... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Zelo ZH napísal:chalani, nic v zlom, ale len obmedzenec moze napisat ze svietit netreba... a do zakona by som to dal ako prve, lebo ked to bude dobrovolne, tak kopa zakompleksovanych dementkov svietit nebude... teraz som si cital celu tuto diskudiu a vsimol som si ze najmusrejsi a najskusenejsi co sa tyka zmyslu svietena su tu ty, co nemaju ani vlastne auto a na fotrovej skodovke najazdia 8 km za mesiac..... Jazdim denne cca 500 km a nebyt rozumnych ludi co svietia aj ked nemusia, tak by som par z nich uz asi dal dole.... v sere, dazdy, medzi stromami a podbne... a to nehovorim o dialnici v 150ke ked mas na pohlad do zrkadla len pra stotin sekundy, koho si tam si vsimnes skor???? debilka na sedom aute bez svetiel, alebo hocijako nenapadne auto so zapnutymi svetlami....
Majo320 napísal:Prepac ale ja som si uz tiez najazdil nejake tie km s kamionom a ver ze ich nebolo malo . A moj nazor je ze to je zbytocne. Urcite treba svietit ked je znizena viditelnost ale ked je jasno svieti slnko tak je to uplne zbytocne. A co sa tyka tej spotreby tak mozno na jednom aute to spravi deci ale ked si to rozratate na 10milionov aut tak uz to je celkom dost nie??