... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12
obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Re: Vaše názory a skúsenosti s policajtmi

Štvrtok, 29. Decembra 2011, 16:22

Vlad napísal:
Jannci: :mrgreen:
..raz bol medializovany pripad ako niekto (zamerne a vedome) zdrhal na bmw x5 policajnej fabii, ktora mala len ten modry gulaty majak na streche, kedze nemala (a nemohla mat) zapnuty napis STOP a ani to bmw nepredbehla tak im nezastavil ...neviem jak to pokracovalo ale viem, ze nakoniec dostal len nejaku pokutku typu "ohrozovanie premavky" alebo nieco podobne, kedze jedine co vtedy musel urobit bolo neobmedzovat vozidlo so zvlastnym vystraznymi zvukovymi znameniami alebo svetlami, co ani neobmedzoval kedze ho nemohli chytit :lol:

ono v zakone je napisane, policajt ma dat znamenie o zastavenie tercikom, alebo napisom stop, za znizenej viditelnosti svetelnym majakom (ten cerveny kuzel co maju) ak pusti len majaky, tak to znamena, ze ma pravo prednostnej jazdy a nesmies ho obmedzovat. Cize aj ten jeden co utekal, tak dobre utekal, porusil zakon ze siel rychlejsie ako je dovolene. ja by som tiez nezastavil. mal sa ten policajt vyklonit z okna s plackou a mal snou zacat mavat. tak to je v zakone.
Si predstav, ze teraz ja zastavim, oni idu na nejaky prepad velkou rychlostou a vznikne nehoda. tak zas ja budem na vine za bezdovodne zastavenie, ci prudke spomalenie.

Vlad
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 29. Decembra 2011, 18:07

.
Naposledy upravil/-a Vlad v Štvrtok, 6. Apríla 2023, 15:10, upravené celkom 1 krát.

Risho_21
Autor témy
Auto: BMW E36 318i LPG
Kraj: Košický

Štvrtok, 29. Decembra 2011, 21:56

Jacq napísal:

A teraz ten o Cervenej Karkulke.

tak ako 300 km/h nieje problém dosiahnúť na naších diaľniciach. Sedel som v Audi RS6ke pri 295 km/h na KE-PO diaľnici :)
Ex BMW E39 523iA 98" Cosmoschwarz
Ex BMW E39 540iA 98" Kashmeerbeige

atc
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 29. Decembra 2011, 22:31

Jacq napísal:

A teraz ten o Cervenej Karkulke.

=D> :wink:

Risho_21
Autor témy

Piatok, 30. Decembra 2011, 12:22

včera ma opäť zastavili... bulkám sa po meste kolo 3:00 ráno :D a za mnou idú fízli... no jasné.. jediné auto v okolí ta zastavíme ho... no ale boli milí a po tretí krát už som fúkal :D

Vždy pri fúkaní sú milí :D

Simpson

Piatok, 30. Decembra 2011, 13:04

Risho_21 napísal:
včera ma opäť zastavili... bulkám sa po meste kolo 3:00 ráno :D a za mnou idú fízli... no jasné.. jediné auto v okolí ta zastavíme ho... no ale boli milí a po tretí krát už som fúkal :D

Vždy pri fúkaní sú milí :D

tak mna pre zmenu zastavili dnes o pol tretej ráno cestou do roboty a o osmej znova tí istý cestou do školy:D
pokecali sme, fukol som, podali mi doklady a šiel som, cestou do školy už len :"Á to ste vy?Choďte choďte..."....tak som neváhal a šiel:D

PS:Nezvykle zastavovali na Ťahanovciach na Shellke

TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Piatok, 30. Decembra 2011, 13:30

Risho_21 napísal:

tak ako 300 km/h nieje problém dosiahnúť na naších diaľniciach. Sedel som v Audi RS6ke pri 295 km/h na KE-PO diaľnici :)

