... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
pistacik11 napísal:a kde je problem?? Sype tvoje prachy??? Ak ho to bavi, nikomu tym neublizuje preco nie. Hrate sa tu na neviem akych liberalov ale odsudzujete ludi horsie ako babky pred barakom na lavicke.
voMacK napísal:Je to kokotina subjektívna, tvoj pohľad na vec. Rovnako ako niekoho baví sa nechať udierať v klietke dobrovoľne do hlavy, tak niekoho baví sypať peniaze a zachraňovať staré autá.Cize ked niekto nesype do niecoho moje peniaze, tak ja nemam pravo povedat, ze to je kokotina, napriek tomu, ze objektivne to kokotina je?
pyranes napísal:Tuna vomack ale už naraza na Korada, a ten prečo by sa mal prebrať? Dobre vie, že tam utopí peniaze, nikdy na tom nezarobí. Myslím, že s tým vozovým parkom asi peniaze až tak problém nebudú. Do obchodu nechodí na hnilej e46 ani e39.Pistacik oni sa mu len snazia vysvetlit ze nech sa prebere z toho sna a utie oslintany vankus preda tu vrazdu a kupi si normalne auto na ktorom sa nemusi hanbit ist do tesca
btw minule som kecal s chalanom co mal e46 318i pofl rozpraval mi aka je to ulozenka a ze on si to necha lebo to bude rast na hodnote
o 2 mesiace neskor som ho stretol a vyplakaval ze to predava lebo mu strelila pruzina rozjebala koleso a este nvm co este a nema peniaze ...
co tym chceme povedat? nech sa vykasle na to lebo pride do bodu ze zisti ze mohol mat aspon co to penazi keby ich nenasypal do vrazdy
pistacik11 napísal:Je objektivna kokotina pit, fajcit, fetovat, uzivat anabolickie stereoidy atd atd..Je to kokotina subjektívna, tvoj pohľad na vec. Rovnako ako niekoho baví sa nechať udierať v klietke dobrovoľne do hlavy, tak niekoho baví sypať peniaze a zachraňovať staré autá.
Pilifo napísal:ale zle sa na to pozeras, keby si to lozisko vymenil, tak na druhy den mozes pojazdit s autom tie hory, a nie drat topanky pesoVomáčka ako vždy sa snaží svoj pohľad na svet presadiť ako jediný objektívny
Mňa tá jednoduchšia servisná práca na aute celkom baví, ale nerobím to na úkor stráveného času s rodinou. Zrovna včera som chcel vymeniť ložisko na kolese, ale hneď potom, ako som dal dole koleso, tak mi písal kamoš, či s nimi nechceme ísť na prechádzku do neďalekých hôr, tak som tú prácu nechal tak a zobral som ženu a dcéru na prechádzku, kde sme nachodili 20 km. Ložisko si plánujem vymeniť dnes - pustím si podcast a mám nejaký čas chvíľu sám pre seba - nevidím na tom nič zlé a podľa mňa je to aj prospešné pre moje mentálne zdravie, aby som celý svoj život nevenoval len práci a svojej rodine, ale mal aj nejaké vlastné koníčky a mohol sa niečomu venovať aj sám...