... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

fritolko
Auto: X3 E83
Kraj: Žilinský

Re: Zmazana tema ohladne poplastuj.sk ?

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 10:48

Ja som len ovca ja sa pridám ku stádu:D

Ale tiež som sa čudoval ohľadom zmazania témy ktorú som pozorne sledoval a bol som zvedavý na vyjadrenie vlastnika danej firmy ale akosi som to už nestihol:)
Vrhá to ešte horšie svetlo v mojich na firmu poplastuj.sk, čo vlastne ani nemusí byť pravda a je v tom nevinne ale dokým sa nevyjadrí niekto kto tú tému zmazal tak nie je o čom. Boli tam niektoré nezmyselné príspevky to uznávam ale bolo tam veľa otázok, ktorých odpovede by sme asi chceli vedieť viacerí.

Praktiky médií a politiky, všetko dôležité ututlať a zasierať ľudom hlavy zbytočnými vecami:D

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 10:50

tak tak treba vediet ovladat vsetky mozne prostriedky a vediet manipulovat okolie bo bez toho sa neda nic dosiahnut 8-[

fox1k
Auto: BMW

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 11:00

fritolko napísal:
Ja som len ovca ja sa pridám ku stádu:D

Ale tiež som sa čudoval ohľadom zmazania témy ktorú som pozorne sledoval a bol som zvedavý na vyjadrenie vlastnika danej firmy ale akosi som to už nestihol:)
Vrhá to ešte horšie svetlo v mojich na firmu poplastuj.sk, čo vlastne ani nemusí byť pravda a je v tom nevinne ale dokým sa nevyjadrí niekto kto tú tému zmazal tak nie je o čom. Boli tam niektoré nezmyselné príspevky to uznávam ale bolo tam veľa otázok, ktorých odpovede by sme asi chceli vedieť viacerí.

Praktiky médií a politiky, všetko dôležité ututlať a zasierať ľudom hlavy zbytočnými vecami:D

čo si pamatám tú tému, tak odpovede tam boli všetky

BranoMW
Kraj: Košický

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 16:06

michaltt napísal:
Niekolko dni dozadu som som pridal fotky ohladne poplastuj.sk. V principe je mi to jedno, dal som to sem ako vystrahu ale pride mi dost neprofesionalne mazat temy, ktore mozu napomoct klubakom k tomu, aby sa popripade vyhli frimam, ktore maju kauzu aj tu na klube (alebo su v nejakej zapletene). Taktiez sa zmazala tema, ktora tu uz bola skor - tykala sa 5er a rovnakej firmy.
Viem, ze Brano sa distancoval, ze s tym nema nic spolocne ale rad by som sa opytal dotycneho admina/moderatora na vysvetlenie. Zaujima ma to uz len z principu.

Kazdopadne tlieskam takymto praktikam. Je tu plno smeti, o ktore nikto nema zaujem a treba ich precistit a takato tema zmizne hned. =D>

Je ti jasne ze ociernovanie a poskodzovanie dobreho mena firmy je trestne? Na zaklade JBP inforrmacii z WEB-u kde jedna baba sa snazi vybujacit, lebo jej nevysli cachre machre. Ked si niekde v lese podosuchala auto a potom po zasahoch kde kym sa snazila vinu hodit na poplastuj. POPLASTUJ je distributor a bolo to a je jasne jej a dufam aj tebe!!! Otvaranie tejto temy z tvojej strany je motivovane tym, ze pracujes pre konkurenciu! Pretoze ak nie a je ti jasne ze poplastuj je distributorska firma tak pred cim chces vystrihat?!!!!! Pred tym, aby si ludia aj z klubu nekupili produkty od firmy, ktora ponuka kvalitne produkty!!!! Rozumies vobec co tu pises?

ice.blade

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 16:24

o akom ociernovani tocis? co si si precital par riadkov z aspi a teraz robis bububu? tiez ma zaujima preco boli zmazane zle referenie na tak podla teba top firmu a to ze si dava mazat kritiu je tiez najlojalnepjsi pocin az to boli

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 16:31

BranoMW: v tej predošlej téme kde sa riešil ten racingdip či čo tam ten druhý braňo to obhajoval akoby to bola kozmická technológia že to vydrží viac ako kvalitný lak atď., tak keď je to po krátkom čase ošúchané tak ďakujem pekne, tak nech to potom neprezentuje ako nejakú extra odolnú vec :wink:
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

BranoMW

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 16:36

ice.blade napísal:
o akom ociernovani tocis? co si si precital par riadkov z aspi a teraz robis bububu? tiez ma zaujima preco boli zmazane zle referenie na tak podla teba top firmu a to ze si dava mazat kritiu je tiez najlojalnepjsi pocin az to boli

TOTO SU REFERENCIE! A TY SI CO CITAL!! Ociernovanie a kritika su dve rozne veci. Mas dajaku firmu? Vies o com hovoris? Daj svoju firmu nech sa pohrame, niekto zavesi na facebook nejake veci a potom linky na to da tu...som zvedavy ako budes reagovat....