No hlavne v tých 90stupnových zakrutách čo tam máte za prešovom a pred košicami...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ako videl som všeličo,ale 90st zakruty na dialnici,len medzi PO a KE..... :thumbup:
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

retepp1
Auto: E46 330D

Piatok, 30. Decembra 2011, 20:31

TT-SIMIK napísal:

No hlavne v tých 90stupnových zakrutách čo tam máte za prešovom a pred košicami...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ako videl som všeličo,ale 90st zakruty na dialnici,len medzi PO a KE..... :thumbup:

Hej, hej raz presne za tou zákrutov v smere od KE do PO, vletel jeden šrác s oktávkou do tej veľkej blikajúcej šípky čo používajú cestáry keď dačo robia na ceste, to ste mali vidieť tie "šípky" jak skákali cez zvodidlá do poľa... :lol: :lol: :lol:
Ale našťastie sa nikomu nič nestalo...
BMW 318i E36
BMW 330D E46
BMW 640D xDrive F06

Risho_21
Autor témy

Piatok, 30. Decembra 2011, 22:21

ta vieš to stavali ešte za socializmu :D :D :D vtedy autá dosahovali max. rýchlosť 130 km/h a to sa v tej rýchlosti dá v pohode zmáknuť tá zákruta :D

dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 31. Decembra 2011, 00:32

tak pridam aj ja svoje prihody :D...zastavili ma zatial celkom 4X
1X...to som sa prave vracal zo skoly v Plzni domov do BB...asi 200 metrov od domu je velka svetelna krizovatka...odbacal som do lava a oproti stali policajti.ked dostali zelenu, tak sa na mna natlacili...ked odbacam k mojmu panelaku, tak je tam plna ciara(normalne tak mazdy cez nu odboci, ci je to ok alebo nie riesit nejdem) tak som si povedal ze nejdem provokovat a obehnem si to cez ulicku aby som nesiel cez plnu ciaru...tak si idem, oni stale za mnou...kukam znacky, ze sa na tej ceste nieco prerabalo, ale viac som sledoval hliadku za mnou ako setu, tak idem po pamati..dam smerovku do lava a uz vidim, blik,blik, stop...zastavil som (mal som xenonx, tak som hnet vypol svetla :D )...vypnem motor, prisli, ze dobry den, patranie po osobach, poprosim doklady...ja vyklepany som im podal vsetky papiere co som nasiel :D ...kukol do toho...potom zacal obzerat auto, obisiel ho dookola a na zadnom skle som mal este napis z Plzenskeho BMW zrazu...prisiel k oknu a spustil...vy ste mali zrat? vravim, ano...a uz sa zacal vypytovat, ako bolo, kolko aut, co robim v plzni, medzi tym mi podaval papiere a vravi...kuknite tam...a ukazal na novu znacku, zakaz odbocenia...vravim ze to tam ale nebolo ked som odchadzal, tak vravel ze je to nove a ze ma na to upozornovala aj znacka dole, tak som sa ospravedlnil ze som siel po pamati, lebo tam hnet byvam, tak povedal ze opatrnejsie nabuduce a dovi :D...
2X...to bolo v lete, akurat som prezul nove kolesa na normalne gumy, siel som si dat "testovaciu"jazdu...samozrejme ze v TP to nemam :D...kedze som nechcel provokovat, nemal som zapnute xenony, len kruzky (ano, aj to je provokacia :D) tak si idem, a za jednou zakrutov policia...vravim si, kurva, zapnem tie svetla, ci nie? ale zapol som a v tom momente mi zamaval policajt:D...bol som postraty az za usami, zastal som,dobry den, cestna kontrola...dal som mu doklady,pyta sa ma, ci som pil a ci som ochotny fukat, fukol som, ukazalo O,OO...ci mu otvorim kufor, tak mu vravim ze ok, ale je tam bordel :D(fakt tam bol)otvoril som, ani nekukol, povedal ze ok :D podal mi papiere a vravi, nabuduce si dajte pozor na tie svetla :D ja jen ticho, ano viem, prepacte, ale tieto auta nemaju kontrolku na svetla :D...tak sa zasmial a dovideina:D (to bolo neskutocne stastie :D mohol ma dototo za svetla aj za kolesa :D )
3Xmestsky policajti v plzni :D...isiel som odviezt spoluziacku na stanicu, tak oproti zastavke je zastavka autobusu s takym vybocenim mimo cesty.casto tam stavaju auta, tak som sa tam pichol aj ja...chvilku sme tam sedeli, ked zrazu mestsky policajti za mnou...poobzeral som sa a vtedy som si vsimol ze je tam nejaka znacka :D takticky som chytil telefon do ruk akoze telefonujem :D...zakolpal mi na okno, tak som ho otvoril s tym, ze som do telefonu akoze povedal ze pockaj, zavolam ti za chvilku...policajt mi vravi ze ci viem ze stojim na zakaze zastavenia...vravim, ze som si to nevsimol, ale ze som mal dolezity telefonat a nechcel som telefonovat za jazdy, tak som radsej zastal...uznanlivo pokrutil hlavou a povedal ze by to mohlo byt na pokutu (uz si nepamatam aku sumu, ale bolo to nejak okolo 5000czk), ale ze kedze som to spravil koli telefonu, tak ze mi to da za 100korun ze ci mam :D ja som sa skroro zasmial, ale skromne vravim, ze by som este mal najst poslednu stovku, tak som mu ju dal, dal mi blocek a dovi :D...(okrem mna tam zinkasovali este asi 4 dalsie auta :D )
4X tak isto v plzni.siel som v noci domov, hmla ako mlieko, oproti mne sli policajti, ako ma obehli som videl v zrkedle ze sa na krizovatke otocili za mnou...odstavili ma, vypytal doklady, kukol, vratil, dovidenia :D

