... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
michaltt
Autor témy
Kraj: Košický

Re: Zmazana tema ohladne poplastuj.sk ?

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 17:37

BranoMW napísal:

Takze Michal,

dotycna osoba( dama, ako si ju nazval ty) zavesenim mena a fotiek Brana z januara/februara na facebook a spajanim jeho ucasti s jej pobabranym autom z jula mu skodi ako vidis ty a aj ostatni na BMW klube. Takze tvoj plac a plac ostatnych klubakov preco zmizla tema, kde su zavesene prispevky dotycnej osoby na facebooku ma dost irituju! Skutocne si myslis, zo je to O.K. a ma sa este k tomu niekto vyjadrovat? Taktiez ocenim, ak zmazes priezvisko, nakolko tu nema co hladat!

Prispevok som upravil a meno odstranil. Teraz by si mal upravit aj ty svoj, kedze si ma citoval.
Kazdopadne mi to pride zvlastne, ze Ti vadi priezvisko a bavime sa o poplastuj.sk ako firme. Tym padom si kazdy vie na internete behom niekolkych sekund najst Tvoje meno aj mena inych clenov s ktorymi mas podnikatelsky vztah.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 17:41

nikto tu nikomu neskodi, sam si tu skodis a tak isto sam dobre vies ze plasidip nieje dobry na dlhodobe pouzivanie ale len na okrasu, osobne na tom nevidim nic kvalitne a to pokazene auto dipom nieje prve ani posledne
Naposledy upravil/-a ice.blade v Štvrtok, 24. Októbra 2013, 17:50, upravené celkom 1 krát.

BranoMW

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 17:49

ice.blade napísal:
...tak isto sam dobre vies ze plasidip nieje dobry...

Je to vec nazoru. Pre mnohych ludi je to bomba a vedia to pouzit na mnoho sposobov (nielen na auto) a su s produktom spokojni. Ale samozrejme tvoj nazor ti nebriem.

michaltt
Autor témy

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 17:51

Ja by som si dal DIP na zimu, ako ochranu kolies. Ale na cele auto asi nie. To je vsetko, debatu koncim. Vyjadril som sa dostatocne. Vsetci, co tuto temu citaju si nazor utvoria sami.

Majte sa.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

Maco
Auto: visavytena pajta

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 18:03

LOL! To sme dosli tak daleko ze tatko tu musi zastavat synceka "mafianskymi" praktikami? Preco "placeme" nad tym ze tu miznu temy kde sa preberaju vecne zalezitosti a riesi sa to? Debatuje sa o tom co sa stalo ako sa stalo alebo ako predist podobnym situaciam napriklad?

To teraz kazdy budeme zastrasovat alebo ponukat liter dipu zdarma aby sme si tu dosiahli svoje? Ked vam tak strasne ide o meno firmy tak tie temy nemazte. V kazdej sa dojde k vysledku a ked niekto nieco bude potrebovat si to precita a urobi si vlastny nazor. Furt lepsie ako vediet ze bol daky konflikt a doriesilo sa to. A ze ucastnikov konfliktu osocujeme? Ked uz sa hrame na to ze sme nieco viac tak aspon neosocujte ostatnych ludi, robi to trosku lepsiu mienku...

Ja nemam nic spolocne s nijakou gumou, robim sice v lakyrnictve ale na strojoch kde by takato srandovna gumicka vydrzala mozno prve 2-3minuty....

Suma sumarum by som prestal s tymi zastrasovacimi recami, prestal si mazat temy a ked uz ste tak supre prvotriedna firma bez problemov ktora si tu robi reklamu, tak dajte aspon par korun a stante sa clenom platiacej sekcie.....
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

Kwaky
Auto: 2013 BMW F13 640i
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 18:05

Niekto to tu moc prežíva.. nechápem čo idete do neho jak osy. A tiež tie uštipačné poznámky nemenovaného člena, typu : "čo s gumou sa už nedarí" - by si mohol dotyčný odpustiť, prídeš mi len ako nejaký internetový podrývač, ktorý má s celým prípadom spoločné veľké hovno, no najviac tu vykrikuje.

P.S. : užívateľa BranoMW nepoznám ani osobne ani nijak inak, len nestranne pozorujem čo sa tu deje, a teda niektorí by sa mohli uvedomiť čo píšu, viď ľadová čepel.
2012 AUDI A7 3.0 BiTDI S-Line - Ex
F01 730d mod. 2012 - Ex
E65 745i - Individual - Ex
E39 528i ///M - Ex

dedo1
Auto: Holup na masle
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 18:07

Ja ako nestranny pozorovatel, reps. nezaujaty, len tak na okraj poznamenam svoj dojem. Ak to nebudete povazovat za ociernovanie. Na mna tato bujara obhajoba utokom, posobi vsetko, len nie dojmom, ze podnikatel sa snazi obhajit svoje konanie a biznis. Stacilo by podla mna jednoduche vysvelenie problemu a pohladu firmy nan. Nemyslim si, ze je prospesne hned vybrechnut ako podrazdeny pes. Ale kazdy je iny, a kazdy reaguje inak. Ak je to tak, ze to nema nic spolocne s firmou, tak by som slusne poziadal o nespajanie mena firmy s kauzou, pretoze BLA, BLA, BLA.. a hotovo. a nie mazat temy a pod. Podla mna to vrha nie dobre meno na firmu. To je iba moj malicky a nepodstatny posreh. Ostavam s pozdravom SVETU MIER!!!
predpremiera pre exkluzivnych mystery shopperov

fox1k
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 18:12

už som si to všimol dávnejšie, nie len ohľadom týchto vecí. tu si na klube bude každý mleť stále svoje, nonstop dookola, tak načo niekomu niečo vysvetľovať, len zabitý čas a energia.

