Štvrtok, 12. Januára 2012, 10:53
• Kněz na odpolední procházce vidí Pepíčka, jak kladivem po desítkách drtí mravence. Pepíček si pro sebe říká:Nenávidím ty zkurvený mravence...Kněz je zaražen chlapcovým výrazivem a promlouvá k němu o tom, že Bůh nestvořil nic zbytečného:Až tudy zítra půjdu, tak tě nechám dál zabíjet tyhle mravenečky pouze tehdy, pokud mi vyjmenuješ tři věci, které Bůh stvořil, a přesto jsou k ničemu.Na druhý den po... obědě kněz opět vidí Pepíčka, jak sedí na zemi a trefuje kladivem mravence. Dojde k němu a připomíná mu včerejší dohodu, podle které by Pepíček neměl zabíjet mravence, pokud nevyjmenuje tři zbytečné věci. Pepíček vzhlédne ke knězi s ďábelským úsměvem a říká:Znám tři věci, který jsou naprosto k ničemu. Zaprvé péro na mnichovi, zadruhý kozy na jeptišce, a třetí jsou tyhle zkurvený mravenci...
Zasněženou Arktidou putují dva polární cestovatelé. Najednou v dálce uvidí rozzuřeného ledního medvěda. Medvěd je také hned uvidí a rozběhne se k nim. Jeden z cestovatelů rychle ze sebe shodí batoh, kožich, vytáhne tenisky a začne si je zuřivě obouvat. Ten druhý mu říká: Na co ti jsou tenisky? Vždyť i tak v nich nemůžeš utíkat rychleji jak on. Ten první mu odpoví: Netřeba. Mně stačí, když budu utíkat rychleji jak ty.
- Pretiahol som levicu!
Stretne vlka a vlk na to:
- Hej, zajac, zmĺkni. Chceš, aby to počul lev? A okrem toho ti aj tak nikto neuverí!
Zajac beží ďalej a kričí:
- Pretiahol som levicu! Pretiahol som levicu!
Stretne medveďa a medveď hovorí:
- Zajac, zavri klapačku. Lev to môže počuť, naserie sa a problémy budeme mať všetci! A okrem toho ti aj tak nikto neuverí!
A zajac akoby nič:
- Pretiahol som levicu! Pretiahol som levicu! Pretiahol som levicu!
Náhle sa objavil lev. Rozzúrený naháňa zajaca. Naháňa ho a zajac náhle skočil do starého spráchniveného kmeňa. Lev za ním, ale zasekol sa. Zajac obchádza leva, blíži sa k nemu odzadu, rozhliada sa okolo, rozopína rázporok a hovorí:
- No, kurva, tak toto už mi naozaj nikto neuverí!