takze zatial mam s prislusnikmi len dobre skusenosti...myslim ze ked sa clovek nechova ako debil, da sa vacsinou s nimi vyst dobre :)
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

kosti123
Auto: e46 323Ci

Sobota, 31. Decembra 2011, 09:06

Ako to tu citam, tak ma napadlo hodit sem jedno poucenie pre vsetkych, ktori radi ukazuju obsah kufra policajtom na poziadanie a celkovo sa nepytaju, aky je vobec dovod cestnej kontroly a preco zatavili prave vas.

http://zavodsky.blog.sme.sk/c/275781/Ma-policajt-pravo-vykonat-osobnu-prehliadku.html?fb_ref=like_clanok_dole_blog&fb_source=profile_oneline

Risho_21
Autor témy

Sobota, 31. Decembra 2011, 17:30

takže ako som to pochopil, niesom povinný ukázať kufor policajtovi ak ma vyzve ? Lebo by tam mohol nájsť niečo "vyplývajúce z trestnej činnosti" ? :DD

kosti123
Auto: e46 323Ci

Sobota, 31. Decembra 2011, 18:22

Tak tak, ak nema prikaz na prehliadku, je ukazovanie sukromnych veci ako kufra a obsahu vrecak dobrovolne.

Arnost
Auto: krhla kachle x2
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 31. Decembra 2011, 18:29

povedz nie a takú stkačku si ešte nevidel akú ti urobia

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 31. Decembra 2011, 19:00

Risho_21 napísal:
takže ako som to pochopil, niesom povinný ukázať kufor policajtovi ak ma vyzve ? Lebo by tam mohol nájsť niečo "vyplývajúce z trestnej činnosti" ? :DD

Hej akurát že ak budem mať podozrenie že máš v aute niečo čo pochádza z trestnej činnosti. Alebo ak budem chcieť aby si mi ukázal čo v kufri vezieš, tak ti nepoviem aby si mi otvoril kufor a ukázal jeho obsah, ale dosiahnem to iným spôsobom (napr. Lekárnička alebo povinná výbava...) a až potom keď mi ho otvoríš a bude tam niečo čo tam ,,nemá,, byť, potom to budem riešiť nie podľa zákona o PZ ale Trestného...

Neviem ale mám taký dojem že si trocha zakomplexovaný a máš predsudky.. :roll:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 12

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 236 neregistrovaných