... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
fritolko napísal:Ja som len ovca ja sa pridám ku stádu:D
Ale tiež som sa čudoval ohľadom zmazania témy ktorú som pozorne sledoval a bol som zvedavý na vyjadrenie vlastnika danej firmy ale akosi som to už nestihol:)
Vrhá to ešte horšie svetlo v mojich na firmu poplastuj.sk, čo vlastne ani nemusí byť pravda a je v tom nevinne ale dokým sa nevyjadrí niekto kto tú tému zmazal tak nie je o čom. Boli tam niektoré nezmyselné príspevky to uznávam ale bolo tam veľa otázok, ktorých odpovede by sme asi chceli vedieť viacerí.
Praktiky médií a politiky, všetko dôležité ututlať a zasierať ľudom hlavy zbytočnými vecami:D
michaltt napísal:Niekolko dni dozadu som som pridal fotky ohladne poplastuj.sk. V principe je mi to jedno, dal som to sem ako vystrahu ale pride mi dost neprofesionalne mazat temy, ktore mozu napomoct klubakom k tomu, aby sa popripade vyhli frimam, ktore maju kauzu aj tu na klube (alebo su v nejakej zapletene). Taktiez sa zmazala tema, ktora tu uz bola skor - tykala sa 5er a rovnakej firmy.
Viem, ze Brano sa distancoval, ze s tym nema nic spolocne ale rad by som sa opytal dotycneho admina/moderatora na vysvetlenie. Zaujima ma to uz len z principu.
Kazdopadne tlieskam takymto praktikam. Je tu plno smeti, o ktore nikto nema zaujem a treba ich precistit a takato tema zmizne hned.
ice.blade napísal:o akom ociernovani tocis? co si si precital par riadkov z aspi a teraz robis bububu? tiez ma zaujima preco boli zmazane zle referenie na tak podla teba top firmu a to ze si dava mazat kritiu je tiez najlojalnepjsi pocin az to boli
BranoMW napísal:TOTO SU REFERENCIE! A TY SI CO CITAL!! Ociernovanie a kritika su dve rozne veci. Mas dajaku firmu? Vies o com hovoris? Daj svoju firmu nech sa pohrame, niekto zavesi na facebook nejake veci a potom linky na to da tu...som zvedavy ako budes reagovat....
Simpson napísal:nic v zlom BranoMW, ale neverim, ze nebyt tvoj syn konatel spominanej firmy, tak sa k tejto teme ani nevyjadris a nebranis ho tu ako lev mláďa
michaltt napísal:
Ako by som reagoval ? Urcite nie mazanim temy. To robia zbabelci.
BranoMW nechape, ze mna zaujima dovod, preco sa obe temy zmazali. Mne je ukradnute cele poplastuj.sk, cele bujacenie sa dotycnej damy/slecny, cele cachre-machre. Pridal som sem foto, ktore som nasiel na internete z toho dovodu, aby sa sem ludia mohli vyjadrit, popripade, aby sa vyjadril aj konatel nakolko sa jedna o "clenov" bmwklubu. Bohuzial, kym si to ludia stihli precitat, cela tema zmizla tak, ako zmizla aj ta pred tym.
Ak by ste boli kvalitna firma, tak tie temy ostanu tu, spolu s vyjadreniami konatelov a hajenim si dobreho mena spolocnosti. Clovek, ktory nema co skryvat, nepotrebuje kontaktovat moderatora bmwklubu aby vymazal temy, v ktorej sa riesia produkty jeho firmy, popripade vztahy medzi firmou, distributormi, lakernikmi a pod.
A bu-bu-bu ohladne poskodzovania "dobreho" mena spolocnosti si niekam strcte prosim Vas. Klasicke slovenske podnikanie - snorit po internete a vyhrazat sa sudom (nehovoriac o tom, co sa klasifikuje ako ociernovanie) Namiesto toho sa naucte stylizovat prispevky a dbajte na vyber slov, pretoze v pisomnej komunikacii robia stylizacia a gramatika prvy dojem.
michaltt napísal:Pozri BranoMW (budeme si teda tykat. Z nicku vyplyva, ze sa volam Michal a zijem v Trnave) - vela ludi z klubu ma pozna aj osobne, takze nemas problem si zistit, ako sa volam. Dalsia vec je, ze ja som nemal v umysle niekoho ociernovat, fotky, ktore som sem pridal som nevytvoril ja. Este raz sa budem opakovat, ze som to sem pridal LEN koli tomu, aby sa ludia vyjadrili. Bol som zvedavy na vyjadrenia Vas, konatelov/majitelov, kedze ste clenmi BMW klubu. Tym, ze ste temu zmazali (aj tu pred tym) ste v ludoch vyvolali pochybnosti o serioznosti vasej firmy. A po tomto este chcete, aby si ludia od Vas kupovali tovar ?
A ak sa bavime o ociernovani, ociernujues aj Ty dotycnu damu, kedze nemas dokaz o tom, ze si plastidip poskodila sama. Namiesto zabomysich vojen by tu mohli padnut normalne a vecne vyjadrenia k danej problematike a nie ohananie sa sudom a ociernovanim. Tien na seba hadzes uz len tym, sa tu vyjadrujes, nemyslis ?
PS : mam zivnost a podnikam v diametralne odlisnom segmente, takze nepracujem pre konkurenciu a tym padom ani nemam motiv na to, aby som Ta ociernoval.