... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12
reklamne predmety bmwklub.sk

kosti123
Auto: e46 323Ci
Kraj: Košický

Re: Vaše názory a skúsenosti s policajtmi

Sobota, 31. Decembra 2011, 20:19

Ono aj tie nahodne preventivne cestne kontroly nie su uplne košer. Preco zastavuju prave "mna" ak som nic nespravil? Ked ma zastavuju, maju mat dovod - porusenie dopravnych predpisov alebo padne podozrenie ze robim nieco nelegalne. Inak je to buzeracia :)

Bond007
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 31. Decembra 2011, 23:49

Mňa zastavili prvý krát predvčerom. Išiel som z Myjavy smerom na Pieštany (cez Jablonku) a už boli posledné dva domy a videl som tabuľu koniec Myjavy tak som pridal a z autobusovej zastávky vybehol policajt a odstavil si ma na bočnú cestu. Na zastávke mali postavený radar a nebolo ich vôbec vidno. Namerali mi 62km/h na 50ke a pokuta 30€. Policajti boli úplne v pohode a ukázali mi fotku aj sadzobník pokút a dali mi bloček.

Užívateľov profilový obrázok
TomTomZH
Auto: e60 530xd,dodge SRT4
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 1. Januára 2012, 01:29

v rakusku mam zatial len dobre skusenosti_ raz som vypalil z kruhaca a o asi necelych 100m ma zastavili a pripomenuli mi aj mojim spolujazdcom aby sme sa priputali a mozme pokracovat ziadna pokuta... druhy pripad isiel som z obchodu bol som si kupit pivo a dal na spolujazdcove sedadlo a mal som neviem akou pricinou zapnute svetla a este aj hmlovky v lete na obed odstavili ma za mestom, skontrolovali mi len papiere a mohol som ist dalej nic za svetla a za to pivo by som uz na slovensku musel automaticky fukat koly pivu na sedadl,ze ci som si uz nesupol pred jazdou...
na slovensku zle skusenosti, na svk som malo aked som tak ma jebu aj za denne svietenie co mam naprogramovane v dialkovych svetlach ...tak asi tolko!
12218

Risho_21
Autor témy
Auto: BMW E36 318i LPG

Nedeľa, 1. Januára 2012, 16:48

Cosmo napísal:

Hej akurát že ak budem mať podozrenie že máš v aute niečo čo pochádza z trestnej činnosti. Alebo ak budem chcieť aby si mi ukázal čo v kufri vezieš, tak ti nepoviem aby si mi otvoril kufor a ukázal jeho obsah, ale dosiahnem to iným spôsobom (napr. Lekárnička alebo povinná výbava...) a až potom keď mi ho otvoríš a bude tam niečo čo tam ,,nemá,, byť, potom to budem riešiť nie podľa zákona o PZ ale Trestného...

Neviem ale mám taký dojem že si trocha zakomplexovaný a máš predsudky.. :roll:

Prečo som zakomplexovaný, hľadám dôvody ako dojebať policiu... povinnú výbavu si dám do dverí a v kufri môžem nosiť aj mrtvolu :D :D
Ex BMW E39 523iA 98" Cosmoschwarz
Ex BMW E39 540iA 98" Kashmeerbeige

majro
Auto: e36 328i limo LSD
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 1. Januára 2012, 20:58

a rezervu budes vozit vzadu na sedadlach ? :D
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Nedeľa, 1. Januára 2012, 22:44

dnes sa v novinach divak informoval od hovorcu pz , ze ked driftuje na volnom prazdnom parkovisku ze ci moze dostat pokutu , odpoved bola že ano lebo nesmie obcanom robit hluk,ohrozovat sa a zaprasovat prostredie :D :D :D

Mimo
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 1. Januára 2012, 22:45

tak niečo si vymyslieť musia.. :?

Risho_21
Autor témy
Auto: BMW E36 318i LPG

Pondelok, 2. Januára 2012, 01:00

majro napísal:
a rezervu budes vozit vzadu na sedadlach ? :D

stačí sada na lepenie pneu ;)