Simpson

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 16:42

nic v zlom BranoMW, ale neverim, ze nebyt tvoj syn konatel spominanej firmy, tak sa k tejto teme ani nevyjadris a nebranis ho tu ako lev mláďa

michaltt
Autor témy

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 16:42

BranoMW napísal:
TOTO SU REFERENCIE! A TY SI CO CITAL!! Ociernovanie a kritika su dve rozne veci. Mas dajaku firmu? Vies o com hovoris? Daj svoju firmu nech sa pohrame, niekto zavesi na facebook nejake veci a potom linky na to da tu...som zvedavy ako budes reagovat....

Ako by som reagoval ? Urcite nie mazanim temy. To robia zbabelci.

BranoMW nechape, ze mna zaujima dovod, preco sa obe temy zmazali. Mne je ukradnute cele poplastuj.sk, cele bujacenie sa dotycnej damy/slecny, cele cachre-machre. Pridal som sem foto, ktore som nasiel na internete z toho dovodu, aby sa sem ludia mohli vyjadrit, popripade, aby sa vyjadril aj konatel nakolko sa jedna o "clenov" bmwklubu. Bohuzial, kym si to ludia stihli precitat, cela tema zmizla tak, ako zmizla aj ta pred tym.

Ak by ste boli kvalitna firma, tak tie temy ostanu tu, spolu s vyjadreniami konatelov a hajenim si dobreho mena spolocnosti. Clovek, ktory nema co skryvat, nepotrebuje kontaktovat moderatora bmwklubu aby vymazal temy, v ktorej sa riesia produkty jeho firmy, popripade vztahy medzi firmou, distributormi, lakernikmi a pod.

A bu-bu-bu ohladne poskodzovania "dobreho" mena spolocnosti si niekam strcte prosim Vas. Klasicke slovenske podnikanie - snorit po internete a vyhrazat sa sudom [i](nehovoriac o tom, co sa klasifikuje ako ociernovanie).
Naposledy upravil/-a michaltt v Štvrtok, 24. Októbra 2013, 17:35, upravené celkom 2 krát.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

BranoMW

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 16:48

Simpson napísal:
nic v zlom BranoMW, ale neverim, ze nebyt tvoj syn konatel spominanej firmy, tak sa k tejto teme ani nevyjadris a nebranis ho tu ako lev mláďa

Poznam cele pozadie (a mohol by som tu rozpisat cely roman o roznych nekalych praktikach...).
BTW dnes bol Brano vypovedat na policii v danej veci ....ako svedok

BranoMW

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 17:10

michaltt napísal:

Ako by som reagoval ? Urcite nie mazanim temy. To robia zbabelci.

BranoMW nechape, ze mna zaujima dovod, preco sa obe temy zmazali. Mne je ukradnute cele poplastuj.sk, cele bujacenie sa dotycnej damy/slecny, cele cachre-machre. Pridal som sem foto, ktore som nasiel na internete z toho dovodu, aby sa sem ludia mohli vyjadrit, popripade, aby sa vyjadril aj konatel nakolko sa jedna o "clenov" bmwklubu. Bohuzial, kym si to ludia stihli precitat, cela tema zmizla tak, ako zmizla aj ta pred tym.

Ak by ste boli kvalitna firma, tak tie temy ostanu tu, spolu s vyjadreniami konatelov a hajenim si dobreho mena spolocnosti. Clovek, ktory nema co skryvat, nepotrebuje kontaktovat moderatora bmwklubu aby vymazal temy, v ktorej sa riesia produkty jeho firmy, popripade vztahy medzi firmou, distributormi, lakernikmi a pod.

A bu-bu-bu ohladne poskodzovania "dobreho" mena spolocnosti si niekam strcte prosim Vas. Klasicke slovenske podnikanie - snorit po internete a vyhrazat sa sudom (nehovoriac o tom, co sa klasifikuje ako ociernovanie) Namiesto toho sa naucte stylizovat prispevky a dbajte na vyber slov, pretoze v pisomnej komunikacii robia stylizacia a gramatika prvy dojem.

HELLO,
ani firma a meno, ani priezvisko?! Nic nedas/te?! ANONYM schovany za nickname tu pise daco o FAIR PLAY?! Stylizacia trapi na fore skutocne vela ludi:-)) Vsetko co malo byt povedane uz povedane bolo. Skutocne je tento VAS/TVOJ prispevok ...@#$%^ s velmi nejasnym pozadim a zamerom.

