... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
GOOSE napísal:Taketo story patria medzi slovenské ľudové rozprávky z dielne "jazdim na skoda fabia".
Martin46 napísal:musim reagovat na ten prvy prispevok o znizeni dojazu o 100km!!! Uplna blbost, ved ziarovka ma spotrebu 2x50W co je 100W=0.1kW. No co uz toto moze robit na spotrebe??? Nebude to ani!!! 0.5l ani 0.3l ale bude to hlboko pod 0.1l. Ved napriklad radio ma odber 4x50W tak a to by potom bola takato situacia...... radio+0.5l, svetla +0.5l, parkovacky +0.1l + zadne svetla +0.1l, ventilator kurenia + 0.2l![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vplyv svetiel na spotrebu je takmer nemeratelny!!!!
pepo286 napísal:pekne vypocty :) ... len este treba brat do uvahy aj ucinnost vykon/prikon :) ... ale aj tak sa to na spotrebe neprejavi, to je pravda ..
BTW .. k tomu ze ked je jasny den a dobra viditelnost svietenie je zbytocne .. to si nemyslim ... nevravim ze niekoho neuvidite .. ale je tam dost velky rozdiel v case rozpoznania/zaregistrovania auta .. napr ked idem obehovat a vystrcim sa ... tak auto so svetlami zbadam behom zlomku sekundy ... kdezto auto bez svetiel musis rozpoznavat (musis ho 'hladat') .. nehovoriac o tom ze hladas roznu farbu na roznych clenitych pozadiach (les, cesta, domy bla bla bla ...) na roznych miestach ... nevravim ze to trva pol minuty .. ale nech mi nikto netvrdi ze mu to zaberie rovnaky cas si vsimnut auto bez svetiel ...
to iste pri pohlade do spet. zrkadla .. staci mrknut okom a auto so svetlami za sebou vidim (dokonca netreba ani mrkat a funguje periferne videnie) .. ale auto bez svetiel si v spetaku nie kazdy uvedomuje podvedome a musi tam kukat dlhsie ..
a to vsetko spominane sa znasobuje pri dlhsej ceste ked je clovek unaveny (a tiez nech mi nikto netvrdi ze jazdi autom len po 12h spanku 2 redbuloch a nemysli na ine veci ako je premavka) ...
Pežot napísal::lol:Tak tak, ja mám voltmeter na palubke a pri zapnutých svetlách ukazuje asi o 0,2V menej ako pri vypnutých
![]()
![]()
Takže to nezvyšuje spotrebu. Keď si niekto zapne kúrenie a podobne to áno to zvyšuje, pretože RJ vyhodnocuje zapnutie tohto spotrebiča za zníženie výkonu, tak vykonáva korekciu ale svetlá???![]()
![]()
![]()
![]()
airbone napísal:Na slovensku je biedna dopravna situacia. Nemame dialnice a preto su obycajne okresky preplnene az po usi. Ako iste vieme, mame CESTY SMRTI. Su to uzucke cesty na ktorych je strasne husta premavka a vela smrtelnych nehod. Namiesto tych krasnych tabul s nadpismi CESTA SMRTI s krizikmi symbolizujucich pocet mrtvych, by som zacal s vyrubom storocnych stromov ktore cestu lemuju a nebyt ich, tak mohla polovica s mrtvych ludi zit. Je lepsie totiz vyletiet s autom do pola medzi zemiaky ako sa nalepit na storocny dub. Mozno ze by sa malo aj toto riesit popri celorocnemu svieteniu.
Jannci napísal:alternator ma spojku? ked ja baterka nabita, a mas vsetko vypnute sa odpoji od remena a netoci sa?
BlackMW napísal:sice vobec netusim ako tato otazka suvisi s tym co som pisal predtym ale neva,
ano niektore alternatory maju aj spojku.. napr. pri forde..
u novsich bmw neviem ci tiez, u starsich bmw nie..
elektriku pre svetla vyraba alternator, pri zapnutych svetlach zatazi motor, tym stupne spotreba..
dajte si test c. 3 - spotreba na hodinu v litroch..
rozdiel so zapnutymi a vypnutymi svetlami je cca 0.1 l na hodinu (+/- autobus lebo to ukazuje iba v deci)
prevadzka a amortizacia auta na 100 km stoji vyse 1000 sk,
kto nie je ochotny dat 6 korun na 100 km kvoli bezpecnosti nas vsetkych, nech neleze na cestu.