tak pridam aj ja svoje prihody

...zastavili ma zatial celkom 4X
1X...to som sa prave vracal zo skoly v Plzni domov do BB...asi 200 metrov od domu je velka svetelna krizovatka...odbacal som do lava a oproti stali policajti.ked dostali zelenu, tak sa na mna natlacili...ked odbacam k mojmu panelaku, tak je tam plna ciara(normalne tak mazdy cez nu odboci, ci je to ok alebo nie riesit nejdem) tak som si povedal ze nejdem provokovat a obehnem si to cez ulicku aby som nesiel cez plnu ciaru...tak si idem, oni stale za mnou...kukam znacky, ze sa na tej ceste nieco prerabalo, ale viac som sledoval hliadku za mnou ako setu, tak idem po pamati..dam smerovku do lava a uz vidim, blik,blik, stop...zastavil som (mal som xenonx, tak som hnet vypol svetla

)...vypnem motor, prisli, ze dobry den, patranie po osobach, poprosim doklady...ja vyklepany som im podal vsetky papiere co som nasiel

...kukol do toho...potom zacal obzerat auto, obisiel ho dookola a na zadnom skle som mal este napis z Plzenskeho BMW zrazu...prisiel k oknu a spustil...vy ste mali zrat? vravim, ano...a uz sa zacal vypytovat, ako bolo, kolko aut, co robim v plzni, medzi tym mi podaval papiere a vravi...kuknite tam...a ukazal na novu znacku, zakaz odbocenia...vravim ze to tam ale nebolo ked som odchadzal, tak vravel ze je to nove a ze ma na to upozornovala aj znacka dole, tak som sa ospravedlnil ze som siel po pamati, lebo tam hnet byvam, tak povedal ze opatrnejsie nabuduce a dovi

...
2X...to bolo v lete, akurat som prezul nove kolesa na normalne gumy, siel som si dat "testovaciu"jazdu...samozrejme ze v TP to nemam

...kedze som nechcel provokovat, nemal som zapnute xenony, len kruzky (ano, aj to je provokacia

) tak si idem, a za jednou zakrutov policia...vravim si, kurva, zapnem tie svetla, ci nie? ale zapol som a v tom momente mi zamaval policajt:D...bol som postraty az za usami, zastal som,dobry den, cestna kontrola...dal som mu doklady,pyta sa ma, ci som pil a ci som ochotny fukat, fukol som, ukazalo O,OO...ci mu otvorim kufor, tak mu vravim ze ok, ale je tam bordel

(fakt tam bol)otvoril som, ani nekukol, povedal ze ok

podal mi papiere a vravi, nabuduce si dajte pozor na tie svetla

ja jen ticho, ano viem, prepacte, ale tieto auta nemaju kontrolku na svetla

...tak sa zasmial a dovideina:D (to bolo neskutocne stastie

mohol ma dototo za svetla aj za kolesa

)
3Xmestsky policajti v plzni

...isiel som odviezt spoluziacku na stanicu, tak oproti zastavke je zastavka autobusu s takym vybocenim mimo cesty.casto tam stavaju auta, tak som sa tam pichol aj ja...chvilku sme tam sedeli, ked zrazu mestsky policajti za mnou...poobzeral som sa a vtedy som si vsimol ze je tam nejaka znacka

takticky som chytil telefon do ruk akoze telefonujem

...zakolpal mi na okno, tak som ho otvoril s tym, ze som do telefonu akoze povedal ze pockaj, zavolam ti za chvilku...policajt mi vravi ze ci viem ze stojim na zakaze zastavenia...vravim, ze som si to nevsimol, ale ze som mal dolezity telefonat a nechcel som telefonovat za jazdy, tak som radsej zastal...uznanlivo pokrutil hlavou a povedal ze by to mohlo byt na pokutu (uz si nepamatam aku sumu, ale bolo to nejak okolo 5000czk), ale ze kedze som to spravil koli telefonu, tak ze mi to da za 100korun ze ci mam

ja som sa skroro zasmial, ale skromne vravim, ze by som este mal najst poslednu stovku, tak som mu ju dal, dal mi blocek a dovi

...(okrem mna tam zinkasovali este asi 4 dalsie auta

)
4X tak isto v plzni.siel som v noci domov, hmla ako mlieko, oproti mne sli policajti, ako ma obehli som videl v zrkedle ze sa na krizovatke otocili za mnou...odstavili ma, vypytal doklady, kukol, vratil, dovidenia

takze zatial mam s prislusnikmi len dobre skusenosti...myslim ze ked sa clovek nechova ako debil, da sa vacsinou s nimi vyst dobre :)