... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
BranoMW napísal:
Takze Michal,
dotycna osoba( dama, ako si ju nazval ty) zavesenim mena a fotiek Brana z januara/februara na facebook a spajanim jeho ucasti s jej pobabranym autom z jula mu skodi ako vidis ty a aj ostatni na BMW klube. Takze tvoj plac a plac ostatnych klubakov preco zmizla tema, kde su zavesene prispevky dotycnej osoby na facebooku ma dost irituju! Skutocne si myslis, zo je to O.K. a ma sa este k tomu niekto vyjadrovat? Taktiez ocenim, ak zmazes priezvisko, nakolko tu nema co hladat!
ice.blade napísal:...tak isto sam dobre vies ze plasidip nieje dobry...
Borisss napísal:Najvacsi problem je to, ze sa tu vela ludi stara do veci, do ktorych ich nic nieje.
jozko2828 napísal:tak myslím že je košer sem zavesiť akúkoľvek informáciu z netu a upozorniť na to členov... Mišo to neurobil preto že Dip je zlý alebo dobrý... druhá vec je že reakciu konateľa či kto to vlastne je považujem za total neadekvátnu.... ak by napísal že všetko je v rukách polície a výsledok sa dozvie a nebude sa tu členovi klubu vyhrážať hlúposťami tak by spravil podľa mňa lepšie... A naozaj mi príde divné že sa tu len tak mažú témy v ktorých aj niečo je, a blbosti ostávajú... A na margo veci - platená inzercia je tu na to určená a nie robiť si reklamu cez kadečo iné na klube čo je zadarmo...
![]()
A Mišovi by sa namiesto "držkovania" od pár členov malo poďakovať za info a pán "konateľ" mu môže tiež poďakovať, že to Michal alebo niekto iný nedal rovno do témy "neseriózny predajcovia"... len toľko za mňa...
P.S. Forum je preto že si tu píšeme či na 3 - 30tich alebo 300 stranách je nepodstatné... Ak sa nepáči... neprispievaj...