Dlhý, ale dobrý(dúfam, že tu nebol):
Takže, začalo sa to v podstate celkom jednoducho: Chcel som zavolať priateľovi Karolovi a tak som jednoducho vytočil jeho číslo. Na druhej strane sa niekto ozval a tak som spustil:
- Dobrý deň, rad by som hovoril s Karolom Novotným.
Na to mi druha strana buchla slúchadlom. Bol som ohúrený, ak môže byť niekto tak nezdvorilý. porovnal som číslo znova s tým čo som mal v adresári a zistil, že som zamenil jednu číslicu. Zavolal som opäť na nesprávne číslo a čakal kým sa mi zasa ozve ignorant a zreval som mu do slúchadla:
- Pane Vy ste KOKOT! - a s rovnakou razanciou som mu zlozil.
Po tomto akte som sa cítil naozaj výborne. Vzal som kúsok papiera na ktorý som napísal za číslo KOKOT a odložil som si ho do šuflíka. Odvtedy vždy keď som sa cítil zle, alebo som bol nahnevaný zavolal som znova kokotovi a zreval do slúchadla a vzápätí polozil. Giganticky pocit.
Na konci roka zaviedla moja telefónna spoločnosť systém rozpoznávania čísel. Bol som v šoku, ako budem môcť volať ďalej a zostať pritom inkognito. Premýšľal som, premýšľal až som sa rozhodol a zavolal znova kokotovi:
- Dobrý deň volám z telefónnej spoločnosti, poznáte náš systém rozpoznávania čísel? - kokot odpovedal nie a tak som mu smelo zvrieskol do slúchadla: .... pretože ste KOKOT!!
Tým pádom bol môj svet znova v poriadku.
Jedného pekného slnečného dňa som sa vybral autom do mesta nakupovať... Všetky parkoviská obsadené... Uvidel som ženu, ktorej síce hrozne dlho trvalo, vycúvať z úzkeho parkoviska medzi dvoma autami, ale rozhodol som sa počkať, s výhľadom na teple parkovacie miestečko. Z ničoho nič sa vyrútilo z protismeru biele Daevoo a obsadilo môj vytúžený pľac rovno pred nosom. Vystúpil som z auta a dosť nahnevaný kričal smerom na Daevoo , že to bol môj pľac. Totálne ma odignoroval a pokojným krokom odišiel. Aký kokot! Za jeho zadným sklom som však našiel malú ceduľku s nápisom "Predám auto". A na moje veľké potešenie zapísal na ceduľku aj svoje telefónne číslo a meno. Zrazu som mal už dvoch kokotov, ktorým som mohol vyvolávať v stave ohrozenia môjho duševného zdravia. Kráľovsky som sa bavil.
Po nejakom čase ma už nebavilo len tak vyvolávať mojim kokotom a tak som vyskúšal niečo nové. Zavolal som teda kokotovi č. 1 a zreval do slúchadla:
- Vy KOKOT!! - ale nepolozil som.
- Prestaňte s týmito telefonátmi! - kričal on.
- Nie!
- Kde bývaš ty sráč?
- Bývam na Šmidkeho 25 a volám sa Pavol Sterský. - odvetil som mu - Moje biele Daevoo stoji pred dverami.
- Choď si dať zahrievacie kolečko, kamo, za chvíľu som u teba!!! - povedal on.
Na to som zavolal kokotovi c. 2 klasickú hlášku na uvítanie a tiež som nezlozil. Sterský sa ma tiez spytal:
- Kde si ty...ty, ty čurák, prestaň s tými sprostosťami.
- Hneď sa spoznáme, ja sa u teba zastavím... - vravím mu.
- Super! - odvetil on - To ti budem môcť hneď jednu prijebať za tie idiotské telefonáty.
- Teším sa!
V zápätí som zavolal na políciu, že sa volám Pavol Sterský, bývam na Šmidkeho 25. Som ohrozovaný svojim homosexuálnym priateľom, ktorý stoji pred dverami a chce ma zabiť. Po dôkladných prípravných prácach som sa šiel pozrieť na Šmidkeho 25 a vychutnával som si ako sa moji dvaja kokoti tlčú hlava-nehlava až do momentu keď prišla polícia a oboch zatkla. To bola jedna z najväčších radosti čo mi život prihral do cesty!
Poučenie:
V telefóne buď vždy priateľský, nikdy nekradni iným ľuďom parkovacie miesto a nikdy, naozaj nikdy nepíš svoje telefónne číslo za sklo svojho auta. Pri týchto opatreniach by sa ti naozaj nemalo nič prihodiť ...
Přijde chlap z fitness centra domů a povídá ženě:
Všechny svaly mě bolí, ale to je dobře. Když bolí, znamená to, že rostou.
Žena ho kopne mezi nohy a říká: Tak ať roste!