúča je značne hrdzavé a povypadávané a tým sa tiež dokáže zdeformovať, ak keď na oko je ešte dosť hrubý.
hartge30 napísal:Tak sa pripojim, takisto mi trasie volantom, začína to pri stovke a vyššie, pri brzdení takisto, vymenil som silentbloky ramien, meral som kotúče jeden ma 0,10mm, druhy 0,17 merane na aute, čo je podla servis. manuálu v tolerancii, uvádzajú 0,20mm. Hrúbka kotúčov je daleko pred min. Tak ma napadá čo horné ulozenie tlmiča. Ked však čítam čo všetko sa tu povymienalo tak som z tohoNemam však teraz čas nejako sa tomu venovat a skúsit tie uloženia
simumarek napísal:Vie mi niekto poradit?