... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Re: Zmazana tema ohladne poplastuj.sk ?

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 21:09

ako neviem, asi som jeden zmala co si mal moznost precitat vyjadrenie bmwslav-a a tam bolo celkom pekne napisane ako to vsetko bolo z jeho pohladu a podla mna pani ked to chcela ako ochranu na auto do lesa, aby sa neposkrabal lak tak mala zainvestovat a volit foliu, kedze taky konar vie dat peknu ranu, a vsetci vieme ako pekne sa guma pri vesom namahani moze zlupnut, a po druhe ktovie kolko toho dipu nakupila, ci dostatocne mnozstvo konzultovane z dodavatelom alebo chcela este aj tam ustetrit. alebo po tretie sa mohlo stat ze lakernik to odflakol, nechal si pre seba kus dipu, oklamal obydve strany

nepozname fakty tak sme mohli prestat sa navazat do vsetkych zucastnenych stran, a majitelia si tiez mohli odpustit natlaky na vymazanie tych starsich tem ak to islo z ich strany, takto im to na dovere tiez velmi nepridalo
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

banned
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 22:51

Tu nejde o to, ze sa ten dip dojebal na aute, aj ked bolo jasne vidno, ze bol zle nastriekany. Ale brano za to nemoze, on to len predal, a dotycny "servis" to zle nastriekal... Nikto o tom ani nehovori, ale ako je mozne, ze proste zmizlo cele vlakno len tak? To kde sme? Najviac ma pobavilo trestne oznamenie za ociernovanie a vypoved na policiu :D :D :D
banned... ...connecting people :)

Wanted
Auto: 5 metrova pi*ovina
Kraj: Nitriansky

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 23:29

Ja to tu ako nestranny pozorovatel zhodnotim len tak, ze cela ta reakcia BranaMW + ututlavanie zavana tym, ze to nebude cele uplne koser, keby bolo, tak tu nemiznu temy a Brano nevyleti na Michala ako zmyslov zbaveny a vyhrazajuci sa sudmi (bezdovodne). Je to moj osobny nazor ako tych par prvych stran na mna posobilo, bohuzial o tom pociatocnom probleme neviem, nestihol som zachytit to prve vlakno ktore bolo vymazane.
E60 https://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/lci-edition-t121863.html
E32 DC58865
ex: E30 M20B20
Yo´ mama is so fat, when she walked by the TV, I missed 3 episodes!...

jararak
Auto: skodofka 120l

Piatok, 25. Októbra 2013, 06:06

kruhy v kruhoch
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Pežot

Piatok, 25. Októbra 2013, 06:28

Obilie v kruhoch 8-[

Dogg88
Auto: n/a
Kraj: Žilinský

Piatok, 25. Októbra 2013, 08:06

pistacik11 napísal:
... a podla mna pani ked to chcela ako ochranu na auto do lesa, aby sa neposkrabal lak tak mala zainvestovat a volit foliu, kedze taky konar vie dat peknu ranu, a vsetci vieme ako pekne sa guma pri vesom namahani moze zlupnut ...

Si myslis ze folia je nesmrtelna? Nahodou jazdim trochu offroad a viem ako ti dokazu konare (myslim riadne konare, nie žihlavu) poskrabat auto
tam ti ani folia ani dip nepomoze
tak do krikov mozno :lol:
Klub tvoria ľudia, nie autá...

pistacik11
Auto: 4 kolesa ma
Kraj: Zahraničie

Piatok, 25. Októbra 2013, 09:20

Dogg88 napísal:
Si myslis ze folia je nesmrtelna? Nahodou jazdim trochu offroad a viem ako ti dokazu konare (myslim riadne konare, nie žihlavu) poskrabat auto
tam ti ani folia ani dip nepomoze
tak do krikov mozno :lol:

tak urcite vydrzi viac ako dip, aj ked ani ta nevydrzi vsetko, to som nikde nepisal, a mne hovorit o sajbach co dostava auto v lese rozpravat nemusis, oco pracoval ako pilcik, a obcas sa trebalo dostat do dost nepristupnych terenov, ale to tu nepatri, proste ked chce niekto auto do lesa mal by ratat s poskodenim ci uz laku alebo karoserie a necakat ze to ochrani trocha gumy
E65 745i pribehy-nasich-aut/e39-523i-winterauto-pohrebak-t110983.html
e36 M3 EVO http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-au ... 52201.html
E46 330d ex
E39 523i touring ex
e36 325i coupe ex
e36 325i sedan ex