Borisss

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 18:44

Najvacsi problem nieje ten, ze tato tema bola zmazana, alebo guma, pripade ice.bladove provokacne poznamky.

Najvacsi problem je to, ze sa tu vela ludi stara do veci, do ktorych ich nic nieje.

Rottwa
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 19:01

Borisss napísal:
Najvacsi problem je to, ze sa tu vela ludi stara do veci, do ktorych ich nic nieje.

welcome to Slovakia

Borisss

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 19:07

Ale nie, ved sme dospeli ludia ktori maju schopnost nieco menit. Ked sa budeme vsetci utapat v nadavani na svoj vlastny narod, tak sa nikdy nic nezmeni.

revenge
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 20:16

Ja by som skor povedal ze je to nonsens...a velkym oblukom obchadzat hlavne po vyjadreniach pana godfathera.

BMWslav
Auto: F22 M235i

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 20:43

RESERVE

PRECITAM A VYJADRIM SA...

:-s :-s :-s

BTW odporucam pozriet :
http://www.youtube.com/watch?v=C-7mrm3rDjE

kedze tu uz mam reklamu skor ako obchodnu sekciu a nechcete aby sa to mazalo...

:-)

EDIT:

ZASPAL SOM SORRY - idem vybavit obchodnu sekciu, tam budete mat moznost pytat sa. Lebo citam tu aj tak len nezmyselne konstatovania. Nikto sa ma k nicomu nespytal.
Naposledy upravil/-a BMWslav v Piatok, 25. Októbra 2013, 16:54, upravené celkom 3 krát.
Aktual: F22 235i

Ex E92 335xi
Ex E46 330i
Ex E46 316Ti
Ex E36 316i

jozko2828
Auto: BMW E46 Coupe

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 20:48

tak myslím že je košer sem zavesiť akúkoľvek informáciu z netu a upozorniť na to členov... Mišo to neurobil preto že Dip je zlý alebo dobrý... druhá vec je že reakciu konateľa či kto to vlastne je považujem za total neadekvátnu... #-o . ak by napísal že všetko je v rukách polície a výsledok sa dozvie a nebude sa tu členovi klubu vyhrážať hlúposťami tak by spravil podľa mňa lepšie... A naozaj mi príde divné že sa tu len tak mažú témy v ktorých aj niečo je, a blbosti ostávajú... A na margo veci - platená inzercia je tu na to určená a nie robiť si reklamu cez kadečo iné na klube čo je zadarmo... ](*,)
A Mišovi by sa namiesto "držkovania" od pár členov malo poďakovať za info a pán "konateľ" mu môže tiež poďakovať, že to Michal alebo niekto iný nedal rovno do témy "neseriózny predajcovia"... len toľko za mňa... 8)

P.S. Forum je preto že si tu píšeme či na 3 - 30tich alebo 300 stranách je nepodstatné... Ak sa nepáči... neprispievaj... [-X
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

BMWslav
Auto: F22 M235i

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 20:51

jozko2828 napísal:
tak myslím že je košer sem zavesiť akúkoľvek informáciu z netu a upozorniť na to členov... Mišo to neurobil preto že Dip je zlý alebo dobrý... druhá vec je že reakciu konateľa či kto to vlastne je považujem za total neadekvátnu... #-o . ak by napísal že všetko je v rukách polície a výsledok sa dozvie a nebude sa tu členovi klubu vyhrážať hlúposťami tak by spravil podľa mňa lepšie... A naozaj mi príde divné že sa tu len tak mažú témy v ktorých aj niečo je, a blbosti ostávajú... A na margo veci - platená inzercia je tu na to určená a nie robiť si reklamu cez kadečo iné na klube čo je zadarmo... ](*,)
A Mišovi by sa namiesto "držkovania" od pár členov malo poďakovať za info a pán "konateľ" mu môže tiež poďakovať, že to Michal alebo niekto iný nedal rovno do témy "neseriózny predajcovia"... len toľko za mňa... 8)

P.S. Forum je preto že si tu píšeme či na 3 - 30tich alebo 300 stranách je nepodstatné... Ak sa nepáči... neprispievaj... [-X

este som nestihol docitat, ale tusim sa tu nikto nikomu nevyhrazal :shock:
Aktual: F22 235i

Ex E92 335xi
Ex E46 330i
Ex E46 316Ti
Ex E36 316i

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 252 neregistrovaných