//MPOWER :D ako mám chápať pojem "ohrozovať sa" to je snáď môj problém nie ? :D, prostredie zaprašujem jedine tým čo spadlo z neba a robenie hluku to je veľmi diskutabilné, bo vyberem čopra z garáže a budem sa o polnoci premávať susedom pod blokmi, tak neviem čo by ím viac vadilo či ten čoper alebo jemný zvuk naších 6 valcov :)
Ex BMW E39 523iA 98" Cosmoschwarz
Ex BMW E39 540iA 98" Kashmeerbeige

majro
Auto: e36 328i limo LSD

Pondelok, 2. Januára 2012, 01:35

podla mna s tymi driftami na parkovisku.. ked pred nejakym tescom alebo niecim, tak by nemal byt problem, lebo to je "sukromny pozemok" podla mna, a nie verejna cestna komunikacia.. to je ako ked niekto nema vodicak, tak nemoze jazdit po cestach ba ani na nejakom verejnom parkovisku bo blabla.. ale ked je na sukromnom pozemku tak mu nic nemozu.. co sa tyka hluku, tak ten sa nesmie robit iba v noci, klasika rusenie nocneho kludu.. ale pocas dna by to nemal byt v ziadnom pripade dovod na pokutu.. znecistovanie od gum na suchom je jedna vec, ale druha ked je napr. sneh.. neni sanca, ze by sa nieco poskodzovalo.. znecistenie ovzdusia od vyfuku by tiez nemal byt ked tak dovod, bo ked spravis emisnu, tak mozes turovat kolko chces, neprekracujes povolene normy :D

to je ale aj tak take, ze jak ked sa niekto doucuje cuvat na parkovisku alebo trenovat slalom, tak by mohol aj drifotvat.. podla mna v tej reportazi porad ani nevedia co povedat ako normalny dovod, len hlavne zakazat vsetko..

risho: inak to s tym copprom by aj mna zaujimalo.. ta chytia na ulici, ze pane, moc vam to vrci, bude to za 30eur, rusenie nocneho kludu :D neviem ako by sa to riesilo, ale niekde by som si pozrel taky pripad.. :P
Obrázok
e36 328i coupe
ex - e36 328i limo
ex - e36 318is

auto111

Pondelok, 2. Januára 2012, 08:34

Majro:

nadmerny hluk (ohrozovat ...) nesmies produkovat ani cez den.

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Pondelok, 2. Januára 2012, 11:05

jj auto ma urceny pocet decibelov ktore by nemalo presahovat, zial vsetci si davaju do zadu kominove rury a potom ich je pocut aj na 3kilometre a to fakt nemam rad :-({|=
E36 compact 316i           (||||)(||||)

Vlad

Pondelok, 2. Januára 2012, 11:45

.
Naposledy upravil/-a Vlad v Štvrtok, 6. Apríla 2023, 15:10, upravené celkom 1 krát.

kosti123
Auto: e46 323Ci

Pondelok, 2. Januára 2012, 12:07

Najvacsi problem pri staznostiach na hluk, ci uz pocas silvestovskej party alebo pocas jazdenia chopprom popod okna je, ze to musi policia odmerat. Bez merania mozu jedine tak upozornit ale to je tak vsetko.

anetka77
Auto: 135i
Kraj: Zahraničie

Pondelok, 2. Januára 2012, 12:56

hmm tak ja som si to uz s nimi par krat uzil klasika rychlost tam sa nehadam skoro vzdy maju foto :!:

naposledy v lete som mal stastie akurat ten den som dostal namontoval toyo r888 a nove brzdy na subaru tak som isiel v noci skusat....kto pozna r888 vie ze aby drzali treba zahriat.....tak som zahrieval mam taku oblubenu cestu ale je kusok cez dedinu.....nepozeral som sa vobec na rychlost pri vyjazde ale policajt mi ukazal fotku ze 102 (v rumunsku nad 50km prekrocenie beru vodicak-povolena 50) hned na mna zacal hucat ze chcem ohrozit chodcov a podobne, nehadal som sa len som povedal ze v noci o 3 neocakavam chodcov ale ze mi je to luto....potom sa to zvrhlo na otazky na auto.....mno a nakoniec som ho previezol:)) takze o 3 v noci som vozil v subaru policajta po zakrutach nieco potom hovoril o tom ze mu nieje dobre:))

dalsia skusenost :) odstavil som policajneho lotusa...ja jeho nie on mna kamaratka sa chcela odfotit:)) policajt sa pozera na moje auto a hovori ze keby si mohol dal by si si sprint ze:)) ja sa skerim a odpovedam ze to by musel mat silnejsie auto:)) lotus ma 350 ps

http://galerie.autorevue.cz/showphoto.p ... user=88441

PS: lotus sa drzal dobre myslim ze ked budem starsi tak mozno najdem aj video:))

auto111

Pondelok, 2. Januára 2012, 15:27

To pre rumunskych policajtov (nie vsetkych samozrejme) nakupili Lotusy ? Alebo sa jedna len o kusovku ?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 222 neregistrovaných