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Piatok, 25. Októbra 2013, 09:36

celý ten plastidip bol prezentovaný ako supervýrobok ktorý je neviem ako extra odolný, a po nastriekaní vytvorí súvislú vrstvu ako nejaká hrubá fólia, a že potom sa to strhne v jednom kuse dole, a potom zákazník zistí, že až taký odolný ten dip nie je a že sa to jednoducho oderie za krátky čas pri bežnom používaní

vytiahnuté zo stránky poplastuj:

"6. Životnosť

Plasti Dip je aj vďaka väčšej odolnosťi a prilnavosti trvácnejší ako bežné fólie. Výrobca udáva trvácnosť 7 až 10 rokov. Samozrejme toto číslo je možné dosiahnúť iba pri správnej aplikácií."

takže keď má niekto po pár mesiacoch zodraté miesta napr. od nastupovania do auta a pod., tak tento bod treba prepísať na "životnosť max. 1rok"
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Piatok, 25. Októbra 2013, 11:37

ViktorDDD napísal:
celý ten plastidip bol prezentovaný ako supervýrobok ktorý je neviem ako extra odolný, a po nastriekaní vytvorí súvislú vrstvu ako nejaká hrubá fólia, a že potom sa to strhne v jednom kuse dole, a potom zákazník zistí, že až taký odolný ten dip nie je a že sa to jednoducho oderie za krátky čas pri bežnom používaní

vytiahnuté zo stránky poplastuj:

"6. Životnosť

Plasti Dip je aj vďaka väčšej odolnosťi a prilnavosti trvácnejší ako bežné fólie. Výrobca udáva trvácnosť 7 až 10 rokov. Samozrejme toto číslo je možné dosiahnúť iba pri správnej aplikácií."

takže keď má niekto po pár mesiacoch zodraté miesta napr. od nastupovania do auta a pod., tak tento bod treba prepísať na "životnosť max. 1rok"

To je ale myslene ze poslednu kusok toho dipu pokial das celolak ti ostane na aute tak dlho.....
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

michaltt
Autor témy
Kraj: Košický

Piatok, 25. Októbra 2013, 11:44

7 az 10 rokov to vydrzi, s tym suhlasim. Na poplastuj neuvadzaju, ze tych -10 rokov to vydrzi na laku! Ale maximalne tak v interieroch a domacnostiach, kde povrchova vrstva nepodlieha poveternostnym podmienkam.
Staci si prejst dipyourcar.com forum a clovek velmi rychlo zisti, ze dip na aute ma zivnost tak max 2-2,5 roka a aj to v USA, niekde v Californii. Potom sa chalanom zacnu lupat rohy a cele to postupom casu zlieza dole.

Takze v EU krajinach, kde sa striedaju 4 rocne obdobia, kde sa rapidne meni hodnota vlhkosti, kde sa striedaju teploty radovo v desiatkach stupnoch....tam je zivnost asi taka, ako pise Viktor. Ako priklad staci uviest jesen. Teploty a vlhkost sa za 24h menia ako na beziacom pase. Nehovoriac o zime, soli, mrazoch a pod. Dip bol urceny na ine ucely a nie na dipovanie aut.

Tymto ale nechcem zachadzat do detailov, kedze to nesuvisi s nazvom temy a zivotnost dipu si zasluzi mozno samostatnu temu. Venoval som tomu par hodin, ked som min. rok zvazoval dipnut si kolesa ale rychlo ma to preslo. Jedna vec je marketing a pekne obrazky a druha su realne skusenosti realnych ludi. Ale vydrz 7 rokov na aute je len zbozne prianie...
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

Dogg88
Auto: n/a

Piatok, 25. Októbra 2013, 14:19

pistacik11 napísal:

tak urcite vydrzi viac ako dip, aj ked ani ta nevydrzi vsetko, to som nikde nepisal, a mne hovorit o sajbach co dostava auto v lese rozpravat nemusis, oco pracoval ako pilcik, a obcas sa trebalo dostat do dost nepristupnych terenov, ale to tu nepatri, proste ked chce niekto auto do lesa mal by ratat s poskodenim ci uz laku alebo karoserie a necakat ze to ochrani trocha gumy

ja mam teraz takyto ochranny nastrek :D :mrgreen: :lol: lepsie ako DIP

Obrázok
Klub tvoria ľudia, nie autá...

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 25. Októbra 2013, 14:43

A este to ma aj dlhsiu zivotnost ako DIP :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

revenge
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 25. Októbra 2013, 14:52

a este to aj lepsie vyzera :mrgreen:

Simpson
Kraj: Košický

Piatok, 25. Októbra 2013, 14:54

+ sa to ľahšie nanáša a je to omnoho lacnejšie :mrgreen:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 237 neregistrovaných