... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Mimo
Kraj: Trnavský

Re: zmena zakonov od 1.2.2009

Štvrtok, 29. Januára 2009, 19:12

=D> :lol: pekné vysvetlenie Maroško, plačem heh :lol: :lol: :lol:

kubo
Auto: E39 528i limousine
Kraj: Nitriansky

Re:

Štvrtok, 29. Januára 2009, 21:20

Bolgi napísal:
- ak prednosť na kruhovej križovatke neupravujú značky, prednosť má vodič, ktorý do kruhovej križovatky vchádza,

to ma chapat tak ze ked tam nebude ziadna znacka a ja budem v kruhaci a niekto tam bude chciet vojst, tak mam zastavit celu premavku kruhacu aby predomnou niekto mohol vojst ??? Sory to je nejaka tupost ne? takto ako to bolo doteraz to malo vacsi vyznam, ze mal prednost ten kto je vnutri... lebo ked vsetci sa budu cpat do kruhacu, na co budu mat podla zakona pravo, tak tam bude dobry zmatok a mozno sa niekedy aj stane ze sa tam vsetci nezmestia :lol:

:idea: taliansko :D
treba sa tam ist povozit a budes vidiet :shock:
E39 528i ex
E39 530d 135kw--ex

barabas
Autor témy
Kraj: Žilinský

Piatok, 30. Januára 2009, 00:07

stepho napísal:

...asi by mala byt zalozena dalsia tema: ...kto co robi...

to tu uz je...

barabas
Autor témy

Piatok, 30. Januára 2009, 10:28

nepoculi ste kolko ma byt pokuta za detektor radarov? resp anti radar?
potom ma este zaujima ci je uz protizakonne americka verzia prednych svetiel, cize smerovky slabo svietia na oranzovo ale blikaju klasicky
a ci je uz v zakone ze ostrekovace xenonov su povinne...
kolko su pokuty za tieto veci ak su uz vobec v zakone, ohladom svetiel som to nenasiel.

Pežot

Piatok, 30. Januára 2009, 10:37

Jediná vec, čo viem fakt na isto, sú tie ostrekovače. Je to povinné.

A s tými obrysovými :roll: počul som, že musia byť biele, ale niesom istý. Idem ešte pohľadať niekde ;)

birki
Auto: 540iA touring
Kraj: Bratislavský

Piatok, 30. Januára 2009, 11:13

k tym xenonom by to zaujimalo aj mna kamarat ma original v lagune xenony a ostrekovace svetiel nema.. je dovezena z francuzka.

+ k tomu antiradaru neviem aka je pokuta .

,ale ked budes mat antilaser :) proti tym novy radarom tak ta bude sudit vojensky sud :D kedze vsetko laserove je pre beznich ludi trestne :D
www.mojnemec.sk
co das to dostanes
Vymenim sekundove lepidlo za 3oj sekundove lepidlo , zn: nestiham lepit

K2
Auto: e36 328iA coupe
Kraj: Košický

Piatok, 30. Januára 2009, 11:16

Vcera som mal rozhovor s kamaratom s PZ a hovoril mi, ze budu mat presny sadzobnik t.z. ze za napriklad pasy budu moct dat iba stale tu istu pokutu...cize je presne urcena suma za pasy a podobne...musia presne identifikovat priestupok a podla nejakej tabulky najdu presnu sumu..nie menej nie viac!!...inak som zvedavy na to zobratie vodicaku na 15 dni lebo ako som bol upozorneni nezaplatene budu riesene a vodicak zadrzia na dlhsiu dobu..Inak od 1.3.2009 prichadzaju do PZ takzvane papieriky(neviem presne) na omamne latky(kokain,pervitin,LSD,extaza,cannabis), ktore zistia drogu az 24 hodin :P taze toto info som sa dozvedel a verim, ze je pravdive :wink: :!:
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Piatok, 30. Januára 2009, 11:19

K2 napísal:
Vcera som mal rozhovor s kamaratom s PZ a hovoril mi, ze budu mat presny sadzobnik t.z. ze za napriklad pasy budu moct dat iba stale tu istu pokutu...cize je presne urcena suma za pasy a podobne...musia presne identifikovat priestupok a podla nejakej tabulky najdu presnu sumu..nie menej nie viac!!...inak som zvedavy na to zobratie vodicaku na 15 dni lebo ako som bol upozorneni nezaplatene budu riesene a vodicak zadrzia na dlhsiu dobu..Inak od 1.3.2009 prichadzaju do PZ takzvane papieriky(neviem presne) na omamne latky(kokain,pervitin,LSD,extaza,cannabis), ktore zistia drogu az 24 hodin :P taze toto info som sa dozvedel a verim, ze je pravdive :wink: :!:

tak stym papierikom uz mam skusenost.

pepo286

Piatok, 30. Januára 2009, 11:20

jedno velke PLUS + .. konecne dojde na tie vyfetene ksichty za volantom .. =D>
E46 320D Touring 100kW (2001)

K2
Auto: e36 328iA coupe
Kraj: Košický

Piatok, 30. Januára 2009, 11:24

teraz ze by som si bral den dovolenky ked si šlahnem :P
Jazda v BMW je lepšia ako sex:)

Nesnívam svoj život, žijem svoj sen!!!

Nie som povinný byť taký, aký by som podľa ostatných mal byť.Je to ich omyl, nie moje zlyhanie.(R.P. Feynman)

Pežot

Piatok, 30. Januára 2009, 11:24

birki napísal:
k tym xenonom by to zaujimalo aj mna kamarat ma original v lagune xenony a ostrekovace svetiel nema.. je dovezena z francuzka.

Nuž vo F fungujú iné pravidlá ako u nás, takže by som mu radil tam dať aspoň ostrekovacie hlavy aj keď nebude mať pripojené, lebo ho pokefujú.

barabas
Autor témy

Piatok, 30. Januára 2009, 11:26

K2 napísal:

ok, s tymi drogami si ma potesil, super ze to zacnu konecne riesit!

slamec

Pondelok, 2. Februára 2009, 12:39

jazdíte 50KMH ???

je to na hlavu postavené, lebo tu v ŽA je jeden cca 10 km úsek kde je 4-prúdovka a musíš ísť 50 #-o

táto cesta sa urobila pre "zrýchlenie" :lol: prejadzu mesto

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 2. Februára 2009, 13:03

ja by som skor chcel vedet kolko je vlastne teraz maximalka v blave na obchvate kedze 80ka plati len pri prejazde sitinou... a ostatne znacky su pozakrivane + svetelne vypnute

R0nnIe
Auto: 325i e36 coupe

Pondelok, 2. Februára 2009, 13:08

Dnes rano hovorili v radiu ze policajti by mali este prvy tyzden ako tak tolerovat porusovanie novych zakonov. Ale uz 1.2. u nas v jednej dedinke bola kolona, lebo vyberali pokuty od ludi za prekrocenie rychlosti. Skoro vzdy ked som sa stretol s policajtami tak ich konanie mi nepripadalo z dvovodu bezpecnosti ale ucelove. Mna napriklad mna odfotili v noci na jednej ceste kde bola styriciatka, a pritom cez den tam nik nechodi 40. Cez noc tam bolo iste ze kto tadial pojde urcite nepojde tak pomali.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 211 neregistrovaných