A btw, na BMW klube si vykame alebo tykame! Davam hlasovat!
Naposledy upravil/-a BranoMW v Štvrtok, 24. Októbra 2013, 17:38, upravené celkom 1 krát.

michaltt
Autor témy

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 17:17

Pozri BranoMW (budeme si teda tykat. Z nicku vyplyva, ze sa volam Michal a zijem v Trnave) - vela ludi z klubu ma pozna aj osobne, takze nemas problem si zistit, ako sa volam. Dalsia vec je, ze ja som nemal v umysle niekoho ociernovat, fotky, ktore som sem pridal som nevytvoril ja. Este raz sa budem opakovat, ze som to sem pridal LEN koli tomu, aby sa ludia vyjadrili. Bol som zvedavy na vyjadrenia Vas, konatelov/majitelov, kedze ste clenmi BMW klubu. Tym, ze ste temu zmazali (aj tu pred tym) ste v ludoch vyvolali pochybnosti o serioznosti vasej firmy. A po tomto este chcete, aby si ludia od Vas kupovali tovar ?

A ak sa bavime o ociernovani, ociernujues aj Ty dotycnu damu, kedze nemas dokaz o tom, ze si plastidip poskodila sama. Namiesto zabomysich vojen by tu mohli padnut normalne a vecne vyjadrenia k danej problematike a nie ohananie sa sudom a ociernovanim. Tien na seba hadzes uz len tym, sa tu vyjadrujes, nemyslis ?

PS : mam zivnost a podnikam v diametralne odlisnom segmente, takze nepracujem pre konkurenciu a tym padom ani nemam motiv na to, aby som Ta ociernoval.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh

ice.blade

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 17:25

uz vidim ako sa aj zakaznikom vyhrazaju :-D fakt si robite meno jak hovado a uz aj tento pristup o niecom svadci... co sa z gumou uz nedari?

btw rad by som videl sukromnu spravu titanovi kolko tam bolo vyhrazok ;-)

Avenger
Auto: E46 320i 110kw

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 17:30

Asi tak Michal nepredave ziadne tekute gumy .....

A nikto tu neociernoval poplastuj.sk ako v prvej teme pred par mesiacmi ale dal to sem len pre vystrahu aby ked si nahodou kupime od tvojho syna tu stupidnu farbu tak aby sme si to nedali nastriekat tym ,, lakyrnikom " co vsetci vieme ako na ... to dopadne....

P.s vsetci si tu tykame a zrazu zacnes s vykanim to co ma byt pripravujes sa tu nejaky sud aby ste boli akoze solventni aj so synom a my sme te kurvy :mrgreen: .....
Alw aspon vieme koli comu bola tema zmazana :thumbup:
---------------
Aerodynamics are for people who can’t build engines. – Old Enzo
-----------------
Doska na cibulu

BranoMW

Štvrtok, 24. Októbra 2013, 17:33

michaltt napísal:
Pozri BranoMW (budeme si teda tykat. Z nicku vyplyva, ze sa volam Michal a zijem v Trnave) - vela ludi z klubu ma pozna aj osobne, takze nemas problem si zistit, ako sa volam. Dalsia vec je, ze ja som nemal v umysle niekoho ociernovat, fotky, ktore som sem pridal som nevytvoril ja. Este raz sa budem opakovat, ze som to sem pridal LEN koli tomu, aby sa ludia vyjadrili. Bol som zvedavy na vyjadrenia Vas, konatelov/majitelov, kedze ste clenmi BMW klubu. Tym, ze ste temu zmazali (aj tu pred tym) ste v ludoch vyvolali pochybnosti o serioznosti vasej firmy. A po tomto este chcete, aby si ludia od Vas kupovali tovar ?

A ak sa bavime o ociernovani, ociernujues aj Ty dotycnu damu, kedze nemas dokaz o tom, ze si plastidip poskodila sama. Namiesto zabomysich vojen by tu mohli padnut normalne a vecne vyjadrenia k danej problematike a nie ohananie sa sudom a ociernovanim. Tien na seba hadzes uz len tym, sa tu vyjadrujes, nemyslis ?

PS : mam zivnost a podnikam v diametralne odlisnom segmente, takze nepracujem pre konkurenciu a tym padom ani nemam motiv na to, aby som Ta ociernoval.

Takze Michal,

dotycna osoba( dama, ako si ju nazval ty) zavesenim mena a fotiek Brana z januara/februara na facebook a spajanim jeho ucasti s jej pobabranym autom z jula mu skodi ako vidis ty a aj ostatni na BMW klube. Takze tvoj plac a plac ostatnych klubakov preco zmizla tema, kde su zavesene prispevky dotycnej osoby na facebooku ma dost irituju! Skutocne si myslis, zo je to O.K. a ma sa este k tomu niekto vyjadrovat? Taktiez ocenim, ak zmazes priezvisko, nakolko tu nema co hladat!

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 252 neregistrovaných