... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Bolgi napísal:- ak prednosť na kruhovej križovatke neupravujú značky, prednosť má vodič, ktorý do kruhovej križovatky vchádza,
to ma chapat tak ze ked tam nebude ziadna znacka a ja budem v kruhaci a niekto tam bude chciet vojst, tak mam zastavit celu premavku kruhacu aby predomnou niekto mohol vojst ??? Sory to je nejaka tupost ne? takto ako to bolo doteraz to malo vacsi vyznam, ze mal prednost ten kto je vnutri... lebo ked vsetci sa budu cpat do kruhacu, na co budu mat podla zakona pravo, tak tam bude dobry zmatok a mozno sa niekedy aj stane ze sa tam vsetci nezmestia
stepho napísal:
...asi by mala byt zalozena dalsia tema: ...kto co robi...
K2 napísal:Vcera som mal rozhovor s kamaratom s PZ a hovoril mi, ze budu mat presny sadzobnik t.z. ze za napriklad pasy budu moct dat iba stale tu istu pokutu...cize je presne urcena suma za pasy a podobne...musia presne identifikovat priestupok a podla nejakej tabulky najdu presnu sumu..nie menej nie viac!!...inak som zvedavy na to zobratie vodicaku na 15 dni lebo ako som bol upozorneni nezaplatene budu riesene a vodicak zadrzia na dlhsiu dobu..Inak od 1.3.2009 prichadzaju do PZ takzvane papieriky(neviem presne) na omamne latky(kokain,pervitin,LSD,extaza,cannabis), ktore zistia drogu az 24 hodintaze toto info som sa dozvedel a verim, ze je pravdive
![]()
birki napísal:k tym xenonom by to zaujimalo aj mna kamarat ma original v lagune xenony a ostrekovace svetiel nema.. je dovezena z francuzka.
K2 napísal:Vcera som mal rozhovor s kamaratom s PZ a hovoril mi, ze budu mat presny sadzobnik t.z. ze za napriklad pasy budu moct dat iba stale tu istu pokutu...cize je presne urcena suma za pasy a podobne...musia presne identifikovat priestupok a podla nejakej tabulky najdu presnu sumu..nie menej nie viac!!...inak som zvedavy na to zobratie vodicaku na 15 dni lebo ako som bol upozorneni nezaplatene budu riesene a vodicak zadrzia na dlhsiu dobu..Inak od 1.3.2009 prichadzaju do PZ takzvane papieriky(neviem presne) na omamne latky(kokain,pervitin,LSD,extaza,cannabis), ktore zistia drogu az 24 hodintaze toto info som sa dozvedel a verim, ze je pravdive
![]()